Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • shrnu: to, co mění a proti čemu se staví František se pana Kalendy netýká, nepálí ho to, to comění a proti čemu se staví Zeman však ano, proto je Zeman lump a Frangišek ne.

typický přístup českého nesolidního noivnáře
  • Když to říká Zeman, je to pravda. Nejspíš se jedná o jednovaječná dvojčata, ale jak se tak na ně dívám, František bude minimálně o půlhodinu mladší.
    • a ty seš jednovaječné dvojče s kým,s krasavcem a zlodějem nedoučeným hajným ?
  • tyhle vymyvaci clanky jsou uz opravdu na povazenou...
  • Zeman se vyprofiloval jako nejlepší z polistopadových prezidentů, resp. je tím nejméně špatným prezidentem. Papež ztělesňuje lidskost v tom nejlepším slova smyslu. Papežovi nejde nic vytknout, dělá maximum možného a už vůbec ne pro sebe, možná trochu pro větší slávu Boží, ale hlavně pro lidi, kterých si papež váží, ať už jsou v jakémkoliv postavení. Zeman má mnoho chyb, ovšem článek o Zemanovi a papeži je evidentně podjatý vůči Zemanovi. Žurnalista mi připomíná kejhání potrefené husy, prezentuje převážně fakta, která ovšem staví do takového světla, resp. souvislostí, aby na Zemanovi nezůstala suchá nit. V některých oblastech se Zeman projevuje jako slon v porcelánu, např. v sociální tematice, právě zde se článek přiblížil maximálně objektivní realitě, Zeman otevřeně obhajoval nucené práce, které ÚS zrušil a o kterých zřejmě záměrně redaktor nepíše. Srovnávat Zemana s papežem nejde.
  • nicolles
    S tím článkem se dá absolutně souhlasit.
  • „Srovnávat Zemana s papežem nejde.“
    S tímto názorem nicku pav.lik lze souhlasit.

Ovšem ten kdo „…se vyprofiloval jako nejlepší z polistopadových prezidentů“ byl V. Havel. Je v civilizovaném světě uznáván jako symbol morálky, odpuštění („nejsme jako oni“) a proto mu také odhalili bustu v kongresu USA.

Zeman: za komunismu spolupracovník StB,…s Klausem si podle rozdělili moc v „opičí smlouvě“, …na hrad se dostal pomocí zákeřných podrazů vůči svému konkurentovi za použití podlých lží, …v televizi spadl ze schodů a sváděl to na virózu,… natloukl si koleno, že skončil n vozejku a sváděl na psa, že prý mu shrnul koberec,…pokusil se o puč proti Sobotkovi za pomoci podlého Haška-šaška, …dosadil si vládu ze svých poskoků Rusnoka, Fišera…, lhal v případě Mynáře („pokud si neudělá prověrku, skončí“),…před slavnostním otevřením korunovačních klenotů Království Českého se šel plazit a chlastat na ruskou ambasádu a nescházelo mnoho, aby klenoty pozvracel a převrhl stolek…představitele zemí EU v Bruselu „poučoval“, že si tam dal řízek a ten chutnal jako „bubble bum“ (bublinková p.del),… uráží handicapované…při slavnostním veřejném projevu mluví sprostě jak dlaždič,… je to namyšlený, lstivý, zákeřný alkoholik …
    • to si s tím Havlem děláte srandu?!?!?! vy takový odpůrce pití alkoholu zbožňujete známého norka? pokud si vzpomínám, ten "upadl v koupelně" v Thajsku *15* *15* *15* *15* a jak byl rád za humanitární bombardování, byl klasickou loutkou a tomu i jeho IQ odpovídalo, vidět ho v debatě třeba s Klausem byl vážně směšný zážitek a pro Klause dost nuda *15* *15* *15*
      • Co jsem napsal o V. Havlovi je pravda. Nebo se snad mýlím a v čem? Sám jsem se v USA v době jeho presidentské funkce přesvědčil jak o něm soudí prostí Američané.

V Thajsku jsem s ním nebyl, tak s nemohu vzpomínat co se tam stalo.

Termín humanistické bombardování znamená, že se cíleně ničí vojenské objekty s maximálním šetřením civilních objektů a lidských životů. Nehledě na to, že sám o vojenském zásahu v ývalé Jugoslávii vůbec nerozhodoval. Bylo to menší zlo než nechat Miloševićovy komunu-fašisty ovládnout celou Jugoslávii.
        Opakem humanistického bombardování je to co provedlo Rusko např. v Čečensku, a nejen tam: zničená spálená země a povraždění všeho co se hýbalo.

Ano, poslouchat toho vlastizrádce psychopata Klause byl opravdu směšný zážitek, Např. když byl nucen splnit svou ústavní povinnost a podepsat Lisabonskou smlouvu, protože mu od psychiatrů hrozilo, že bude zbaven způsobilosti k právním úkonům. *2*
        • prostí američané jsou měřítkem hodnot? ta negramotná parta s hot dogy?tak já se řídím vlastním rozumem, tím co jsem viděla a kromě toho jsem celé šílené dílo Jájy havla pročetla. viděla jsem ho v diskuzích, kde se chytří lidé zjevně nudili, ale tvářili se, jako že on mluví k věci, ale jen plkal. Hledala jsem ty jeho údajné perly a našla jen plané žvásty starého puberťáka.

Bomby zabíjely lidi, v nemocnici v televizním studiu, na mostě i v bytech a bylo to napadení suverénního státu bez mendátu OSN, byl to válečný zločin a schvalovat ho je lumpárna.

Jugoslávii se snažilo rozbít a taky rozbilo Německo, silný stát z hnutí Nezúčastněných, těch, kteří nebyli v žádném vojenském paktu, to vadilo, rozbitý balkán se snáze ovládá, miloševičovi nic nedokázali a nejzajímavější je to, že chorvati a muslimové (což jsou srbové a chorvati, kteří přijali islám) nejsou mezinárodním soudem trestáni, naopak, dostanou dost času na to, aby se dozvěděli jména a adresy svědků obžaloby, pěkně je povraždili a pak doma s jásotem byli osvobozeni. Pro nedostatek důkazů

Klaus, a to k němu mám četné a rozhodně vážnější výhrady než neochota podepsat vynucenou Lisabonskou smlouvu, byl asi tak třicetkrát chytřejší než norek havel, a v každé debatě, kde byli spolu to bylo vidět, jak namáhavě co nejjednodušeji mu předkládá své názory, bylo to směšné.

Neexistuje žáídné lidské bombardování, je jen zlé bombardování a to v Jugošce bylo i zločinem, podle všech regulí mezinárodního práva. To, co provedlo USA a EU v severní Africe rovněž.
          Čečensko sem nepleť, kromě bláznivých agresivních muslimů tam žili a žijí lidé sekulární všech národů, i muslimové se zdravým rozumem a nikdo z nich netoužil, aby tam vznikla nějaká forma chalífátu,. zajímavé, že chalífát bys nejraději vypálil a pokus o něj v Čečně a jeho porážka tě přivede k pláči
  • To je komická řečnická otázka. Podobní si nejsou samozřejmě vůbec v ničem.....bohužel pro ČR.
    • Ne to ne ní řečnická otázka, ale obyčejná pitomost.

Oba mají ale společné to, že nahlas občas řeknou to, co mnohé "překvapí", co rozvlní řady čumilů, kteří by toto zrovna nečekali. Oba dva nestojí v to pomyslném "zákrytu", protože jsou osobnosti. To ale "kývačům" a milovníům "starého pořádku" občas dost vadí.
  • Panečku to zas byla ostuda.To zas byly kšandy.Je třeba se podívat napříč netem.Tady jen přichlebují a podkuřují.Jinde pěkně napíší jak se tam zhádali, jak starý umouněnec z Hradu prosazoval svoji atd.Jo to jsme si pomohli s tímhle starcem z Vysočiny.
    • No my ano, ale ty ne. Připadá ti to nenormální? Tak jmenuj ńějakého našeho prezidenta, který sedl každému, rád si jeho jméno přečtu, ty mysliteli. *1* *1* *1*
      • Chachá, myslitel, (prý i milovník zvířat) nedomyslel. 5 mínusáků - to mu jde dobře, ale jediný postoj, názor k věci nedá. Asi má u klávesnice zase toho cvičenýho šimpanze, který jej po dobu venčení pejsků zastupuje s plnou "klikací" pravomocí. *1* *1* *1*
  • Termín "dočasný nájemce", viz název článku, už sám o sobě stojí za to. Ukazuje, co je autor za chobota. Laciné, přízemní, hnusné, vyměšování se, ale, pro určitou zájmovou skupinu vhodné k "další kávičce". Presstitutky a presstituti, blijete na řemeslo, které mělo, kdysi, váhu. Autorovi článku dávám palec, ale, dolů!!! *12* *16* *12*
  • Pan prezident Zeman měl pravdu!

Zde je odkaz na archivní fotokopii týdeníku "Přítomnost" z 26.dubna 1939, kde je mimo jiné i článek F. Peroutky, kde obdivuje Hitlera pod názvem
    "Dynamický život".

http://www.pritomnost.cz/archiv/cz/1939/1939_26_4.pdf *16*
    • Tirador! To Zeman v demisi myslí, když je v alkoholovém opojení, že je Mistr Světa!
    • V článku se uvádí, co Hitlerovi stoupenci na svém fýrerovi obdivují, jaké zásluhy mu připisují a jak se Německo za jeho vlády zvedlo. V té době se ještě nevědělo jaké šílené plány ten psychopat se svými stoupenci chystal. Autor článku uvádí fakta a vůbec to neznamená, že by ty názory sdílel.

Uvědomme si, že článek vyšel 26.4.1939, tedy jeden a půl měsíce poté co vznikl Protektorat
      Böhmen u. Mähren, takže je zjevné co by asi čekalo autora kdyby se fýrera jen nějak necitlivě dotkl.

Pokud to Zeman nepochopil, tak to s jeho schopností logického uvažování nebude moc slavné. Sám Zeman pro své křivárny, zákeřnosti, podlosti a lži a podlézání Putinovi a jeho imperialismu je ten poslední, kdo má právo někoho kritizovat.
      • jak to, že se to nevědělo, koncentráky pro komunisty, židi a odboráře byly v německu už postaveny a mein kamf vytisknut....
      • To má být jako nějaká omluva k autorovi, nebo klamání tělem vůči Zemanovi, který jej nějak ohodnotil? Uhýbáš stranou, zbytečně. Věc přece byla postavena jinak. Pro mne jasně. A je k zamyšlení, zda Peroutka neměl raději mlčet, než pochlebovat tomu "píp". Zachoval se jako zrádce, já to tak vnímám. Zeman měl pravdu, to je přece jasná věc. A to nevzpomínám ty, kteří nejen že nepochlebovali Hitlerovi, ale, šli proti němu bojovat se zbraní v ruce.
    • Kdo s čím může nesouhlasit? To jsou fakta, zde předložená. Popírat fakta sice můžete, ale pravdu neumlčíte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit