Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase na tom vydělají jen ti co na to mají - poslanci - tuneláři no všichni víme o kom je řeč. A ti co maji holej zadek zase utřou a budou na tom ještě hůř. Ekologie je vám u zadku, hlavně z lidí vyrazit zase další peníze. *16*
  • Tohle plošné řešení je k ničemu. Naprostou většinu znečištění způsobují desítky let staré osobáky diesely, ale hlavně neskutečně smradlavé Avie a staré nákladní Tatrovky. Když člověk vidí jejich modrá oblaka výfukových zplodin, říká si, jak je možné, že prošly STK. Ale jak vidno, zrovna tyhle pojízdné spalovny budou mít výjimky.
  • Když v našem státě koupím vozidlo a zaplatím za něj státu daň a splňuje všechny parametry pro provoz, tak stát a nebo nějaká vyhláška města nemá právo mi zakazovat s ním někam vjíždět. Ať to udělá od nových vozidel od nějakého termínu, třeba r.2015.Myslím, že ústavní soud by to vyřešil.
  • Já bych nejdřív začal s pořádným okruhem a pak vymejšlel hovadiny.
  • Kdyby nás stát nedusil, tak by občané rádi pořídili nová, či novější auta. Bohužel to co zbyde na toto nestačí. sami si rozdávají z našeho statisícové platy a zbytku populace musí stačit minimum. O které nás oberou mnoha dalšími platbami za vše možné, či nemožné.
  • Proc obcany pozitivne motivovat aby vice vyuzivali MHD treba jizdnym zdarma? kdyz je muzem holit jako ovcany hezky zaplat za znamku a kdyz nemas na nove auto tak tahni.... PROC SI TO OVCANI NECHAJ LIBIT?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit