Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by mě zajímalo ze které laboratoře jím to zase uniklo🙂

  • Nákaza se šíří mezi 4% komunitou "cestovatelů".

    Tím není řečeno,   že  heterosexuální  nákaza  při

    aktivitách "bisexuálů" je vyloučená...


  • Makak
  • tak nikdy se to nešířilo mimo Afriku ,  až tak nějak ted , tak kdopak asi stojí za nakažlivostí více než přírodní ? Darebáci z Moskvy či z toho globálního farmaceutického průmyslu ? Hlavně to zase nesvádet na oteplování planety , .

    Snad nebude rozdíl mezi pravdou a fake novinkou jen tři měsíce , jako u Covidu , nějak se zapomíná na ty čínsko americké hrátky s virem sars , přece 10 % počet nadumrtí je statistická chyba malá v bankovních hedge fondech globálních bank .

  • Takže konspirační weby zase měly pravdu, že když už covid přestane lidi strašít, tak globální oligarchie nechá po světě vypustit laboratorně upravené neštovice aby byly nakažlivější a vražednější (až 10% mortality, covid měl pouhé 2,2%). Neprováděla se loni v březnu pod patronátem Gatesova WHO náhodou simulace globální pandemie opičích neštovic? Jsem zvědav, jak dlouho se ještě těm šmejdům bude dařit skrývat tu hru na pandemie. 

    • rozdíl mezi přímou příčinou a dlouhodobě sledovaným udajem tak v rámci 10 let bude určitě 8 % , neb se zhoršil zdravotní stav velké části populace lidstva . USA přiznává 1.2 mil obětí Covidu , tak si to vynásobte dvěma plus nějaká odchylka do pěti let a ejhle máme 3 mil jak vyšité .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit