Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blbe
  • poslanci,kteří jsou zodpovědni za stav této země se staví do pozice nevyslovení důvěry nové vlády. Té vlády,která se má snažit minimálně o korekci průšvihů vlády stávající.
    Není to podivné? Obvykle by přistižený pachatel měl ztratit výhody vyplývající z jeho původního zařazení.Nebo je vhodné aby škodil dále? Mimořádná situace vyžaduje mimořádné řešení .( pozdrav z Egypta) *16*
  • zloděj vymění zloděje
  • Kliknul jsem ti do modrýho - modrá je dobrá!
  • A přičti si k tomu 23 let totálního rozkrádání, zadlužování, kamarádíčkování a další svinstva a budeš mít přehlednou hromadu sviňáren jakých je schopen jenom přízemní čecháček.Z toho se lze domáknout, že jak píšete, že je posilujeme dál, ale jmneujou se jinak a jsme !demokracie".Tohle náš národ už asi nerozchodí. Věřil jsem a zklamal jsem se.
  • Nejsem o tom přesvědčený, ale budu tomu se snažit věřit. *4*
  • Jo nebýt komunismu, bylo by na světě krásně!
  • Kdyz te dotycny udajne urazil,tak ja si s dovolenim pridam:
    Jsi komunistickej dobytek a opvrzenihodna LUZA!
  • Za to, kam jsme se dopracovali, skutečně komanči nemůžou. Můžete za to hlavně VY, kteří jste je s přehledem a z "donucení" 40 roků před rokem 1989 volili, tím jste je posilovali.
  • Vážený, pokud mám takový názor, tak jej mám a pokud Ti nevyhovuje, tak mne neurážej, jen pitomci a pravičáci se dnes drápou, jako by měli vši, dobře vám tak, jdete do .... (víte kam).
  • Zato kariérní Zemanovci jako Tomanova rodinka jsou andělé co ty bezmozku?
    Nebejt roku 89 tak zde kariérní korýtkář Toman nadšeně žvaní o vedoucí úloze
    předvoje pracujícího lidu straně ksč.
    Jeho majetek ke kterému mu pomohla neslavně známá dvojka Klaus Kočárník
    také moc poctivostí nezavání!
  • Zato kariérní Zemanovci jako Tomanova rodinka jsou andělé co ty bezmozku?
    Nebejt roku 89 tak zde kariérní korýtkář Toman nadšeně žvaní o vedoucí úloze
    předvoje pracujícího lidu straně ksč.
    Jeho majetek ke kterému mu pomohla neslavně známá dvojka Klaus Kočárník
    také moc poctivostí nezavání!
  • Co komunista, to blb! I když je to žid.
  • . Schvalovat rozdávání státních korýtek hradním kámošům tím
    že ostatní darebáci to dělají také je UBOHOST!
    Pokud to nechápeš tak slušný člověk chce skutečnou změnu a né pouze
    staro nové tváře s kupou skandálů na hlavě kteří budou pokračovat
    ve stejných křivárnách jako ti před nima!
  • Je vidět, že hodně blbů závidí panu Zemanovi a že hodně zkurďuplů vidí, že jdou do kytek s celouz slavnou vádou zlodějů, jak to nakonec konstatovala EU, tak se proberte tupouni, jdete?, víte kam, jste banda zlodějů a sráčů, ...
  • Nejhorší situace je, když lidi nevěděj, komu maj lízt do zadku.
  • Ale Pišto, Nečas, Kalousek a Drábek také dávali svá korýtka jen svým kamarádům a dokonce Nečas i své milenecké matraci, takže není si co vyčítat.
  • Neblbni člověče v Egyptě vládne armáda. My pomalu už žádnou nemáme a těch pár vojáků co máme rozstrkaných po světě za zájmy Ameriky, ty by to nevytrhli. Nehledě na to, že nemáme takové vojenské persony, které by se k něčemu takovému odhodlali. A pokud ano, tak by zasáhlo slavné NATO. Proto nás do něj Havel Schwarzenberg a další honem zatáhli.
  • Máš pravdu, taky bych to vzal, peníze potřebuju a za nic bych neručil jako všichni ministři a úředníci. To je ryto !!!!!!!!!!!!
  • Tady je to tak pul na pul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit