Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč tak jemně Tiscali??? Když sejmuli Němcova, to jste se mohli pos*at a teď jen tak zlehoulinka naťukávate??? Presstituti!!!
  • ve spolupráci s cia a jarošovými fašouny nastolíme na ukrajině mír, ať to stojí životů kolik chce . však pokritci z EU a ussa stojí za námi. Blil bych,čeho jsme součástí
  • Kde je soudružka Pusinka co tu vykřikovala o ruskejch vrzich když byl zabit Němcov?
    Teď mlčíš co?Tohle jsou ro změnu tvorji vrazi. *16* *16*
  • ferda
    To je přece demokratická vražda.,
  • Fašisté v Německu vraždili také na potkání. Tak jaký je mezi těmi v Kyjevě a v Berlíně rozdíl? Dnes stejně jako tenkrát se za tím krčí křivá postava strýčka Sama. Pro soudruhy z USA to je samozřejmost. Zřejmě si vůbec nejsou vědomi toho, jaké hrůzy po světě provádějí. Pro soudružku Albrightovou také byla "přijatelná cena" půl milionu mrtvých dětí v Iráku v důsledku US embarga ( http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pro-Albrightovou-bylo-pul-milionu-mrtvych-deti-prijatelnou-cenou-A-Havel-podnecoval-valky-USA-proti-nevinnym-rika-byvaly-diplomat-343931, http://williamblum.org/essays/read/madeleine-albright-ethically-challenged). Stejně tak se ani nezačervenají nad tím, že večer jednoho dne se prakticky v přímém přenosu z Kyjeva odehrají hrůzy, které nedá dohromady ani Balkán a druhý den ráno US propaganda tvrdí, že to co jsme viděli bylo jinak. Rozdíl mezi tzv. demokracií made in USA a fašismem je již prakticky neznatelný. Pro soudruhy z USA, natož jejich poskoky v Kyjevě je zbytečné citovat : Einstain: "Žádný cíl nestojí tak vysoko, aby ospravedlňoval nečestné prostředky k jeho dosažení". Na to, aby to pochopili prostě nemají.
  • zkurvení kyjevští fašisti,toto my podporujem?kdy už se evropa probere a vyžene tyto fašisty i s američanama
    • Souhlasím, kremelští fašisti by měli být z Kyjeva vyhnáni zpátky do ruských stepí.
  • ... nacionální socialisti vraždí nepříjemné svědky zlodějů jako je Porošenko. Kolomajský a spol.
    USA a celé EU jim fandí pouhých 70let po konci Hitlera.
  • Ajajaj, já myslel, že se političtí odpůrci a nepohodlní novináři střílejí jen ve "Zlém" Rusku a ne v "Djěmjokjatijškjé Ukjajině", jak by řekl Slintající Rakušák!?


    Pusinko, moc hezky napsané! Jen prosím, nějak v té tvé historické (nebo spíš Hysterické) anamnéze nějak nevidím ten půl rok,který předcházel připojení Krymu? Především STÁTNÍ PŘEVRAT V KYJEVĚ, KERSUNSKÝ POGROM A UPALOVÁNÍ CIVILNÍHO OBYVATELSTVA V DOMĚ ODBORŮ V ODĚSE! *16* *16* *1* *1* *1*
    • http://leteckaposta.cz/332770639

      Moskevksé letiště.... Vnouček Stalina?
  • pusinka si chrochtá, jak to Jaroš a spol. vyřizují.A chtěla by to i u nás,žé?
    Ale zatím se tu Majdan _šapirovcům zorganizovat nepodařilo - připravují ho až na červen, kdy skončí oslavy na které jel Zeman dnes je na pořadu Kyrgystan- už tam došlo diplomatkou cestou 150 tun doláčů!!!!
  • Jak se zdá, reagujeme každý na tuto zprávu podle své už dávno vyhraněné pozice a do hlubších zamyšlení se moc nepouštíme. Já osobně si myslím, že víc než to kdo, kým a proč konkrétně byla zlikvidována ta či ona figura je důležitější, že se to v Kyjevě vůbec takto rozběhlo. I když co to je osm či patnáct mrtvol na dnešní Ukrajině! Jim přece nevoní ani pozorovatelé OBSE, prý to jsou ruští agenti. Rozumíte tomu? To chtějí dostat k Doněcku přímo Američany?
    Teď, ta včerejší Putinova konference, které říkají "přímá linka". Zaranžované to jistě bylo, ale ono to ani jinak nejde. Tady se tomu vysmívají, ale řekl co chtěl a všem. Mě nejvíc zarazilo, že použil směrem k zemím NATO výraz omezená suverenita. "Nedodali nám Francouzi zaplacené lodě? To nás nepoloží. No to se nedělá, peníze nám jistě vrátí, že. Ale to víte - pochopme je, třeba nesměli" --- tak nějak to včera Putin servíroval EVROPĚ.
    *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit