Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To by mě zajímalo ze které laboratoře jím to zase uniklo🙂

  • Nákaza se šíří mezi 4% komunitou "cestovatelů".

    Tím není řečeno,   že  heterosexuální  nákaza  při

    aktivitách "bisexuálů" je vyloučená...


  • Makak
  • rozdíl mezi přímou příčinou a dlouhodobě sledovaným udajem tak v rámci 10 let bude určitě 8 % , neb se zhoršil zdravotní stav velké části populace lidstva . USA přiznává 1.2 mil obětí Covidu , tak si to vynásobte dvěma plus nějaká odchylka do pěti let a ejhle máme 3 mil jak vyšité .

  • tak nikdy se to nešířilo mimo Afriku ,  až tak nějak ted , tak kdopak asi stojí za nakažlivostí více než přírodní ? Darebáci z Moskvy či z toho globálního farmaceutického průmyslu ? Hlavně to zase nesvádet na oteplování planety , .

    Snad nebude rozdíl mezi pravdou a fake novinkou jen tři měsíce , jako u Covidu , nějak se zapomíná na ty čínsko americké hrátky s virem sars , přece 10 % počet nadumrtí je statistická chyba malá v bankovních hedge fondech globálních bank .

  • Takže konspirační weby zase měly pravdu, že když už covid přestane lidi strašít, tak globální oligarchie nechá po světě vypustit laboratorně upravené neštovice aby byly nakažlivější a vražednější (až 10% mortality, covid měl pouhé 2,2%). Neprováděla se loni v březnu pod patronátem Gatesova WHO náhodou simulace globální pandemie opičích neštovic? Jsem zvědav, jak dlouho se ještě těm šmejdům bude dařit skrývat tu hru na pandemie. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit