Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fišera ne, potřebuje splatit dluhy!!!!
    • Bez dluhů není ani jeden. Aspoň má motivaci makat. Zeman hraje vysokou hru a dobře! Setsakramentsky dobře. Je to vláda odborníků. Nikdy se nezavděčí všem, ale z 99% to vyhmát. Rusnokovi má úcta! *3*
  • Pokud to Fíša vezme, tak jenom potvrdí, jaký je to tragéd a že nemá s mozkem něco vpořádku !!! O jeho nesplacené kampani ani nemluvě.
    • Možná, ale to je nyní fuk !!! Neboj se , Rusnokova vláda to dotáhne až do voleb. Parlament si (ne všichni, jistě) ale dobře rozmyslí podle hesla : " Qui bono" a dobře vědí, že nynější nedůvěra je odstřihne od koryt definitívně, kdo se nyní přidá na stranu vítězů, bude mít šanci, třeba menší, ale šanci, jinak za necelý rok skončí na smetišti !!! Zeman má silné trumfy, esa a desítky se "čtyřkou ", zatímco koalice má jen sedmu s osmou ( Reflex, který široké vrstvy občanů stejně nekupuje a nečte a pak Mf Heute, která už je profláklá také). Ale Zeman bude mít oporu v lidu,ústavním soudu a v silových ministerstvech... a to není vůbec málo - jen pitomec, který se chce odrovnat, zvedne ruku pro nedůvěru. I ČSSD se musí zamyslet, pro předčasné volby jsou jen oni a KSČM, která se do ničeho nyní nemíchá, tak by jim ani moc nevyhovovaly, potřebuje si polepšit image podporou Zemana, byť jej nemusí milovat...A myslící Češi se přidávají vždy na stranu vítězů, takhle jsme přece vyhráli všechny války v novodobé historii... a chytří to vědí.
  • Celý svět je v pohybu. Teď zrovna události v Egyptě. I tady by bylo možné si vzít vzor. A znova. Že se Kalouska úředníci bojí ukazuje, jaká je to svi..ě. Ale Kalousku - ministerstvo není tvůj majetek. Stejně bych takovým podobným zabavil, protože se ho stejně nakradli.
    • Neblbni člověče v Egyptě vládne armáda. My pomalu už žádnou nemáme a těch pár vojáků co máme rozstrkaných po světě za zájmy Ameriky, ty by to nevytrhli. Nehledě na to, že nemáme takové vojenské persony, které by se k něčemu takovému odhodlali. A pokud ano, tak by zasáhlo slavné NATO. Proto nás do něj Havel Schwarzenberg a další honem zatáhli.
      • Ale máme, prostředky na takový puč, armáda toho má ve skladech dostatek. Ale nemyslím, že je hodlá použít, proč ??? Postačí vyslovení podpory Zemanovi a tím i našemu lidu a žádný puč nepotřebuje násilně dělat... prostě stane se zase prolidovou armádou a to je hlavní !!!
    • Jeden z poslancu jedinou vetou vyvolal chaos ve snemovne-armadni puc v Egypte by si pral i tady.Proc se tak vsichni neschopni boji svrzeni proflaknute vlady?Ti dva spehove od Nagyove by mohli ukazat svuj um ,pak by poslouzili lidu. *4*
  • Jestli v našem státě jsou pouze tři ekonomové Rusnok, Fischer a Jidáš Chemik Kalousek. Tak to můžeme zabalit. To jsme se potom opravdu dostali na úroveň rozvojových zemí, kam se poděli všichni ti vysokoškoláci? Asi bude lepší sbalit kufry a jít tam, kde žijí normální lidé. Byl jsem hrdý na to, že jsem Čech, v poslední době se za to začínám stydět.
  • Kradousek může myslet pouze na to, aby vyvázl z toho co natropil ve zdraví.
  • Nejhorší situace je, když lidi nevěděj, komu maj lízt do zadku.
  • Kalousek a vrátit se zpět?Ten dovedl republiku k neuvěřitelným dluhům,ten se postaral o to,abychom nečerpali dotace z E.U. a vrátit se.Jedině tak po 5 létech,které by měl za zpronevěru stravit za mřířemi.Kde vzal on na to svou honosnou vílu,žebychom mu ji dotovali ze svých kapes?
  • Tak to jsme na tom opravdu velmi špatně. Asi budeme muset Kalouska dát utratit za státní peníze, jinak budou naši politici zadělaní až za ušima. Opravdu je Jidáš Kalousek takový démon, nebo si ho politici démonizují sami. Za ty sviňárny, co nadělal za dobu vládnutí ODS a TOP bych ho uklidil na Mírov a byl by od něj pokoj.
    • DOBRY DEN Sokole,Kalousek ma ted jine starosti ,nez myslet na rozpocet.Jeho sebevedomi vystupovani je hrane.Ten je v kauze Nagyova az po usi.Demon uz neni,
      on je vystraseny financak.Proc by ,stejne jako Necas netrpelive nabizel svou osobu k vyslechum?!
      • Dobrý den Důchodče. I když je sebevědomí Jidáše Chemika Kalouska jenom maskovacím manévrem, nic nemění na tom, že v prohlášení, které vysílali v televizi prohlásil, že nepodpoří rozpočet budoucí vlády, ani kdyby byl stoprocentní. Tímto výrokem se zařadil mezi největší škůdce v naší republice. On si ten zmetek myslí, že v Čechách zastupuje Pána Boha. Bere si nás obyčejné lidi jako rukojmí a to by mu snad nemělo projít bez trestu. Doufám, že mu to lidé nezapomenou a budou mu to vracet na každém kroku a ne jenom jemu, ale i ostatním členům zlodějské pravicové vlády.
  • To je ale rána, ten to zase podělá
    • Neměj péči, není to tvé vlastnictví !!!
      • FAN,co to placete za hlouposti?Financak hospodari i s vasimi penezi.Nebo myslite,ze necha
        apanaz v eraru?!Copak jste kus hoveziny?
        • Proč ??? Zatím jsem za celý život jiný systém nezažil....a ty také ne, prostě nikdo....
          • Omyl Anonyme,ja mam za sebou vice vlad a rezimu nez si myslite.Ale tento je nejhorsi
            ze vsech.V kazdem najdete chyby,ale dnesni je skudce pro obycejny lid.Az dozijete Meho
            veku ,budete mluvit jinak.Pro uplnost;znam jiny,ktery nema s komunismem a kapitalismem
            nic spolecneho,a kazdy lepsi nez ten v Cechach.V Cesku od Letiste panuje chaos a
            rezim neni ani Ryba ani Rak.Tak si preberte ,stacite-li na to.Hezky den.
    • Výjmečně souhlas, žiďák pojebanej *16*
      • A rudej! *16*
        • Nakraď nicky trotle nodrej *16*
  • Pan Kalousek ( promiňte , TOP 09 ) nepodpoří sebelepší návrh rozpočtu . Aby ne , on totiž považuje celý ten balík peněz tak nějak za svůjj , osobuje si mandát na jeho rozdělování , takže v této logice chápu . " Svěřili byste své peníze někomu , komu nedůvěřujete ? " , byl jeho bonmot v nějaké reportáži v TV .

    Neuvěřitelné . A přitom je to jen prachobyčejný úředník , de facto dosazený a placený občany .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit