Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *** Pan Radim Panenka má opravdu smysl pro legraci:, neznabožák, 26. 3. 2015 7:13:01
    když poblicistu pana Zíglera označuje za novináře. Zígler je prostý sprostý nešťastník, který se díky své nižší úrovni rozumových schopností stal hříčkou cynických redaktorů některých periodik.
  • Kdyby teplouš Semjon Gayínek byl holka, tak by to byla první holka s mozolovatou prdelíznou z věčnýho vysedávání u monitoru!!!

    CHACHACHÁÁÁ !!!
    • To jsi fakt takový deb...., že musíš ve všech příspěvcích a každodenně psát o nějakém Gájinkovi? Já nevím, jestli někdo takový existuje, ale pokud ano, tak jste deb...é dva.
  • Semjon Gayínek je Cíglerův mrdkohlt!!!

    Zaručeně žertovné, že???
  • *** Znáte Zieglera, EDITI, 26. 3. 2015 7:16:34
    z Českých Budějovic? Samozvaný historik, dnes publicista, věčně na sraˇ-ky z piva z Masných Krámů v Č.B. Jeho debilní články lze dohledat na iDnes v blogu. Na psychiatrii to nemá daleko, tak ví o čem mluví.
  • Teplouš Simon Křenek, vlastním jménem Semjon Gayínek!!!

    WOW !!!
  • je to hnusná tlustá bába co jí nikdo nechce.mladá holka by totiž byla se svým milím
  • A kde je ruslan?
  • Žádnej teplouš sem nechodí, jen buzíček Semjon Gayínek!!!

    HIHIHI !!!
  • Statistiky jsou neúprosné, a lži Kremlu i jeho stoupenců jsou na ně krátké. Ruská ekonomika stále padá, a ve třetím čtvrtletí meziročně klesla o 3,4%. V zemi přibývá chudých a v minulém roce ji opustilo přes 300 tisíc lidí.

    Vojenské operace na Ukrajině a v Sýrii, dále nízké ceny ropy, táhnou kremelskou říši prudce dolů. Rusko si bude muset brzy vybrat, buď válečná dobrodružství, nebo zhroucení ekonomiky, protože mu jinak dojdou peníze. To, že mu v příštím roce hrozí vyčerpání ropného rezervního fondu, potvrzují domácí i zahraniční experti.

    Reálné příjmy ruských obyvatel klesly za poslední rok téměř o 10%, rubl atakuje hranici inflace třiceti procent. V brzké době budou ruské domácnosti vydávat více než půlku svých výdělků za potraviny. „Stáváme se znovu zemí chudých lidí,“ přiznává bývalý náměstek ruského ministra financí Ivan Starikov. A je pravdou, že počet těch nejchudších nyní v Rusku strmě roste.

    Současný stav je rovněž důkazem zaostalosti Ruska, které minimálně 50% svých příjmů získává prodejem ropy a plynu. To proto, že není schopné ve větší míře vyrábět špičkové konkurenceschopné technologie. Ceny ropy se však stále udržují na relativně nízké úrovni.
    Velkým problémem této země je také obrovská korupce, proti které je ta česká skoro neškodná. To je důvodem toho, že státní stavby jsou silně předražené a proto se v zemi moc nestaví.
  • Bože to je pussy ta naše simona

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit