Přejít na výpis diskuzí
V Moskvě zavraždili Němcova. Míra nenávisti v Rusku dosáhla vrcholu
28.2.2015 | art
376 příspěvků
-
Hoši ze CIA dřeli jak koně , než tu vraždu připravily a provedli. *1*
-
Jsem to ale blb korunovanej, už ten obrázek nebudu používat, používal jsem ho coby tečka.
-
Byl pravá ruka toho opilce Jelcina, proto ho lidé odstranili, o Jelcinovi nemůžou ani slyšet.
-
Si někdo snad myslel že když je mongol schopen napadnout neutrální stát že se zastaví před opozičním politikem bez ochranky ???? *1* *1* *1*
-
-
vy říkáte důvěrně spojeneckým vojskům NATO, které přepadly Srbsko nebo, nedej bože vojskům USA a VB, které přepadly každý stát severní Afriky Mongolové? a proč to? *15* *15* *15*
-
-
já jen doufám, že tu provokaci, kterou na něj chystají nepřátelé a kterou hodlají spustit vraždou agenta CIA, Putin a s ním i Rusko ustojí, Doufám, že nebudou takoví osli jako my, kde k rozpoutání údajné revoluce stačilo, aby Uhl prohlásil, že byl zabit student a Zifčák si lehl na zem
-
-
Co mezitím uniklo:
Ministr zahraničních věcí USA John Kerry vyzdvihl nutnost podpory zákona o zvláštním statusu Donbasu ze strany ukrajinských úřadů. Kerry to připomenul ve čtvrtek na společném briefingu s ukrajinským prezidentem Petrem Porošenkem.
Také, podle jeho slov, strany musí „skutečně přerušit boj“, stáhnout těžké zbraně, propustit zajatce. „A pokud budou opatření přijata a uvedena do života, tak bude možné očekávat, že všechny body, které jsou obsaženy v Minských dohodách, budou implementovány“, řekl ministr zahraničních věcí USA.Číst všechno: http://czech.ruvr.ru/news
Je nesmysl, aby v takové chvíli si šéfové Kremlu podřezávali větev DOMA.
Zavraždění Němcova JE(!) obludná provokace! Jako navedení civilního letadla nad bojiště,
jako nepřetržitá řada dalších akcí, které předcházely novým ofenzivám zločinců!
TAK JIM NESKÁKEJTE NA ŠPEK! -
-
KGB vraždí od doby co existuje, jen se na to zeptejte putina
-
-
Zifčák to byl váš agent, nebo jak jste chtěli udržet komunismus v Československu, když okolní svět se ho houfně zbavoval. Vždyť byste jinak skončili v base, kdybyste tohle divadlo neprovedli. To by jako tady měl Milouš Jakešů rozdávat svá moudra dále a my žít v tom ráji šedi za ostnatým drátem.
-
-
Škoda, že nezhasli Němcovou! Tenhle parazit mě nezajímá!
-
-
Boženu? Ta už je po smrti vole *1*
-
-
Já jsem s Vámi husy nepásl, takže si vyprošuji aby jste zanechal invektiv!
-
-
S Borisem Němcovem jste husy pásl, když ho nazýváte parazitem?
-
-
-
-
může za to smozřejmě Kalousek, CIA a USA!
-
-
či snad zloději nicků?
-
-
Podnikatel a aktivista zemřel - obě podstatná jména nesou dnes v sobě význam něco jako úplatný, korumpovatelný, prodejný, odklaněč, podvodník....
Smrt je však i v jeho případě smutná. -
Soudruh Gagarin to z orbitu všecko vidí, takže USA špióni jsou usvědčeni!
-
-
já jsem to viděla taky na vlastní oči. Byli to hoši z CIA!
-
-
Přestaňte se dohadovat s nácky na de.ilních diskusích a přiložte ruku k dílu v boji proti nacismu a destruktivnímu, válkychtivému tažení SSA. Zdrojů máte na internetu dost. Jen bojem proti nacismu a jeho zničením dosáhneme toho, že budeme moci žít důstojně jako lidé a ne jako otroci imperialismu a jeho zpolitizované destrukční rádoby ekonomiky.
-
-
Trolle jdi do prdele, už jsi směšnej. Piš si s nějakejma tobě blízkejma retardama *12*
-
-
Já si s tebou nepíšu. Ty si píšeš se mnou, hňupe. Já vyjádřil svůj názor a to, pokud vím, je v demokracii dovoleno, ty idio.e. *1* *11*
-
-
Demokracie platí jen pro normály, ne pro tebe. Můžu diskutovat se socany, kdu čsl a jinými stranami, resp. ideologiemi, ne s retardem. Tak se přesuň na server retard.ru a nevotravuj tady s těma vyblitinama. Kdybys přišel před psychiatra, tak už tě z ordinace nepustí.
-
-
Demokracie je pro všechny, hňupe. Kdybys nebyl tak vylejzanej, tak bys věděl, že démos kratós už od dob starého Řecka znamená vláda lidu. Tedy i já jsem součátí onoho lidu. To, co tady ser.š ty, že je jen pro tzv. "normální" nácky, je ukázkový příklad totalitního myšlení a diktatury, ty náckovské *12* . To zkrátka neokecáš, ať se snažíš, jak chceš, ty placený nacistický zmetku a zrádče vlastního národa. *11*
-
-
Zlej trolle, nerozčiluj se, to ti přeci nestojí za námahu, s někým se tady vůbec nedá diskutovat, po přečtení některých příspěvků od rádoby demokratů, si říkej, " v ů l zůstane v o l e m a pařez pařezem za každého režimu.
-
-
-
-
-