Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Turčynov už měkne. Hovoří o referendu pro (ne)zachování celistvosti Ukrajiny. Je mu jasné, že v silovém řešení už prohrál.
    • Kdo seje vítr, sklízí bouři.
    • Na silova reseni jsou machri rusove
      • babs - machři "Rusové", ani neumíš češtinu, zřejmě napalmem upalovali Vietnamce RUsové, nebyli to náhodou Amíci? A to včetně dětí, zasypávali je orangem - chemikálie, které jsou tam dodnes, přitom od svých hranic přes půl zeměkoule, v Jugoslávii nejprve vyprovokovali konflikt mezi jednotlivými národy pomocí fašistů Ustašovců na severu a na jihu pomocí kosovsko.-albánské teroristické organizace UCK, která se živí demokraticky a humánně drogami a obchodem s lidskými orgány, takže ve válečném konfliktu si přišla na své a navíc měla ve svých řadách i bojovníky Al-.Kajdy, ovšem když je třeba odtrhnout Kosovo od Srbska , vyhnat většinu Srbů a postavit tam největší vojenskou základnu USA-NATA, tak USA na takové prkotiny , jako jsou lidská práva, svoboda a demokracie nehledí, účel světí prostředky. A navíc ještě stihli Amíci tak pěkně humanitárně bombardovat Srbsko a radioaktivita tam po nich zůstala na x-let. Na blízkém východě řádí jak černá ruka a svoje prezidenty si střílí naprosto sami, posledním byl Kennedy.

        babs nech se vyšetřit a léčit , nejlépe v epicentru amerického humanitárního bombardování, abys konečně přišel k rozumu. To je něco, co máš totálně v deflaci.
        • ty ses nam ale rozpovidal. akorat meles porad to same. nechces uz vymyslet neco novyho?
  • Další Sýrie, Egypt a Libye. Jenže tentokrát ji máme přímo za hranicemi. To by bylo, aby se tu třetí válku nepovedlo vyvolat, že ano, vy mocní v pozadí, kteří jen rozesír..e svět.
    • No je třeba si uvědomit že za tím je Wall Street, FED, Soros, zbrojařské a těžařské korporace proti všem ostatním celého světa. Ostatní v každé zemi jsou jen placenými jejich maňásky, včetně maňáska USA - Baráka s Bombama
    • Mozna bude i posledni. Tady je ve hre i moznost pouziti balistickych raket s jadernymi hlavicemi.To by byl asi konec a tentokrat by to odskakalo i USA *8* *8*
      • A Rusy jim předvedli sve Topoly,a jak přesně dokažou trefit,ne jak nějaky Kim v Korei
        a že nejsou blby ,tak se podivejte :http://www.youtube.com/watch?v=W5Unk0MDTsE
        :http://www.youtube.com/watch?v=VsIptGYjZL8
  • Ač KLAUSE nemusím tak tady jim to vysvětlil kdo vyvolal nepokoje na Ukrajině je to opravdu zajímavé a stojí za zhlédnutí - http://www.youtube.com/watch?v=WaHc2XkkolE
  • To je dobrý. Zvolenej Janukovič nabídl domluvu, samozvanej Jaseňuk Ultimatum. Je nějakej divnej guláš na Ukrajině....
  • Lži západních imperialistů neberou konce. Pořád dokola : ruští agenti, vojáci, ruská armáda je připravena u Ukrajinských hranic a předkládají nějaké fotky, atd. Jsou to stejné lži, jako že měl Husajn v Iráku atomovku.
    Nějaký důvod k nové agresi se musí najít.
    • lži ruských imperialistů neberou konce. Rusko je imperialistický stát a fašistický skřet Putin cítí, že se blíží doba, kdy bude vhozen do díry u kremelské zdi. Proto chce udělat něco, aby se na něho nezapomnělo. Připravuje hordy potomků chazarských a mongolsko tatarských nájezdníků a posílá na Ukrajinu své provokatéry, kteří připravují půdu pro chystanou Putinovu "bratrskou pomoc". Musí prý chránit Rusy.
      Nějaký důvod k nové agresi se musí najít.
    • blboun nejapný žije!!!!!!!!!!!!!!! *12*
  • "Jdou vojáci, jdou vojáci jdou,
    pro Kyjev to bude spása,
    jdou vojáci, jdou vojáci jdou,
    všichni čtyři za sebou.
    Jdou vojáci, jdou vojáci jdou,
    Turčynovo srdce jásá,
    jdou vojáci, jdou vojáci jdou,
    nemaj naftu, nejedou.
  • A co Miloš vyrazí se svou sukovicí dělat pořádek ? Minulý týden to tak vypadalo jak se před Rasmunsenem předváděl.
    • Ukázka jak je Zeman na stejné úrovni jako Kárl von Sajrajt z Bilderbergu. Ve finále nebylo koho volit, jeden horší než druhý, mor a nebo cholera, obojí nás bude akorát zamořovat a kosit.
    • TO chce dát si panáka a jít je strašit.Adělat na ně ,baf, .Možná se rozutečou.Na civilní protesty poslat armádu ,to se dělá tak v africe.Ti vládci, kdyby byli tak dobří , celý národ by je obdivoval a proruští demonstranti by si ani neškrtli.
    • Milos nema cas,shani prachy na hradni straz *1* *1* *1*
  • Budoucnost Ukrajiny je opravdu dost tristní.My jsme neměli žádný dluh, naopak pohledávky a kde jsne teď?Rozkradeni a zadluženi, nevymahatenost práva, žvanění našich představitelů a okrádání stále většího množství lidí.Nechci Západ ani východ. Chci neutralitu a zodpovědné politiky, pracující pro stát a jeho občany.
    • Vypsat referendum, vystoupit z NATA, být neutrální jako Rakousko, Švýcarsko, Skandinávie a vyrazit všechny u-komunisty, co nyní tu řvou na pravici a oposmluvně v ČSSD a rozkradli tu celý stát. Zavřít a zabavit jim nakradené majetky, přidat k tomu církev s církevním megatunelem.
    • Jo, jo, milý pane, ale určitě si kladete otázku, kdo je tomu vinnen ??? A určitě si snad i odpovíte... nebyli to náhodou bývalí komunističtí soudruzi, kteří jen převlékli kabáty,nalezli do všech ostatních stran a vesele kradli dalších dvacet let ??? A pokračovali v tomto jejich marasmu pouze pod jiným praporem ??? *13*
      • No jestli myslíš Koženého, Bakalu,Řebíčka, Dalíka,Topolánka, Nečase, Rittiga,většinu lékařů a podnikavců ver zdravotnictví, co podporují ODS,Kalouska, Schwarzenbrga, Klause,Grose,Špidlu,Langra,Štětinu,Pánka Kocába atd atd, tak s tebou souhlasím!!!!
    • Tak daleko se ještě kultura našeho ducha nedostala. Většina krade nebo krást bude, když si k tomu vytvoří podmínky. Je to podivné dědictví naší východní historie.
  • Ta lepší varianta - tj., že mezi EU a Ruskem byla jako nárazníkový stát Ukrajina ta už byla. To asi na tom EU i USA musí být dost špatně , když se rozhodly k destabilizaci Ukrajiny a dráždění medvěda v brlohu. To , že díky "Majdanu" se k vládě na Ukrajině dostali neofašisti a nacionalisti jak je vidět nevadí, nikdo jiný by EU tu "Asociační smlouvu" nepodepsal, je otázkou, zda ta smlouva je vůbec platná a legitimní, dá se o tom pochybovat. Armáda se na likvidaci "Majdanu" odmítla podílet, je otázkou co udělá teď , když chtějí likvidovat "AntiMajdan", to si pojistila "vláda" založením "Národní gardy", kam nahnala pár tisíc účastníků z "Majdanu" . Je otázkou zda se na Ukrajině ještě dokážou vnitřně sami dohodnout, nebo zda se nechají vodit jako pimprlata. Pokud ne budou to možná pěkná jatka. V každém případě je zájem USA (zájem EU není totožný) aby mezi Ukrajinou a Ruskem vznikl pěkný příkop, pokud bude plný mrtvol, bude to ještě horší.
    • Souhlas
  • Jenže oni nechtějí amnestii ale svobodu.!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit