Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně že jsou v nové vládě normalizační komunističtí odborníci z Husákovské doby. Prostě nejsou lidi a podle toho to vypadá. Zase se musí pár let počkat.*3*
  • skandal skandálovič že?? :p
  • Doufam,ze vybrana vlada bude jen na cas..Lide by sami meli rozhodnout,co tu chteji a pani by meli pracovat predevsim pro lid a ne se stmelovat z kamaradicku,jak se jim to hodi a intrikarit...Odpadli ministri si zalezou do lavic,kde maji tez tucne platy a jede se vesele dal,nez se zase neprostridaji casem ty sami,s kamaradicci,co si jeste nenahrabali..,komedie na lidi...Ty co odstoupi,by uz nemeli byt videt a at jdou zit do reality,co tu zavedli a hledaji si praci,co musi lid se strat a ne se zasit dal v lavicich,ci na stari do senatu...Nic se tak k lepsimu nezmeni,intrikareni dal a zem upada dal do propasti bidy...
  • Za to, kam jsme se dopracovali, skutečně komanči nemůžou. Můžete za to hlavně VY, kteří jste je s přehledem a z "donucení" 40 roků před rokem 1989 volili, tím jste je posilovali.
    • A přičti si k tomu 23 let totálního rozkrádání, zadlužování, kamarádíčkování a další svinstva a budeš mít přehlednou hromadu sviňáren jakých je schopen jenom přízemní čecháček.Z toho se lze domáknout, že jak píšete, že je posilujeme dál, ale jmneujou se jinak a jsme !demokracie".Tohle náš národ už asi nerozchodí. Věřil jsem a zklamal jsem se.
    • Jo nebýt komunismu, bylo by na světě krásně!
      • Nekraď nicky hnoji *16*
      • blbe
        • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem!!
          • Píšeš opravdu kvalitní příspěvky na svůj věk 76 let, opravdu palec nahoru! *15*
            • Jsou sice kvalitní ale odpovídají tak věku 6 let!!
      • Nejsem o tom přesvědčený, ale budu tomu se snažit věřit. *4*
        • Klid to je jen gestapácko pravičácký zoufalý zloděj nicků
        • Kliknul jsem ti do modrýho - modrá je dobrá!
  • ... už to hraničí s debilitou. Vždyť to nejsou ani ODBORNÍCI ani ÚŘEDNÍCI. To všechno je na H.O.V._.O. Z bláta do louže. *12* *12* *12*
  • zloděj vymění zloděje
  • *14* *14*
  • skandal
  • skandal skandálovič
  • Holenkové když mohl finance dělat pro EU tak pro Česko snad taky no a Kalda je chemik no a Fišer ekonom tak kdo je větší odborník.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit