Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nedivím se, my Novorosijci to tak cítíme všichni
  • Náš vůdce Putin se docela často sprchuje nahý, ale na veřejnost se nechává vozit v autě ZIL oblečený! Je to hrdina!
  • chtěl bych se muckat s nahým Lavrovem *14*
  • Jsem apsolutně pro!
  • Náš vůdce Putin rozhodne, kdo bude váš prezident. Tak jak minule! A bude to zas soukmenovec Zeman!
  • Ať žije náš vůdce Putin!
  • S tím nelze než souhlasit!
  • Nic horšího, než kolaborant Zeman nás nemůže potkat!
  • Jedině náš vůdce Putin může vyzrát na kapitalismus.
    Náš vúdce je hrdina!
    Náš Vůdce je vůdce celého světa!
  • ... jsi tak nádherně primitivní, že nikdy nevíš, která bije, ty bezmocná hromádko 6 IQ :)))
  • ... BIJEC je dokonalý primitiv, jeho tupost nikdo nikdy nikde nemůže překonat, nádhera :)))
  • ... nechceš rozšířit slovní zásobu, vidláku?
  • ... jsi tak nepředstavitelně primitivní, že ti nikdy nedojde, že děláš přesně, co chci já :)))
  • ... co pravopis, balíku?
  • ty ale přeci celoživotně píšeš od vás z chlíva. A od toho chlíva i tak brutálně páchneš!
  • nelži! Přeci vyhlášeným a zavedeným smraďochem jsi tady ty.Krasavec z žumpy. A píchač vlastní matky.
  • Klikej si co chceš, je mi to u prdelky. Zeman volby vyhraje a s tebou to šlehne. *14*
  • ááá přichází nám rozřešení z chlíva! Tak na to se tady čekalo.
  • ch cha cha to se moc povedlo.Zato tebe chlíve tady každý hltá! Páchnoucí socka se musí realizovat tady.Protože venku už by jí kapalo z nosu.
  • ale vadí.Tobě chlíve vadí všechno.Pro to do tebe s úsměvem kopu dle libosti.A ty s tím nic nenaděláš! A hlavně pořád opakuj jak to nečteš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší