Přejít na výpis diskuzí
Valtr Komárek pravici: Předběhli vás zločinní komunisté. Čím to může být...
28.9.2012 | Sebastian Kantor
104 příspěvků
-
ty umřeš hloupej a oklamanej
-
Asi nemá smysl, reagovat až na takovou naivitu, kterou jste tady předvedla ve svém příspěvku i po 20-ti letech pravicových zločinů pravice. Kromě toho nadpis vlastního článku je typický pro naše sdělovací prostředky. Nikde v článku jsem se nedočetl, že by p. Komárek tvrdil, že "zločinní komunisté předběhli pravici". To tvrdí ti, co mají nejvíc másla na hlavě a to je zločinná pravice. A ti nepovstali po roce 89 z naivity tvůrců sametu po roce 89-protože žádní nebyli, ale jsou logickým důsledkem a pokračovateli zločinů, které byli po roce 89 provedeny, aby v této zemi byl nastolen současný režim. A jestli má někdo problém tyto zločiny po roce 89 identifikovat, pak by se měl podívat co byla a jakým způsobem byla provedena privatizace a restituce. Myslím, že právě každý slušný člověk má na to právě ten názor, že to byl zločinný proces, ve kterém byla neomaleným, agresivním a sprostým způsobem okraden. A těchto lidí je většina, ale jsou již tak zhnuseni tím co po roce 89 bylo v této zami nastoleno, že se stáhli aby se jim neudělalo ještě víc špatně.
-
Idiote. Koukám, že jsi se naučil pouze ctrl+c a ctrl+v. Už jsi tím trapný nastuduj něco nového. Hm?
-
A proč to píšeš sem? Proč se s tím nevydáš na ústavní soud, s žalobou na stát, že neprosazuje zákony který sám vydal?
Já ti odpovím proč,protože seš stejnej přizdisráč jako spousta ostatních co umí jen sedět doma na prdeli u kompu a psát kolem dokola stejný hovadiny. . .
těch pár můnusů klidně snesu,pokud to způsobí že se to tu nebude opakovat pořád kolem dokola,pořád, skoro u každýho článku . . jak zaseklá ohraná deska. . . -
je vidět, že jsi ho vůbec, ale vůbec nepochopil.
-
myslel jsem toho "Zorro" a ne toho co se tu ohani paragrafy-ten musi byt magor!
-
Pan Komárek to tu tvořil? Jsi se narodil v Zimbabve ne?
-
ERA - vylezl jsi,protože to v tobě bylo jako v koze *1*
-
Píč... rád bych vyděl jak vypadáš ty kund... *12*
-
Člověk je tvor, kterej se mění, vyvíjí a přizpůsobuje novým podmínkám.Proto mi to neustálé strašení komunistickým bubákem už dnes přijde směšné.Za smutnou situaci v česku už dávno komunisti nemůžou.Může za ní způsob vedení státu za posledních 22 let.Jenže to Vy Komárci,Klausové,Kalousci at. slyšet nechcete že.Ono je jednodusšší vlastní neschopnost a hloupost neustále házet na někoho jiného.
Nejsem komunista a nikdy jsem nebyl, nebyl jsem ani jiskra a ani pionýr, nebyl jsem ani v SSM a to jsem byl v letech 86-90 na vojenské škole.Ale dnes si vážně začínám přát aby ty volby jednou vyhráli, a víte proč? Protože Vy a Vám podobní pane Komárku, Vy z nich máte strach.Máte strach z toho co by Vám mohli udělat kdyby tu moc zase získali. . .
Bohužel, musím taky podoknout že nevěřím tomu, že s tím bordelem tady by ještě něco zmohli. -
To je trefa !!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
Proč jenom ODS a TOP 09 ?
-
Stát je líný.Je to jen další cikán na našem hřbetě.
-
Pro Husita.Pokud mají být komunisté pro tuto zemi přínosem tak to by museli komunisté vykopat celé jejich lumpácké vedení s Filipem a Ransdorfem včele a nahradit je slušnými lidmi.Když Filip tlačí komunisty ke spolupráci s tak lumpáckou stranou,jakou je ČSSD,tak to může komunisty rovnou odvést na katovskou mučírnu,aby je tam kati zlinčovali.Protože při spolku s tak lumpáckou stranou,jako je ČSSD, komunisty nic jiného nečeká.Jakmile budou nad lumpy a zloději z ČSSD držet komunisté ochranou ruku ,tak budou rychle komunisté první,koho začne národ krutě odporážet.Při lumpáckém chování současného vedení komunistů podpora národa rychle opadne.Když chtějí mít komunisté důstojnou budoucnost,tak se musí držet zásady,že slušní lidé se kvůli politickým korytům do spolku s lumpy nikdy nedávají.Protože už pravice ví,že další volby nevyhraje ,tak jediné co může pomoci pravičákům rychle zase brzo k moci je spolek lumpácké a zlodějské ČSSD s komunisty.Pak začít poukazovat na zlodějny straníků ČSSD a komunistů,kteří se k nim přidají a obratem ruky zde budou pravicoví lumpové vládnout zas.Možná i ve spolku s ČSSD.Komunisty by ale čekalo jedině zlinčování.
-
dobre pises!! moja rec!
-
Podle Trestního zákoníku č. 40/2009 Sb.
§ 403: Kdo ZALOŽÍ, PODPORUJE nebo PROPAGUJE hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka…
§ 404: Kdo VEŘEJNĚ PROJEVUJE SYMPATIE k hnutí uvedenému v § 403,..
§ 405: Kdo VEŘEJNĚ POPÍRÁ, ZPOCHYBŇUJE, SCHVALUJE nebo se SNAŽÍ OSPRAVEDLNIT nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti…
BUDE POTRESTÁN ODNĚTÍM SVOBODY AŽ NA DESET LET.
A jelikož
1) KSČ podporovala, propagovala a veřejně projevovala sympatie ke komunistické ideologii, veřejně popírala, zpochybňovala, schvalovala a snažila se ospravedlnit komunistické zločiny,
2) KSČ(m) se liší se od KSČ pouze přidáním písmene „m“, a jinak podporuje a propaguje komunistickou ideologii,
vyplývá z toho, že
3) členové KSČ(m), její STOUPENCI a SYMPATIZANTI a ti kdo hlásají zrůdnou komunistickou ideologii, se dopouštějí uvedených trestných činů podle §§ 403, 404 a 405 TZ, za což jim hrozí až DESET LET ODNĚTÍ SVOBODY. -
V den České státnosti pracují čeští otroci v různých Kauflandech a Tescách pro cizí pány.
Toto jste také chtěli ? Tak to tedy máte ! -
Pane Komárku, to je věc názoru každého z nás. Já považuji za zločineckou organizaci
ODS a TOP 09 ! -
Hned po údajné revoluci došlo k masivnímu průniku zločinců k moci.Jejich cílem bylo tuto zemi co nejvíce zbídačit a udělat z ní kolonii Západu zvanou Česko.Díky troubovitosti obyčejného českého blba se jim toto vlastizrádné dílo daří .Proto je třeba jak chartisty tak lumpy Z OF brát jako vlastizrádné zločince a co nejkruteji je odporážet na katovských mučírnách za vlastizradu.Nechat tyto lumpy bez trestu a nechat jim vše co nakradli,je pokračováním cesty ke státnímu bankrotu.Než se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku udělá pořádek,to se chudáci kati pořádně zapotí.To aby makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.Aby se jim podařilo stávající kapitalistický svinčík vyčistit.
-
Valtr Komárek pravici: Předběhli vás zločinní komunisté. Čím to může být...
toto muze rict pouze senilni dedek typu cssd komarek. jak se jim to libi tem z ods?? libi, jinak by to nebylo ve zpravach. kazda veta co ocernuje komunisty je jim dobra.