Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    Poslal bych jim místo zbraní kolotoč a houpačky, střelnice né! Ten jejich ukrajinskej preziden se zbláznil, nejspíš by chtěl kurs 1euro k jedné hřivně? Ta verbež banderovská hrající si na esesáčky potřebuje zatnout tipec! To že den před otevřením provozu biologickejch laboratoří ruská federace jim znemožnila vývoj dalších virů je jen dobře! To že jim rusové zplanýrovali základnu kterou stavěli ušáci s angličanama je ještě lepší! Internet je sviňa všechno vykecá!

  • Nikdo z nás neví, co se na Ukrajině a v Rusku doopravdy děje, pokud jsme tam nebyli a neviděli vše na vlastní oči. Máme ovšem zkušenost z dob Socialismu kdy Komunisté cenzurovali informace v médiích. Kontrolovali televizi i rádio. Současný režim se chová velmi podobně. Neruší už sice zahraniční vysílačky (technický vývoj je jinde) ale blokuje nepohodlné weby. Já sám jsem na vlastní kůži za posledních nejmíň patnáct let párkrát zažil různé formy cenzury. Logika říká, že pokud se základny NATO rozlézají jako rakovina a stojí jim v cestě pouze Rusko (nikdo jiný už nemá sílu) pak důvody pro akci Rusů musí být opravdu vážné. Dosavadní zkušenosti ukazují že za každým marasmem posledního půlstoletí stojí USA propojená s Nacisty, kteří koncem války utekli z Německa. (Vietnam, Jugoslávie a nekončící řada dalších problémů....) Klidně se mohly dít v Doněcku a Luhansku masové vraždy ruské menšiny. Klidně mohli Američané v oblasti uzavřeného Černobylu vyvíjet biologické zbraně podobné Covidu ve Wuhanu. Klidně mohlo NATO tajně navážet zbraně hromadného ničení pod krytím zkorumpovaných majdanových politiků.  Vždy jde jen o MOC a PRACHY.....

    Jediné, co s jistotou můžeme tvrdit, že pokud je taková těžká mediální hysterie a potlačování svobody informací, NĚCO JE HODNĚ ŠPATNĚ!!!!!  Komunisté nebyli žádní beránci ovšem Kapitalisté a Nacisté za nimi nezůstávají v ničem pozadu.

    Co můžeme mainstreamu v jeho hysterickém výlevu věřit, je předpověď počasí. A TO SE JEŠTĚ RADŠI PRO JISTOTU PODÍVÁM Z OKNA......

    • Není co dodat. Obávám se , že vás někdo stopne. Vlastní názor je nakažlivá věc.

      • Už jsem si za ty roky zvykl......🙂

        • Jsou za to tři roky.

          Já mám svůj názor, ale vzhledem k agresivitě systému s ním samozřejmě zásadně nesouhlasím.

          Tohle jsme chtěli? Tak je to správně?  

          • Tak budu další  vězeň Svědomí, jak říkal Václav Havel. Jako Jan Hus, Giordano Bruno, Johanka z Arku,  Nelson Mandela atd. Ostatně jednou už jsem politický vězeň byl, za Socialismu, neuměl jsem sovětskou hymnu, tak jsem byl po škole.....🙂 pokud to přežiju, budu prezidentem, pokud ne, prohlásí mne za svatého.....

            koneckonců všichni jsme vězni tohoto pseudodemokratického režimu, jenže né každý si to uvědomujeme.....

            • Ještě správně vyslovovat to královské "R". 

  • Složitá a nelehká situace Ukrajiny nemá řešení v unáhlených rozhodnutích a nemůže být důvodem k vyhovění žádosti. K přistoupení do EU existují platná kritéria a postupy. Tato kritéria musí platit pro každého uchazeče. Jinak jsou jenom cárem papíru. 

    Co by tomu řekli asi Turci, kteří stojí před branami EU už několik desítek let?

  • Sebevražda pro obě strany

  • Nevidím jeden jediný pragmatický důvod. Možná že potřeba exkluzivních selfee by se hodila. Zelenski vypustí kriminálníky dá jim zbraně a pak Eu občanství, opravdu to chceme????

  • Je jen s podivem, jak střílení na obytné oblasti v Evropě je pro nás citlivé. Ale na středním východě nás to nechává chladnými. Přitom všude tam umírali lidé a hlavně děti.

  • Přijetí Ukrajiny nejen do EU, ale i do NATO (přesto, že Ukrajinský parlament 

    v červnu 2010 odhlasoval, že se Ukrajina o vstup do NATO ucházet nebude).

    by mělo být "conditio sine qua non" současné evropské politiky...

    • Antoníne žádná s postsovětských republik v současné situaci není v takovém stavu aby to bylo možné . Přesto je správné a nutné pomoci slabšímu proti silnějšímu agresívnímu státu . Neplette si vojenskou pomoc , klidně i zapojení bojovníků s válkou , pokud nevíte co to znamená je vhodná doba vykopat si příkop , hodit do nej schnilé maso a měsíc zde bivakovat a to po vás ještě nikdo nestřílí . Brzdit by měli i novináři kteří se předbíhají v nadpisech typu USA proti Rusku použijí jadernou ekonomickou zbraň , aby chaos typu "ekonomika jde do erdele "nepoložil ten "vyspělý" svět který již žije několik desítek let v blahobytu .😎 

      Chápu že naučit novináře něčemu jinšímu než co nejskandálnějšímu článku co prodá draze reklamu je těžké , ale vše má svoji hranici .

      A Rusko předvádí na Evropu neskutečnou brutalitu v tom nejhorším co tu dnes je .

    • Asi bude na čase sdělit panu Zelenskému, že už není komik, ale prezident. 

    • Přijmou za člena někoho kdo nemá uspořádané věci je risk, není to státotvorné. Ohrožuje to ostatní.

    • Nemělo. Není k tomu žádný důvod. Členství v EU nesouvisí se současnými problémy Ukrajiny. 

      • Zelenski chce vypustit žoldnéry z kriminálů,  to už tu jednou bylo, pamatujete??? Snaha vtáhnout do toho ostaní je evidentní.

        • alicia1


          System specialnich jednotek slozenych z criminalniku znaly uz davno armady pred nama. Preziti  znamenalo omilostneni. Dozivotne a k smrti odsouzeni toho casto vyuzivali.


          • A nechceš si je hned nastěhovat do baráku ať víme kdo je za ně odpovědný.  Tak nějak mi nesedí prohlášení jak jsou Uk úspěšní v odrážení útoků , když berou i to poslední co mají. Někdo tady lže.

  • Šetřit válečné zločiny je dobře. Ale na obou válčících stranách. 

  • Jakože vymlátit z neštěstí co je jenom možné? Jak to souvisí s válkou? Podporu máte, otevřené hranice pro všechny máte. Je to pořád málo?  

    • mun.go

      Jak to souvisí s válkou?

      Zbrojařský (i v ČR) průmysl vydělá na zbraních ... a špinavé peníze neexistují ...

  • Ruská snaha ovládat myšlení lidí v Česku je dlouhodobá:

    "Proti rozhodnutí českých zákonodárců zanést na seznam významných dnů 

    České republiky "Den památky obětí invaze v roce 1968  a následné okupace 

    vojsky Varšavské smlouvy" se (před dvěma roky) ohradila ruská diplomacie:

    "Tento krok sotva přispěje ke spolupráci mezi oběma státy..." deklarovalo tehdy 

    ruské ministerstvo zahraničí...

     

    • alicia1

      👍

    • Njn tenkrát to byl v té armádě samej ukrajinec a kdo velel největší sovětské posádce v ČSSR no Ukrajinec

    • Připomíná to žvanění ve stylu Goebbelse při napadení Belgie, Nizozemí  

      a  Lucemburska (z 10. května 1940)"Zahajujeme zvláštní vojenskou operaci 

      zaměřenou  na demilitarizaci a denacifikaci Ukrajiny ( - tenkrát Hitler žvanil 

      demilitarizaci Belgie, Nizozemí  a  Lucemburska)..." 

      --------------------------------------------------------------------------------------------------------

      To už tady všichni zapomněli na ruské žvanění kolem přepadu

      Československa 21. 8. 1968 ? Na ty jejich "novinářské žvásty" 

      v různých publikacích, jimi zde šířených?

      • Co se týče novinářských žvástů, tak oficiální scéna docela jasně vede.  Ostatní zdroje totiž posadila za mříž. 

        Psychologická masáž vede až k fanatismu mas a to nikdy nepřinese nic dobrého. 

        • alicia1

          Soudruzi kremloboti ve svem statecnem boji za svobodu a demokracii (Verze Putin), vytahli do boje i Jana Nerudu a ted, "Jak lvove bijem o mrize"? Hezke bratri kremloboti, jen bijte nikoho nezivte(Zizka), az se vy bijci umlatite. Prestante mlatit do vyfantazirovanych mrizi vy fanatici a pripravte se na zivot bez Putina. Penezovodem z Moskvy zacina proudit popel z rubliku, to je signal pro krysy aby opustily Putinovou barku. Nektere z vas, ty zfanatizovane, nejhorlivejsi a nejbojovnesi, mozna pozve na svoji chaloupku na Krymu a tam vas vyplati. Jak Rus vyplaci za vlastizradu urcite vite. 

        • alicia1

          Podivejte se vy uplakani kremloboti do maticky Moskvy, co tam delaji s odpurci valecneho zlocince a masoveho vraha Putina. Nejak to ta vase zradcovska ocicka nechteji videt? Necekejte na vraha Putina az vam tu jeho svobodu a demokracii na kterou tak cekate prinese! A protoze se toho nedockate, dejte se na pochod musite sami tahnout za ni. Nebo spolehate na to jak se rika "Dockej casu jak husa klasu"? Tak cekejte na vraha Putina, jako na spasitele a modlete se aby si nepolamal hnaty a pri tom padu nevyrazil zubni protezy. Chapu obavy vsech vlastizradcu z veci pristich, kdyz se president Zeman pochlapil a pochopil, ze se bratrickoval s valecnym zlocincem a vrahem, ktery se vydaval za mirotvorce a lidumila. Prestante plakat a chystejte vence s napisem: "Dorogoy Volodya v pizdu pashol, my nikakda nezabudyot"!!!!! Won't be long now!!!!🤣🤣🤣

          Okouknete si drazi pratele kremlobotske viry Seznam, na kterem bojoval cely pluk kremlobotu, nejak se tam pocet vasich bratri, sester a spolubojovniku scvrkl, umerne tomu jak se scvrkavaji Vladikovy kulky?🤣🤣🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit