Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co takhle se přestat dohadovat jestli volit toho či onoho,pojdme se spojit v jednom,zvolit takovou vladu která zaručí to,že kdo pracuje,má se líp než ten,kdo stát vysává a zneužívá sociální systém,to se máme bát při obraně zdraví,života a majetku aby to nebyl rasismus,pojdme se zbavit těch,kteří parazitují na systému a žijou z naší práce.co vy na to??důchodcům a postiženým brát umí každý,ale do sociálních pijavic si nikdo netroufne,nechceme je tady ale bojíme se to říc a máme před tim strach
  • Kde se poděli všichni pravicoví politici? Copak jste to už vzdali? Když pominu BB, tak jedinými kdo pro nás maká na straně pravice, jsou Bendl a Němcová, někdy zřídka Kalousek a Kuba. To si vážně myslíte, že billboardy to všechno zmáknou? Trocha aktivity kluci a holky z pravice!!
  • Před volbami je to všude samý populista ( Babiš, Bobo a spol....) a já pořád čekám, kdo něco udělá pro seniory. Mooc díky Kalouskovi, že nám přivýdělky ještě zdanil.. ODS není můj šálek čaje, ale Bendlovi v tomto držím pěsti. Díky za první vlaštovku.
  • V Čechách se říká něco si myslet znamená ho--no vědět !
    Tento pocit z článku mám !
  • Ten kdo stojí na chodníku, nebuduje republiku ! Lidičky, jděte k volbám a volte ty nejlepší - volte KSČM !!!!
    Volte lepší budoucnost !!!
    • Už jenom z oslovení "lidičky" se mi chce zvracet.
  • nikdy nefungovala a nikdy fungovat nebude. Jedná se totiž o mocenský boj soukromých zájmových spolků které mají společný zájem podojit občany státu. Je to takové zmítání se od zdi ke zdi mezi hitlerovčíky a stalinisty. Zleva doprava, zprava doleva a zase zpět. Od války k válce od krize ke krizi. Jediná šance je nastolit OBČANSKOU DEMOKRACII kdy Občané státu budou mít kontrolu nad svou zemí a malými soukromými stranickými zájmovými spolky. Do té doby není žádná šance na normální demokratický morální a ekonomický rozvoj. http://www.smlouva.estranky.cz/clanky/volby-se-zarukou.html
  • Vláda a nejen ona..stabilní nebude a ani být nemůže, protože nástupem "levice" teprve pak dojde k skutečnému vyřizování účtů za ty všechny roky co to nešlo a s těmi co to nešlo... Nejhůř na tom budou socialisti, které vždy komunisti historicky neměli moc v lásce a spíše je jen "spojenecky" trpěli, protože ti nebudou chtít být někde na ocase.. a proto jim půjdou opět historicky po krku z jedné strany a z té druhé zas bude tlačit Zeman, který v žádném případě dosud nezapomněl co mu "vlastní lidi" před léty provedli za podrazy a zvláště v té době jeden usoplený cucák "nějaký mladíček Sobotka" a pár dalších...K tomu Zeman použije nejen "svoji" stranu, ale půjde klidně na ruku i s Babišem, který rozhodně není kovaný "pravičák" a je to spíše úspěšný předseda "JZD Slušovice" akorát v moderním a vývojově lepším pojetí dnešní doby, co uměl chytit dobrý vítr a naskočit do správného vlaku....Ten zbytek "pravicových soudruhů"..bude vůbec rád, že se v malém počtu dostanou do sněmovny a budou se modlit, aby si ten zbytek nevzpomněl na to co dělali celé ty roky..s cílem ještě mnohé z nich pozavírat za "rozkradení a rozvracení republiky", aby tak provedli "něco" co bude bráno občany, jako satisfakce za to trápení a klacky pod nohama ve svých životech, kde k mnohému trápení přišli právě díky všelijakým "pravicovým soudruhům", gaunerům a hajzlíkům co sem dotáhli tu sparchantělou morálku peněz i za cenu lidských životů a byli celé ty roky u moci s tím, že si dělali proti vůli lidí doslova co chtěli a jak chtěli...
    • Moc pěkný !
  • Proletáři spojte se !!!! Jediný nepřítel a úkol je, nepřipustit aby se dostali do parlamentu.
    Pryč s buržousty a kapitalisty. Zabavit jim nakradené majetky, tedy vše. Nahnat je na tu nejtěžší práci, aby poznali, jak se těžko vydělávají peníze a dávat jim tu samou mzdu, jako bere převážně pracující lid.
    Ať žije KSČM !!! Ať žije proletariát !!!
    • Ty si ale P A K O. *16* *16* *16* *11*
    • Hoďte na něj deku!!!!!!!!!
    • Soudruh Peppone páchá trestné činy podporou a propagací komunismu:

      Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
      § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
      § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
      § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
      Musíme se zeptat státního zastupitelství, proč nekoná.

      Snad bude pro soudruha Peppone polehčující okolností jeho pomatenost jako následek fetování marxisticko-leninškých zvráceností. Snad místo trestu odnětí svobody bude pouze internovat na uzavřené psychiatrické oddělení.
      • Pet

        Petře dovolte dotaz:"Co ještě znáte a umíte kromě citace zákonač. 40 z r. 2009 a obhroublých nadávek a invektiv!Člověče pochopte konečně, že jste jak zaseklá gramofonová deska a permanentně tady otravujete lidi.Jděte už se konečně vycpat.Možná, že vás potom někde vystaví!
      • Tečka, tečka
        Tobě žádné polehčující okolnosti vůbec nepomohou. Ale z humanních důvodů dostaneš výprask historickým praklem a před nastoupeným mraveništěm lesních mravenců. Po exekuci ti určitě příjdou všichni blahopřát.
    • vy se my líbíte, soudruhu.
      vy budete naším vedoucím okresního výboru až vyhrajeme *5*
  • Ti dobytci s Hornbachu si nedají pokoj, a metr na ně není, prasata!!
    • Hornbach nemá dost zákazníků a tržby, tak otravuje na internetu. Když lidé nemají dost peněz, tak nebudou zákonitě nakupovat, ovšem to manageři zjevně nechápou. Jsou to opravdu vlezlí zoufalci.
  • Ti co cinkali klíči budou svěřeni do péče Klase Jaroslava, pak si užijou!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit