Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nebojte Vladimír ještě neposlal hlavní sily

• alicia1

Ty hlavni sily tvorite vy kremloboti, ze? 

• Česky neumíš?

• "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

To se tvrdilo už před dvěma sty lety.

• alicia1

👍

Spolek byvalych a dnesnich kremlobotu to vidi uplne opacne.  

• No vidíš a v 68 to byl samej ukrajinec

• gaheris

Hlavně z Ukrajiny, Brežněv a spol! Kdo byl proti nájezdu na republiku byl rus ale byl tam jedinej tak ho přehlasovali!

• např. satelity které ti umožňují přihloupě komunikovat, vynesly motory z ruska!!! Kdyby němec nenarazil na rusa tak jsme všichni moravané a slezané carbonizováni.

• alicia1

Jiz vzhuru vsichni verni vlastizradni Kremloboti a KremlOvis, nez bude pozde a 'King Rat' zatrepe pacickama! Tak moc se mala zdivocela krysa chtela priblizit lidem, ze si dokonce vypujcila a obula Hitlerovy boticky, abyse ji na pochodu k nim  pohodlne shmatlalo. Chudak mala zapomnela, ze boticky ji zavedou jedine tam kde uz jednou skoncily, v dire! Stastlivyj put, sobaki syn! 

https://i.ibb.co/wCR6SH3/Hangman-s-noose-for-war-criminals.png 

• Dobrá slova - taková je třeba presentovat a číst...

• Pomatencuům jako ty Antone

• Pro vás jedině slova od nicku "alicia 1":

"Podivejte se vy uplakani kremloboti do maticky Moskvy, 

co tam delaji s temi odpurci 

VALECNEHO ZLOCINCE A MASOVÉHO VRAHA PUTINA...

-----------------------------------------------------------------------------

Nejak to ta vase zradcovska ocicka nechteji videt?"

• 😂

• Máš rozbitý ruský překladač ,moc ti to nejde

• alicia1

Ano, polamal se mi prekladac. Tobe a dalsim kremlobotum se to nemuze stat, vy ho nepotrebujete.

• Tak jasně bolševik z cccp jako ty to musí vědět nejlíp

• ivislo

Doufám že začne šetřit ty zločiny od roku 2014. Majdan a hlavně upálení lidí v Domě odboru, Oděsa. Tím by měli začít.

• čím víc zbraní tím bude víc mrtvých a to na všech stranách.

Jedno jednání, druhé jednání, výsledky celkem nulové. Kde je OSN. Jsem naivní, ale nechal bych jednání pod přímým dohledem televize s přímým přenosem. Pak by si mohl kažbý udělat názor kde to vázne.

• alicia1

Ptal ses kremlbote, jestli nekdo pamatuje to, co tady uz jednou bylo.Napsal jsem, ze se tak stavalo uz davno.

Nikomu jsem nedoporucoval aby si criminalniky nakvartyroval u sebe doma. Asi te nazhavil avatar toho zakrsleho valecneho zlocince a criminalnika. Pro tebe on mozna znamena zosobneni tech nejlepsich lidskych kvalit a vy kremlboti se mu klanite, v poradku svuj k svemu. Ja ho zase vidim jako hromadku zaparenych prasecich vykalu, ktera samovznicenim vybouchla. Jsou zname urcite materialy u kterych je to normalni jev. Neboj se, priste se ti vyhnu velkym obloukem abych se nahodou nenakazil. Capisce? Adios amigo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit