Přejít na výpis diskuzí
Už i polonahý aktivista chce na Hrad. Zato strany jen bezradně přešlapují
1.8.2016 | Jaroslav Bican
241 příspěvků
-
Úspěch ruského zdravotnictví :Mezinárodní lékařský kongres. Ruský zástupce předstoupí k řečnickému pultíku a slavnostně oznamuje zázračnou novinku: „Vážení kolegové, před nedávnem se nám povedlo pomocí špičkové technologie provést vyjmutí krčních ,andlí za pouhé dvě hodiny!”
Sálem zazní udivené vzrušení smíšené se smíchem. Ve druhé řadě se zvedne německý chirurg a povídá: „Pane kolego, tonsilektomii za dvě hodiny? Vyjmutí krčních mandlí je přeci v běžné praxi otázka deseti minut!”
„Ano, u vás. Ale v Rusku, kde si nikdo nesmí otevřít hubu, se tonsilektomie provádí řitním otvorem!” -
-
*1* *1* *1*
-
-
Semjon Gaynek je pravá ruka našeho soukmenovce Putina. Proto ho neurážejte amrdˇolové!
-
-
vivat Gagarin
-
-
Ja Vohl!
-
-
-
... poslední re*ard buhužel nepochopil, že mám pouze soucit s troskou, ale ten skončil :)))
-
Na těle má napsanou pravdu.
-
-
Neříkej Simone, že sis dal takovou práci a přeložil jsi si to.
-
-
Ano, to je ten správný prezident dnešní doby. Klenot který v galerii prezidentů chybí. Jestli ještě nechlastá tak v tomto světovém a hlavně našeho EU uspořádání začne, nebo si šlehne to na co je už zřejmě evidentně zvyklý... *5* *1*
-
-
prezident Ovar stanovil laťku kvality prezidentského úřadu tak, že kandidovat může i Luděk Sobota
-
-
... na rozdíl od tebe, laťku pro tebe může nastavit maximálně zdejší největší primitiv :)))
... jedině, že píši té trosce, nedivil bych se, ale je mi fuk, který primitiv jaký má ubohý nick -
-
nefňukej ty ruská trubko *15*
-
-
... nejsem ty, ty zbabělá nevzdělaná sračk* :)))
-
-
-
-
-
Největší trpaslík na světě je náš diktátor a vůdce soudruh kapitalista Putin! A to mi nevyvrátíte vy zlí demokrati!
-
Rusové denně pokácejí 5 hektarů lesa a zdá se jim to málo a Finové vyvinuli novou motorovou pilu a udávají, že dokáže pokácet denně až 8 hektarů! Tak Rusové jednu koupí a druhý den ji vrátí s tím, že pokáceli zas jen 5 hektarů. Finové se omlouvají za vadný kus a pošlou novou. Druhý den se opakuje to samé, tak pošlou třetí pilu i s Finem, který pracuje v té firmě. Tak letí i s pilou do Ruska do té tajgy a seznámí se s Ivanem. Fin vezme pilu, nastartuje - frrrm, frrrm!
Ivan vyděšeně vyskočí: „To čo za zvuk!?” -
https://www.youtube.com/watch?v=qPWhJp9Atxc
-
-
Ja Vohl soukmenovče!
-
-
... krysy se syfilitikem zlým trollem v čele lezou z nor, mohu s úsměvem za lepší zábavou :)))
-
-
co máš na sobě ? *14*
-
-
... smoking, ale ty nevíš, co to je, burane :)))
-
-
chceš se líbat ? nebo pro mi pořád píšeš ? *14*
-
-
... protože jsi bezbranný primitiv :)))
-
-
jsem Novorosijec *9*
-
-
-
-
-
-
Náš vůdce Putin rozhodne, kdo bude váš prezident. Tak jak minule! A bude to zas soukmenovec Zeman!
-
-
Jsem apsolutně pro!
-