Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano ano, pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí.
  • Ano, v Havlistánu je to správné. Pokud jsou ubíjeni bílí, tak je policie nečinná a ještě to tají. Pokud se bílí sejdou demonstrovat proti násilí, jsou rozehnáni těžkooděnci. Takhle si platíme svoji bezpečnost. A zrovna takhle si platíme spravedlnost, když soud ani neuzná za vhodné vzít viníky do vazby, byť je jijich vina nezpochybnitelně prokázána kamerovým záznamem. V opačném případě by obyčejný člověk ve vazbě seděl už dávno a hnil by tam blíže neurčenou dobu, jako jistý Rath.
  • Cikáni jsou fakt hlupáci,pokud to takhle půjde dál,kdo je bude živit,když budeme všichni na nemocenský.....měli by si nás šetřit a né si zdroj peněz likvidovat, mohlo by se stát,že budou muset do práce a to by byla velká tragedie a šok pro cikány,kteří neví co to je a kam že mají jít?
    • Takových parazitů co zabijí hostitele jsou mraky a tihle nemyslí ani na to co bude za hodinu, natož za týden.
  • Proč nám novináři stále lžou? V televizi, v přímém přenosu ukázali více jak tisíc demonstrujících lidí, ve zprávách již jich bylo jen sedm set až tisíc a tady se dozvídáme, že jich bylo asi pět set. Zítra se možná dozvíme, že jich bylo padesát a pozítří jenom pět. Proč policie stále chrání ty nepřizpůsobivé, vždyť oni si policii neplatí, platíme si ji my, ale ona stojí proti nám. Kde je spravedlnost? Stydím se za naši vládu a její přisluhovače.
  • Těch lidí bylo tisíc. A policajti zase zakročovali proti těm, co se jen snažej na něco upozornit. Tak todle sou ty havlistický politickokorektní šmejdi, kvůli kterejm se lidi bojej na ulici. Ale to nejni všecko. Voni to taky, i tydle eurokretenodebilofanatiky a podobnou pakáž platí ze svejch daní. Někde sem tady čet, že někdo radši už nevolí. Ale to je přesně to, co tydle šmejdi chtěj, znechutit lidi, a nechat se zvolit hlasama fanatiků a za pár šprdlíků si koupit hlasy hnědočechů. To je nutný přesně vobráceně - volit někoho, kdo má v programu pořádek a hlavně - zrušení tý vodporný jevropejský hunije ....
    • Brachu,tohle není věc EU ale jen česká čistě vnitřní záležitost,vem si,jak razantně jsou problémy s Cikány řešeny např. ve Francii,Švýcarsku či Itálii...v Čechcách totiž v rámci temných "listopadových" scénářů získali podivný statut aktivního hromosvodu k odvracení pozornosti od řekněme problémů vládnoucího bolševického establishmentu a taky něco jako SA v počátcích nacistického Německa! *16*
      • Ne a ne a ne. Celá ta vymaštěná hnusná hunije nám radí a nakazuje, jak s nima máme a smíme jednat a vyhrožuje a prstíkem šmirgluje. A sami frantíci se nerozpakujou a když cikory dělaj bordel u nich, tak je vymydlej ausgerechnet vokamžitě. Pročpak to asi takhle dělaj, nedovtipo? Aby zůstaly hnědoušci hezky u nás, aby se tu měli co nejlíp a nestrkali rypák do blahobytný Francie, Německa .... Jak to zaplatíme my, to je jim celkem šumák. A že by nás hnědoušci při tom pomordovali? Taky dobrý, stejně sou ty češi pakáž a bude dost místa pro sudeťáky ....Tos eště nepoznal, jaká je politika EU?
        • Máš jistě svou pravdu,kterou ti neberu...na každý pád ale tohle byly poslední perly,co jsem po tobě hodil,s tím propastným rozdílem v úrovni našich vědomí si ovšem musíš poradit sám,chce to jistě čas ale už i jen snaha je pokrok,zdravím do Kolbenky! *3*
          • To, že někdo píše vobecnou češtinou, eště neznamená, že seš inteligentnější. A když použiješ jedno cizí slovo, tak tě to nepasuje na duševního obra. A pokud de vo propastný rozdíly v našem vědomí, tak bych ti doporučoval jistou formu autoevaluace, aby se nevyskytly jisté problémy s tvou socializací, na což by některý vosoby mohly reagovat inzultací
  • Policajt,verejny cinitel atd. je zamestnancem obcanu,jez plati dane.Rozhodne neni zamestnancem vrazdicich cikanu.
    Paklize si toto cela spolecnost neuvedomi,tak se takove veci budou dit do nekonecna.
    Proto navrhuji-svolat demonstraci a zadat o vraceni techto dani,nebot ony prostredky jsou pouzivany proti vuli danovych poplatniku.
    • P.S.
      To je to same,kdyby si nekdo z Vas pozval domu zednika-a on misto stukovani Vam zacal vybijet okna.Ta jej okamzite vyhodite!
      No,a dnes fizlove nevysetruji vrazdici cikany,ale to,jak se mohli fota z teto zalezitosti dostat do novin!?Copak lide nemaji pravo od svych zamestnancu na informace?
      To I za tech blaznivych komunistu bylo ''SLOUZIM LIDU''
  • Už mnoho let zažívám v této zemi pocit, že ač rodilý Č e c h, jsem vlastně ve
    v l a s t n í z e m i c i z i n c e m, na kterého tento stát, tato vláda a všichni ti dosavadni prezidenti z vysoka, ale opravdu z vysoka, k á l e j í !!!
    Proto jsem zvolil pasívni rezistenci, tj. odpor vůči veřejné moci, a nezúčastňuji se žádných voleb na jakékoliv úrovni (navíc ke všemu tvrdím, že Češi si vládnout neumějí, čehož posledením důkazem je vývoj v této zemi od tzv. samet. revoluce). Kdejaký přivandrovalec a cikán má v této zemi zelenou a ve všem zastání. S l u š n ý o b č a n je na okraji zájmu všech těch kmotrů, mafiánů a všelijakých darebáků u moci. Být výborným hokejistou, fotbalistou atd., absolutně bych odmítl reprezentoval tento stát!! Stačí, jak se předvedli reprezentanti tohoto státu jako např. všichni ti Grosové, Bartákové, Kocourkové, Bémové, Janouškově a mnoho a mnoho dalších darebáků... a zde tímto státem chráněné etnikum - cikánská svoloč, která nemusí a nikde nepracuje, pobírá neúměrně vysoké sociální dávky, útoči, okrádá a vraždí a ještě se jí dostane policejní ochrany!!!!
    TO JSOU TI SPRÁVNÍ REPREZENTANTI TOHOTO SOUČASNÉHO ČESKA!
    Když tedy máme takové "Gádže" u moci, kteří za všech okolností chrání cikánskou minoritu, tak té české majoritě nic jiného nezbývá, než ta pasívní rezistence.
    A když to takhle půjde dál, tak se zanedlouho tenhle stát úplně rozloží...mravně už je v rozkladu dávno.
    Nelámal bych si hlavu s velvyslanci, dejte si tam cikány, dejte je i do vlády a výhledově i na Hrad. To jsou ti jedině správní reprezentanti tohoto státu!
    A neotravujte mne s nějakými anketami o soužití s cikány, každého takového "gádže pošlu do pýče", přesně tak, jak s tímto státem jednají tito "spoluobčané" - cikáni.
    • Klobouk dolů, kapitáne. Pravda jako řemen. Stoprocentní souhlas!
    • Plny souhla-jen bych Ti doporucil chodit k volbam-samozrejme nevol nikoho z tzv.parlamentnich stran,a stran,ktere ovlada jakykoli prognostik z CSAV.
  • roM/Mor
  • to je zajímavé, když táhnou cigoši městem tak mají volnej průchod, ale když jdou normální lidi demonstrovat proti cigorám tak jim cestu přehradí policie, nejlepší by bylo obnovit Lety u Písku.. *16* *16* *16*
    • To víš,česká státní moc se vždy postará o bílými utlačované cigány,aby mohli dál krást,podvádět a napadat bílou majoritu,nahnat cigány do dobytčáků a odvézt je hodně ale opravdu hooodně daleko.......
      • Domluvme se s Velkým bratrem na východě a požádejme o zapůjčení dost velkého území mezi Bajkalem a Jenisejem. Tam přesuneme sociální parazity, ať si tam zavedou svoji správu podle svých dávných zvyklostí, osobitou kulturu, hranice a ostrahu, aby jim tam nikdo nežádaný nechodil kazit jejich systém, vízovou povinnost, aby věděli, koho si tam pustí, dobrovolnou práci, obchod, lékařství, školství a daňovou politiku, aby celému světu ukázali, jak jsou schopní, když je nokdo nediskriminuje. *5*
    • Kubiceho policie Tmavočechy chrání *5*
  • Přijde čas a romové začnou napadat i ty naše "pomazané" tedy státní ouřednictvo a zákonodárce. Paběrkujou na železným šrotě a přitom tu je peněz nejvíc. To na západě gangy už dávno pochopily. Potom se možná některejm "pomazanejm" v jejich hlavách konečně rozsvítí....
    • Vážený pane ten čas už je dávno tady, zajděte se někdy podívat na sociálku, smrad, řev a černo, úřednicím je vyhrožováno, leckdy dojde i na fyzické násilí, ochranka žádná, kdž zavoláte polici tak státní vůbec nepřide a ta městská nakoukne a jde pryč. Za přepážkou sedí ženská, která má logicky strach , loni se stal případ, že po napadení byla paní v pracovní neschopnosti a morgošovi se samozřejmě nic nestalo, byl to jenom přestupek a to prosím v záchvatu spravedlivého rozhořčení nad diskriminací zdemoloval kancelář, já bych řekl, že si za to úřednice mohla sama, protože nechtěla schválit příspěvek morgošovi na koupi pračky, nestyda jedna rasistická, dokonce si dovolila říct, že z těch dávek, které pobírají si na pračku může ušetřit, následně byla morgošem po zásluze potrestána výpraskem a tak je to správné, když potřebuje morgoš pračku, tak má sociálka bez diskuze vysolit love a ne mudrovat zda je či není nárok, morgoš narozdíl od bílého má přece nárok vždycky. Pokud se týká sociálních dávek, tak každý morgoš od 15 let výše může tuto problematiku přednášet na vysoké škole, pokud se ovšem týká povinností a zejména práce to potom jsou všichni negramotní a ničemu nerozumí, ba dokonce slovo práce neznají a ti kteří je někdy snad slyšeli je považuji za velice sprosté.
      • To je velice pravdivé *10* , ale hlavně demokratické. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit