Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.novinky.cz/domaci/403232-nejvetsi-letoun-sveta-odletel-z-prahy-turbogenerator-do-nej-nalozily-dva-jeraby.html
  • Úžasné dílo ruských konstruktérů z východní Ukrajiny. *4*
    • sovětských tohle je ještě z dob sovětů *3*
  • *** Pan Radim Panenka má opravdu smysl pro legraci:, neznabožák, 26. 3. 2015 7:13:01
    když poblicistu pana Zíglera označuje za novináře. Zígler je prostý sprostý nešťastník, který se díky své nižší úrovni rozumových schopností stal hříčkou cynických redaktorů některých periodik.
  • Provokace a lži mají v Rusku dlouhou tradici. Bývalý agent ruské tajné služby FSB Alexandr Litviněnko, který utekl do Velké Británie, uvedl, že pumové útoky na obytné domy v Rusku v roce 1999 nemají na svědomí čečenští teroristé, ale právě lidé z FSB, aby vyvolali záminku pro druhou válku s Čečnou. Pravdou je, že později byli tajní z této služby dopadeni v Rjazani, jak dávají bomby pod bytový dům.

    Tyto praktiky potvrzuje i bývalý poradce ruského prezidenta Vladimíra Putina Andrej Illarionov. Podle něj chystali Rusové na Krymu provokace ještě před událostmi na Majdanu, při níž měli být speciálními komandy napadáni a zabíjeni Rusové, aby Kreml zdůvodnil invazi na Ukrajinu. To by zapadalo do plánu, který nepřímo potvrzují i kremelští činitelé, že Rusko se snaží obnovit slávu bývalých SSSR a carské říše a znovu obsadit ztracená území. Jak uvedl redaktor ČRo Petr Vavrouška v časopise Reflex, od roku 2009 platí v Ruské federaci zákon, podle kterého může prezident vyslat vojska všude tam, kde jsou ohroženy zájmy Ruska a jeho občané. To je ovšem velmi nebezpečná formulace, která má sloužit ke zdůvodnění agresivity Kremlu proti jiným zemím. Byli to rovněž Rusové, kteří jako první podkopali jednotu suverénního státu, když v jejich režii se od Moldavska odtrhlo Podněstří. To se stalo dříve než separace Kosova.
  • *** Znáte Zieglera, EDITI, 26. 3. 2015 7:16:34
    z Českých Budějovic? Samozvaný historik, dnes publicista, věčně na sraˇ-ky z piva z Masných Krámů v Č.B. Jeho debilní články lze dohledat na iDnes v blogu. Na psychiatrii to nemá daleko, tak ví o čem mluví.
  • Už před uzavřením příměří bylo jasné, že Rusové a promoskevští teroristé z východu Ukrajiny mír nechtějí. Byly to oni, kteří shodili ze stolu návrh prezidenta Petra Porošenka na okamžité příměří. Putin a jeho soukmenovci tak na Ukrajině zavinili smrt nevinných lidí. Byli to také separatisté, kteří ještě před příměřím zahájili masivní útoky proti vládním silám.

    Ukázalo se dále, že údajné použití kazetových bomb ukrajinskou armádou bylo další trapnou lží kremelské propagandy.

    Naopak, pravdou je trvalé porušování ženevských konvencí ze strany separatistických teroristů, kteří civilní obyvatelstvo používají jako živých štítů. Nic jiného není fakt, který potvrdila paní Jevalcevová z předměstí Doněcku, že separatisté běžně rozmisťují minomety na dvorku jejího domu a odtud odstřelují ukrajinské pozice. Logické je, že Ukrajinci palbu opětují. Jenomže jsou to teroristé z východu Ukrajiny, kteří se tímto podlým způsobem kryjí za civilisty.
  • V plejádě ruských válečných násilností začneme v Afghánistánu. Ruská komunistická armáda se tam po vpádu v roce 1979 dopustila mnoha válečných zločinů. Bývalí ruští vojáci sami přiznávají, že v Afghánistánu se svými nepřáteli nijak nemazlili. Tak poru­čík Igor Kotov, který v osmdesátých letech válčil ve východním Afghá­nistánu, prohlásil zcela otevřeně: „Za­jatce jsme nelitovali, často jsme je mučili.“ Ten také přiznal, že Rusové běžně zabíjeli zajatce tak, že je shazovali z vrtulníků z velkých výšek. Hodně se o zločinech ruské armády v Afghánistánu píše v Černé knize komunismu.

    Ruští vojáci postupovali vždy stejně. Nejdřív hodili do vesnického domu granát a pak pro jistotu ještě postříleli všechny přítomné muže. To, jestli patřili k protikomunistickým bojovníkům nebo se jednalo o civilisty, samozřejmě nezjišťovali. Asi k nejhoršímu masakru došlo 20. prosince 1980, kdy byla zničena městečko Tarinkot u Kandaháru. Sověti tam během jediného dne povraždili na tři tisíce lidí včetně žen a dětí. To bylo daleko víc obětí než v Američanům tolik předhazovaném vietnamském My – lai. Je jasné, že ruské komunistické běsnění v Afghánistánu bylo hlavní příčinou vzniku fanatického muslimského Talibanu a rovněž radikála Usáma bin Ladina, zakladatele teroristické al-Káidy. Kdyby Rusové nechali Afghánistán na pokoji, Taliban by neexistoval. Rusové jsou tedy v případě Afghánistánu hlavní příčinou islámského terorismu.

    Častým evergreenem různých rádoby milovníků spravedlnosti jsou rovněž indiánské války v Americe. Jenom připomínám, že ve stejné době, kdy ve Spojených státech amerických válčili bílí s Indiány, tedy v první polovině 19. století, zahájily ruské armádní sbory dobývání Kavkazu. Nakonec obrovské přesile - půlmilionové carské armádě – tamní horské kmeny podlehly. Tato brutální invaze si vyžádala 8 milionů mrtvých Kavkazanů (Toto číslo je uvedeno v knize Dějiny Ruska, str. 237, nakladatelství LN, Praha 1995), tedy daleko víc než zahynulo Indiánů v severní Americe.
  • Kdyby teplouš Semjon Gayínek byl holka, tak by to byla první holka s mozolovatou prdelíznou z věčnýho vysedávání u monitoru!!!

    CHACHACHÁÁÁ !!!
    • To jsi fakt takový deb...., že musíš ve všech příspěvcích a každodenně psát o nějakém Gájinkovi? Já nevím, jestli někdo takový existuje, ale pokud ano, tak jste deb...é dva.
  • Na zpravodajském serveru iDNES se objevila zpráva, kterak dcera ruské prominentky autem srazila dvě ženy a nic se jí nestalo. Horší ovšem je, že v Rusku umírají pod koly aut věrchušky i malé děti a také bez následků.

    Dcera vysoké ruské hodnostářky Anny Savčenkové srazila v centru Irkutska na chodníku dvě ženy, jedna zemřela, druhá nebude zdravá do konce života. Původně tříletý trest si nikdy neodseděla. Nakonec ji zachránila amnestie a soudce z případu povýšil. Inu v zemi, kde šéf dopravní policie, který v Moskvě vjede do protisměru a srazí dívku, dostane diplom za zlepšení bezpečnostní situace, je možné všechno.

    Horší však byla dřívější nehoda kurského gubernátora, jehož kolona přejela devítiletého chlapce, který zemřel. Gubernátorův řidič zůstal nepotrestán. Případy, kdy v Rusku auta vysoce postavených papalášů srazí a zabijí dítě, nejsou výjimečné. A není to nic nového, stávaly se často i za komunistů. Ve svém vynikajícím románu Očista je popisuje podle skutečnosti estonská spisovatelka Sofi Oksanen. Scénář byl obvyklý. Černá volha s nějakým vysoce postaveným soudruhem z oblastního výboru komunistické strany se řítila po ulici, smetla dítě a ani nezastavilo. Když to šli rodiče hlásit na milici (policii), tak měli smůlu. Milicionáři se s nimi nebavili, vyhnali je ven a někdy i zmlátili.
    • Lidé, kteří si myslí, že jim kvůli jejich postavení, bohatství atd., všechno projde, se najdou všude. Jenomže v Rusku je to vyhnané do extrému. Tam vrchnost odmítá respektovat jakákoliv pravidla vůči těm dole. Navíc gubernie jsou státy ve státě a soudci jsou s těmi u kormidla jedna ruka. Nezávislá justice v Rusku neexistuje, a když přijde rozkaz shora, jak má soudce rozhodnout, udělá to bez odporu. Putinovi tento stav nevadí, pokud se mu jeho poddaní nebouří a nefinancují například opozici. To je zločin, za který se v Rusku chodí za mříže. Pokud jsou však lidé kremelskému vládci zcela oddáni, nemusí se bát. Mohou beztrestně krást, uplácet, neplatit daně. Také to, když někoho srazí autem a zabijí, nevadí, vězení jim nehrozí.
      • Merkelová, Hollande, Juncker a další veřejně a bezostyšně podporovali nelegální migraci, tzn. porušování dohod a zákonů a taky beztrestně.
  • je to hnusná tlustá bába co jí nikdo nechce.mladá holka by totiž byla se svým milím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit