Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavním problémem nejen u nás zůstává obří nezaměstnanost a polozaměstnanost.
    Na to samozřejmě navazují drobné loupeže a půjčky u lichvářů končící exekucí.
    Mafie stran podnikatelů úředníků policajtů a soudců která 24 let
    rozkrádá státní majetek. Takže zatímco většina států chudne tak konta
    těchto podnikavců přetékají penězma. Malá část občanů tak žije v luxusu
    na úkor zbídačené většiny občanů.
    Pokud se tohle nebude řešit tak to skončí chaosem a krvavou válkou proti
    které bude 2. světová válka procházkou růžovou zahradou.
    Roste nám počet chudnoucích pracujících kteří neberou plat ale almužnu.
    Na druhé straně máme přeplácené sportovce modelky a různé VIP všeho druhu.
    • Největším problémem je NEDOSTATEK MORÁLKY a ŘÁDU, pohrdání slušností, tradicemi civilizovaného světa, což nás posouvá kamsi na periferii civilizace. Nějaká nezaměstnanost nebo polozaměstnanost je zástupný problém, který je vlastně důsledkem morálního rozvratu. Stále u nás převažuje nesvéprávné stádo, které z nás udělali komunisti.
      • Pravda. Češi jsou v globálu burani.
      • kocourAmadeus
        Hlavně, že máš viníka. Za všechno mohou komunisti. Fakt tě nic jiného nenapadá?
        • Ne ne, za všechno můžou trpaslíci. Ty potvory mrňavý všude vlezou... :-)
      • Takové hluboké protiřečení v napsaném přisuzuji nedostatku vzdělání v novodobé historii nebo dokonce v historii vůbec. Pak už nezbývá než to celé ozdobit STRAŠIDLEM KOMUNISMU.
    • ... to jsme asi podle tebe jediný takový stát na světě, zmatkaři, koukej něco dělat :)))
      • Ano Prde! Je třeba popadnout do ruky klacek a jít s těma darebákama něco dělat. *1* *1*
        • ).(
  • Vláda a nejen ona..stabilní nebude a ani být nemůže, protože nástupem "levice" teprve pak dojde k skutečnému vyřizování účtů za ty všechny roky co to nešlo a s těmi co to nešlo... Nejhůř na tom budou socialisti, které vždy komunisti historicky neměli moc v lásce a spíše je jen "spojenecky" trpěli, protože ti nebudou chtít být někde na ocase.. a proto jim půjdou opět historicky po krku z jedné strany a z té druhé zas bude tlačit Zeman, který v žádném případě dosud nezapomněl co mu "vlastní lidi" před léty provedli za podrazy a zvláště v té době jeden usoplený cucák "nějaký mladíček Sobotka" a pár dalších...K tomu Zeman použije nejen "svoji" stranu, ale půjde klidně na ruku i s Babišem, který rozhodně není kovaný "pravičák" a je to spíše úspěšný předseda "JZD Slušovice" akorát v moderním a vývojově lepším pojetí dnešní doby, co uměl chytit dobrý vítr a naskočit do správného vlaku....Ten zbytek "pravicových soudruhů"..bude vůbec rád, že se v malém počtu dostanou do sněmovny a budou se modlit, aby si ten zbytek nevzpomněl na to co dělali celé ty roky..s cílem ještě mnohé z nich pozavírat za "rozkradení a rozvracení republiky", aby tak provedli "něco" co bude bráno občany, jako satisfakce za to trápení a klacky pod nohama ve svých životech, kde k mnohému trápení přišli právě díky všelijakým "pravicovým soudruhům", gaunerům a hajzlíkům co sem dotáhli tu sparchantělou morálku peněz i za cenu lidských životů a byli celé ty roky u moci s tím, že si dělali proti vůli lidí doslova co chtěli a jak chtěli...
    • Moc pěkný !
  • Všechno co tady píšete je přeci obyčejný kapitalismus. Cinkali jste klíči i když jste se již v základní škole učili o tom co je kapitalismus. Máte ho tady tak co chcete. Jediný lidský řád je socialismus což snad za těch 24 let od tzv. revoluce nepochopil jedině bl.ec.
    • Nepaušalizujte, Já osobně jsem třeba klíči nikde necinkal, i když změny jsem si přál. V dané době a situaci byl tzv. reálný socialismus již neudržitelný - pro svůj morální rozklad, ekonomickou situaci, bez řízení a podpory z Moskvy. A ti, co "cinkali klíči", určitě nepředpokládali ani nechtěli tenhle bordell ! Alespoň NE většina. "Elity", které tady po r. 1989 vládly, byli (kromě řady bývalých komunistů, tzv. kabátníků) přece naši spoluobčané, "vychovaní" v socialistickém duchu - tady se bohužel zjevně NAPLNO projevily velké morální a etické KAZY jejich původní pokrokové (tj. socialistické) výchovy !!! Jiné "kádry" jsme neměli a pochybuji, že zničeho nic po r. 1989 jen tak zpanchartěli ! Kořeny současného zla a marasmu tedy také hledejme poctivě mnohem hlouběji, než-li jen v uplynulých 23 letech. P.S. Svoji "lidskou" podobu socialismus skutečně důkladně projevil vskutku brutální nelidskostí - ponižováním, kriminály, koncentráky, vraždami. Takže si jej sami sobě a zejména mladším moc neidealizujme, např. levnými potravinami, energiemi a zaměstnaností (= pracovní povinností !). Ta "levná" cena a jiné "vymoženosti socialismu" za ně byly v souvislostech až příliš vysoké !!!
      • Ano většina co na náměsích cinkala si představovla takový socialismus s lidskou tváří. Však i Havel jim kázal, že u nás bude plná zaměstnanost, že komunisté je straší nezaměstnaností, toho se obávat nemusíme. Byla to ukázka občanů-ovčánků,kteří sice na západ jezdili hodně málo nebo vůbec ne, internet nebyl ale zahraniční filmy, ukazující na problémy vnímali jako pouhý film, nedocházelo jim, že do filmů se promítá ta skutečnost, prostě západní realita. Nikdo si nepamatoval nebo na hodinách dějepisu chyběl a neučil se, že prostě v kapitalismu se vždy střídá je konjunktura a krize. A když byl svět rozdělený, tak krize neměla tu sílu, jako když je svět globální i krize se bude globalizovat, tedy umocňovat. Krize vždy řešil kapitalismus - tržní ekonomika- válkami. Tak uvidíme , jak to vyřeší dnes a žádné iluze si nedělejte. Kapitalismus je množinamalého počtu nenažranců na úkor toho početného zbytku. , která nemá nikdy dost, což nedokáže ani žádný predátor. Žralok, když se nažere, tak si dá pauzu, ale nenažraci v tržní ekonomice nemají nikdy dost a přežírají se non stop. A co se týče těch kreatur, o kterých píše BOBO, tak ty prostě vychovat socíalismus nemohl, protože to jsou kreatury, bezcharakterní a amorální, které nepřevychová žádný systém, ty je třeba eliminovat- tedy nepřipustit je k řízení a vedení ani státu ani žádných institucí a podniků. Vzdělání bez charakteru a morálky neplní účel. Nefunguje to ku prospěchu společnosti a naopak stát a firmy to deformuje. A co se týče toho ponižování , tak to si dnes nespočet lidí užívá na pracovištích a na všech úrovních ve společnosti. Nemáš dost peněz, jsi netáhlo, socka a pod. Už děti i v mateřských školkách se s tím setkávají a pak to postupuje dál. To za toho socialismu nebylo Bobo. Koncentráky byli díky Stalinovi, u nás jen v padesátých letech a to bylo po válce a řada fšistů zničila svoje dokumenty a vstoupila do KSČ a zákonitě se chovala obdobně. . A dnes se vraždí podnikatelé, v rodinách, děti, staří lidé, prostě - hrajme fér. Když hájíte zájmy Čechů, státu, našich občanů, naší vlasti - už jste rasista, fašista, nacionalista, senofob a opačně je to vpořádku. Dodržujeme lidská práva, akorát nějak v jednosměrce.Někdy jde třeba jen o naštvání z neřešení situací a už se z toho udělá kauza a sledovačka. Tam jsou orgány represivní velice akční, ovšem řešit gigazlodějiny a jejich aktéry, to nezvládají, to za ně musí udělat Švýcaři. Našinec už je na tom mnohdy v tomto státě hůře než cizinec. A až jednou od jiskry vzplane oheň, tak bude velké překvapení od všech těch IQemanů. A pak to půjde těžko hasit.
        • Tak kdo a kde ty "kreatury" za doby socialismu vychoval, za tehdejšího masívního výchovného působení celého školství aj. masových socialistických organizací (např. Pionýr, SSM, Svazarm atd.) ? To by mě teda moc zajímalo. Asi vznikli sami od sebe, jako úkaz a po r. 1989 hnedle zpanchartěli a začali škodit. Tohle přece nemyslíte vážně ! To byly socialismem vychované kreatury - tzv. kádry (popř. kádrové rezervy), které byly změnami v r. 1989 pouze puštěny z řetězu a bohužel dostaly obrovské možnosti se bez jakýchkoliv skrupulí naplno projevit. Za sociaslismu samozřejmě řada problémů (i kladů) současnosti nebyla a naopak. To je snad každému jasné. Je podivné, že těm cinkajícím hloupým "ovčánkům" hned v r. 1989/90 nenabídla, konkrétně "reformovaná" KSČ, nějaké lepší perspektivy, než např. Havel a jiní. Nepište tady tendenční a líbivé pohádky, možná je řada zklamaných lidí ráda čte, ale na to jsem já už moc starý ...
  • Proletáři spojte se !!!! Jediný nepřítel a úkol je, nepřipustit aby se dostali do parlamentu.
    Pryč s buržousty a kapitalisty. Zabavit jim nakradené majetky, tedy vše. Nahnat je na tu nejtěžší práci, aby poznali, jak se těžko vydělávají peníze a dávat jim tu samou mzdu, jako bere převážně pracující lid.
    Ať žije KSČM !!! Ať žije proletariát !!!
    • Ty si ale P A K O. *16* *16* *16* *11*
    • Hoďte na něj deku!!!!!!!!!
    • Soudruh Peppone páchá trestné činy podporou a propagací komunismu:

      Trestní zákon č. 40/2009 Sb.,:
      § 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k POTLAČENÍ PRÁV a SVOBOD člověka…
      § 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
      § 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, KOMUNISTICKÉ nebo jiné GENOCIDIUM nebo ZLOČINY nacistů a KOMUNISTŮ PROTI LIDSKOSTI…
      Musíme se zeptat státního zastupitelství, proč nekoná.

      Snad bude pro soudruha Peppone polehčující okolností jeho pomatenost jako následek fetování marxisticko-leninškých zvráceností. Snad místo trestu odnětí svobody bude pouze internovat na uzavřené psychiatrické oddělení.
      • Pet

        Petře dovolte dotaz:"Co ještě znáte a umíte kromě citace zákonač. 40 z r. 2009 a obhroublých nadávek a invektiv!Člověče pochopte konečně, že jste jak zaseklá gramofonová deska a permanentně tady otravujete lidi.Jděte už se konečně vycpat.Možná, že vás potom někde vystaví!
      • Tečka, tečka
        Tobě žádné polehčující okolnosti vůbec nepomohou. Ale z humanních důvodů dostaneš výprask historickým praklem a před nastoupeným mraveništěm lesních mravenců. Po exekuci ti určitě příjdou všichni blahopřát.
    • vy se my líbíte, soudruhu.
      vy budete naším vedoucím okresního výboru až vyhrajeme *5*
  • Ti co cinkali klíči budou svěřeni do péče Klase Jaroslava, pak si užijou!!
  • Ten kdo stojí na chodníku, nebuduje republiku ! Lidičky, jděte k volbám a volte ty nejlepší - volte KSČM !!!!
    Volte lepší budoucnost !!!
    • Už jenom z oslovení "lidičky" se mi chce zvracet.
  • Ti dobytci s Hornbachu si nedají pokoj, a metr na ně není, prasata!!
    • Hornbach nemá dost zákazníků a tržby, tak otravuje na internetu. Když lidé nemají dost peněz, tak nebudou zákonitě nakupovat, ovšem to manageři zjevně nechápou. Jsou to opravdu vlezlí zoufalci.
  • ... nechápu, proč se zde někdo zabývá tím, co si myslí o budoucí české vláde na Slovensku, akorát to bude generovat primitivní zakomplexované pindy zdejších známých firem :)))
    • Ahoj Prdíku... :-)
      • ... čau, Evčo, nemám vůbec čas na ty pitomečky zde, ale stýskalo se mi po nich :)))
        • No, mě se po pitomečcích nikdy nestýská, po nich skutečně ne... :-)
  • Jestli sociální demokraté vstoupí do koalice se spolupracovníkem STB, bude to průšvih jako hrom
    • Soudruh Babiš je dnes už uvědomělý podnikatel s pravicovým smýšlením i konáním, takže to nehrozí.Pragmaticky se spojí se zloději z ODS a TPOkou i Lidovci a ovčánkové, co mají holé zadky, nízké důchody, stojí frontu na pracáku tak budou opět koukat jak vyoraná myš, jak je to možné.Zvýší ji ceny potravin, protože už má téměř monopol a nebo se dovezou svinstva z Polska a zvýší se tím státní deficit. Zavede povinně druhý důchod. pilíř, protože má už jistě svoje fondy, kde mu půjdou opět penízky na konto a progresivní daň pro bohaté nezavede, protože přece nebude škubat sám sebe a kamarády podnikatele, kteří s ním v hnutí ANO jsou . Vážení přátelé ANO. - to byl takový pěkný a poučný film z totáče s Lasicou v hlavní roli od Kleina a když to přetransformujete na tržní ekonomiku, tak ,je to jako dnes. Prostě blahoslavení chudí duchem volí spasitele - Huga ze Slovenských hor. .
      • Súdruh Babiš bol za totáča len pomýlený, teraz už je na tej správnej pravej strane . Keď má 40 miliárd tak sa mu v hlave poriadne rozvítilo. V žiadnom prípadě by o ne nechcel prístˇ a tiež progresívna daň nie nič preň ho. Čo bolo to bolo, terazky je podnikatelom. JUDr . Vlk možete pokojno spávať.
  • Co si myslí Slováci je nám u pr...le!
    • Určitě jen u tvé. Každý člově ti může dát nějakou myšlenku. Problém je, že ji nemáš kam dát.
    • ... piš za sebe, pimitive :)))
      • Neotravuj pitomo!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit