Přejít na výpis diskuzí
Válečné hovory z Donbasu: Jak se žije ve městě, které ostřelují?
4.3.2015 | red
170 příspěvků
-
Nazdal čapisralí kolovrátku. Ještě tě to pořád baví? *15*
-
Teda Čapisrale, někomu stačí dvě věty na to, aby sdělil podstatu věci. Tys naťukal 2 odstavce, splácal hromadu rádoby inteligentních slívovin a hodnota sdělení = 0
*15* -
Na Ukrajině jsou provládní i protivládní demonstrace povoleny.
Tak to má ve svobodném státě být a v EU se demonstruje zcela běžně.
Právo na stávku a shromáždění patří totiž k základním lidským právům.
Rusko naopak Tatarům a Ukrajincům na Krymu i v Doněcku jejich lidská práva vzalo.
Protesty nejsou povoleny. Každý kritik je napaden.
Karikaturista byl zmlácen na služebně separatistů protože si udělal legraci
z jejich samozvaného fuhrera. -
Prostě jen nějaký človíček, kterého za propagandu zrovna neplatí Rusko ! Co se vám na tom tak nelíbí ?
Nečetl jsem žádnou vaši kritiku řady zjevně proruských "očitých svědků" a místních tzv. odborníků - taky podobné demagogie a pohádky. Nedávno mi zde jeden očividně podjatý "znalec" ukrajinské problematiky nabízel počtení na jakýchsi proruských webovkách - k popukání ... *3* -
Ruská policie násilně obsadila Tatarskou TV a zakázala ji.
Vzala Tatarům právo na protest a shromáždění. Odpůrcům Putina jsou brány pasy
aby nikdo z nich nemohl svědčit před OSN.
Toto je pravá Kremelská totalita kterou ani váš nejlepší propagandista neokecá. -
Píšeš zbytečně, promiň že to nečtu. Když nedokážeš relevantně podložit ty svoje výplody ohledně zákona o referendu nebo přiznat, žes to jen hloupě plácl, tak další diskuze s tebou je ztráta času.
*5* -
Na pohádky máte Putina který z okupační Ruské armády udělal neškodné
ozbrojené dovolenkáře. -
*2* kdybych před dvaceti lety psal proti USA a na podporu Ruska, ty zmasírovaný propagandou a konzumními reklamami bys na mne určitě ječel cosi o bolševicích estébácích a bůhví co ještě. Dnes na mne ječíš z druhé strany a ve skutečnosti k tomu nemáš důvod protože kdybys použil to, co nemáš, tedy mozek, pochopil bys že je to ironie a píšu na obranu Ruska. Jenže ty mozek nepoužíváš a zmítáš se pouze v emocích. Tento stát má problémy právě kvůli takovým lidem jako ty, kteří nepoužívají mozek a pouze se dvacet let zmítají od zdi ke zdi. Od Ruska k USA a zase zpátky. Od centrálního plánování k rabovací ruce trhu a zase zpět. Neslyšels někdy pojem zlatá střední cesta a vnitřní rovnováha? Musíš si uklidit svinčík uvnitř sebe, své hlavy, srovnat své emoce a pak uvidíš svět okolo sebe jaký doopravdy je a nebudeš mít potřebu "někoho utahovat na nudli".
A nevím proč je nick pro tebe důležitý. Když uvidíš známý nick svými předsudky se zabetonuješ v příznivé nebo odmítavé reakci. Ale důležitější je OBSAH SDĚLENÉHO POUŽÍVAT MOZEK!!!!!!!!!!!! a proto je lepší to psát jako "neznámý" protože tě nutím přemýšlet....tedy aspoň někdy *3* -
Ty jsem dostala patnáctého mluvko.
Jste směšní. Oslavujete proletáře a nadávate na Západní buržoazii.
Přitom vaše Ruská a Česká rudá smetánka v podnikatelském převleku patří
majetkově mezi buržoazii.
Kdyby se prosadilo znárodnění tak to postihne i vaše Putinovce kteří mají nakradené
miliardy.
Ano to by se vám hodilo. Rus si ukrade Ukrajinu a svět bude mlčet. Máte však smůlu
Rusko bude za agresi vůči sousednímu státu tvrdě platit. -
Ty kravko, starej se o to jak rozkradli a stále rozkrádají náš stát. Ukrajina a Rusko ti mohou být volný. Zase máš krámy.
-
Jistě protože se ti pravda nehodí do rudého krámu tak ji popřeš.
Hlavně zas nezačni s tím že je to práce CIA a Banderovců. I bez těch Kremelských
pohádek už jsi dost směšný. -
Máš pravdu. Ubohé masírování.
-
Ale copak? Pána jsem zase utáhl na vlastní nudli? To je fajn vidět, jak jsi v koncích, bez argumentů, tak jak obvykle. Mimochodem docela chápu, že ani nemáš odvahu psát pod vlastním nickem *5*
-
Agenti soudruha Putina zde zase lžou!
Jak vypadá ta vaše svoboda? Tak že kradete majetky Tatarům a Ukrajincům. Tak že
zakazujete opoziční TV a vraždíte odpůrce Kremelské politiky.
Pokud má EU přežít musí proti totalitářům jako jste vy tvrdě zasáhnout.
A ty zloději nicků. Žádala jsem tě ať dokážeš že váš Tečka existuje. Dodnes jsi se
na odpověd nezmohl. Jen kradeš nick a snažíž se zdiskreditovat odpůrkyni Kremlu.
Hnusné podlé metody KGB. -
Hm, zákon není co? Pro tebe asi velké překvapení. Tak v kterém článku Ústavy to je zakomponováno? Žvaníš tu o něčem, o čem nemáš ani páru *7*
-
vše za tebe. Je to zakomponováno v ústavě.
-
že někteří lidé mají mozek pouze k výplni dutiny lebeční a jsou ovlivnitelní a manipulovatelní svými emocemi. Nepřemýšlíš o sdělené informaci, jen se pohybuješ v emočních excesech. Současný režim takové ovce miluje poněvadž jim stačí reklamou nebo tendenčním předvolebním průzkumem předhodit jakýkoli odpad a ovce poslušně zabečí a odkráčí na jatka. Není divu že jsme díky tobě podobným, tam kde jsme.....
-
Článek k popukání, jestli existuje "Leonid Semjonov" tak u Jičína v Řáholci žije pan Rumcajs!!!
-
A jaký má ten zákon o obecném referendu číslo, z kterého je roku a kdy vstoupil v platnost? *4*
Zákon o místním referendu je totiž něco úplně jiného a vztahuje se pouze na samosprávní celky. Tupounku *4* -
o Referendu je ty tupče. Chybí pouze takzvaný prováděcí předpis. Než se budeš k něčemu vyjadřovat, tak si zjisti informace. Mimochodem ke vstupu do EU referendum bylo. Doufám, že nejsi tak hloupý abys popíral zdokumentovaná deset let stará fakta a paměti milionů žijících účastníků.