Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co na to říci? Pravice s trojkoalicí u nás zcela selhala a tak se nedivím stoupajícím preferencím komunistů. *12* *12* *12*
  • Tak já nebyl nikdy v žádné partaji - osobně si myslím, že všechno neštěstí je dílem politických stran. Kdyby byl volební systém založen na osobnostech s trestní zodpovědností za své činy a ne na partajích, tak se máme jako prasata v žitě. Celou dobu jsem od revoluce nechodil k volbám ale dnes vidím, že kapitalismus v Česku totálně zklamal. Ať si kdo chce mluví co chce, kam se podívám tam je nářek a pláč. Neznal jsem co je to strach z nezaměstnanosti a kriminality po celý život a teď na sklonku života mi to kapitalisté bohužel připomenuli. Budu volit komunisty z trucu - byť vím, že se už starý režim nemůže vrátit ale věřím tomu, že komunisti by takhle nekradli jak to dělají zbohatnuvší novodobí čechákovští kapitalisté.
  • Vynikající ekonom, profesor Valtr Komárek se sice pravicových zločinců ptá: "čím to může být?", ale on sám i většina občanů této zbídačené země ví, "čím to může být?" Lidé už totiž pochopili, že vláda chartistů, kteří v socialistickém období většinou huliĺi a chlastali v tzv. disidentu (pokud nebyli oprávněně v krymu), znamená jen bídu, kriminalitu, plenění a všeobecný úpadek, a že důstojný život jim může zajistit pouze socialismus, dosud jediný spravedlivý společenský řád!
  • Člověk je tvor, kterej se mění, vyvíjí a přizpůsobuje novým podmínkám.Proto mi to neustálé strašení komunistickým bubákem už dnes přijde směšné.Za smutnou situaci v česku už dávno komunisti nemůžou.Může za ní způsob vedení státu za posledních 22 let.Jenže to Vy Komárci,Klausové,Kalousci at. slyšet nechcete že.Ono je jednodusšší vlastní neschopnost a hloupost neustále házet na někoho jiného.
    Nejsem komunista a nikdy jsem nebyl, nebyl jsem ani jiskra a ani pionýr, nebyl jsem ani v SSM a to jsem byl v letech 86-90 na vojenské škole.Ale dnes si vážně začínám přát aby ty volby jednou vyhráli, a víte proč? Protože Vy a Vám podobní pane Komárku, Vy z nich máte strach.Máte strach z toho co by Vám mohli udělat kdyby tu moc zase získali. . .
    Bohužel, musím taky podoknout že nevěřím tomu, že s tím bordelem tady by ještě něco zmohli.
    • Přát si návrat komunistických zvěrstev může jenom zrůda:

      V období komunistické diktatury bylo podle údajů zveřejněných Úřadem pro dokumentaci a vyšetřování zločinů komunismu:

      * 234 občanů popraveno* 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici* 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.* nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních* okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších* 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů* 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu* 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      • To je sice pravda co píšeš o komunistické režimu, ale nějak zapomínaš na zločiny katolické církve a nějak nevidím, že by ji někdo zrušil anebo ji veřejně pranýřoval a něco vyčítal. Spíš je tady pokus vracet majetky upálených čarodějnic a heretiků, jež ta banda lotrů získala v minulosti. A když srovnám mrtvé na každé straně, tak ti katolíci jich mají na svědomí mnohem více.
      • zapomínáš dodat, že právě v té době byl Komárek a jemu podobní ve vedení.... když už tak komplet...
      • Pleteš si pojmy človíčku,já si nepřeju žádnej návrat zvěrstev.Asi moč dobře ty příspěvky nečteš.
      • bleješ pořád to stejný
        • Asi ho to učili v CEVRU,což je dnešní obdoba VUMLU.
        • Pro Tebe, komunisto, zjevně lidský život nemá cenu a lidské utrpení je ti k smíchu. Jinak bys něco takové nemohl napsat.
    • pekne jsi to rekl! moja rec!
  • Jo pravda,komunisti byli zločinci ovšem momentálně jsou všichni v ODS a taky v ČSSD a abych nezapomněl ani politické prostituty jako je Kalousek a spol.tak to jsou zločinci taky a nikoliv menší,nebo snad myslíte že prodat armádě místo padáků ruksaky není zločin?Jestli si ten lotr myslí že si to jen odmodlí tak je vedle !
    • Jestliže komunista natáhne modrý nebo oranžový převlek, nepřestane být komunistou. Všichni komunisti ale nejsou v ODS a ČSSD, ti užiteční idioti zůstali v KSČ(m).
      Nevím, jestli Kalousek prodal armádě místo padáků ruksaky a jestli ano, tak nevím jak to souvisí s tím, že komunisti jsou zločinci. A už vůbec nechápu proč by měl být zločin, když někdo prodá ruksaky místo padáků. Ten kdo kupuje se má podívat co vlastně kupuje.
      • Hňupe!!!Možná...pravicový určitě!!!! *16*
      • Ty jsi dobře retardova.ej idi.t...
      • Pišto, jdi za kardinálem Dukou, aby ti vysvětlil, že všechno na světě je dílem božím !!! Kardinál jistě má pravdu, nemyslíš ??? Takže i komunisté jsou dílem božím !!! Tudíž ty se rouháš bohu a propadneš peklu !!! Třeba bůh poslal na svět komunisty, aby konečně zamezili těm kapitalistickým zlodějnám a ty tedy jdeš proti samotnému bohu, protože obhajuješ kapitalistické zlodějny a teror na veškerém obyvatelstvu, kromě nich samotných !!! Už ti to dochází ???
      • Hele josou ty mě přijdeš, že díky tomu tvýmu antikomunistickýmu odboji ani nevíš co se v tomhle státě děje (aspoň navenek) Máš asi tak rudo před očima že nevnímáš nic kolem sebe co?
  • Vážený pane Komárku,

    jsem přesvědčena, že Váš pohled na věc sdílí všichni slušní lidé v této zemi. Takových je zde ale velmi málo. Jsou převálcováni neomaleností, agresivitou, sprostotou, neurvalostí a arogancí. Žijeme ve společnosti, kde se všemožné lumpárny legalizují v přímém přenosu, ve kterém sama vládnoucí garnitura udává krok a směr učíce tak novou generaci, že výše popsané jevy jsou normou a vodítkem pro život. Svatý Václave!!!!!!!!!!!
    • Asi nemá smysl, reagovat až na takovou naivitu, kterou jste tady předvedla ve svém příspěvku i po 20-ti letech pravicových zločinů pravice. Kromě toho nadpis vlastního článku je typický pro naše sdělovací prostředky. Nikde v článku jsem se nedočetl, že by p. Komárek tvrdil, že "zločinní komunisté předběhli pravici". To tvrdí ti, co mají nejvíc másla na hlavě a to je zločinná pravice. A ti nepovstali po roce 89 z naivity tvůrců sametu po roce 89-protože žádní nebyli, ale jsou logickým důsledkem a pokračovateli zločinů, které byli po roce 89 provedeny, aby v této zemi byl nastolen současný režim. A jestli má někdo problém tyto zločiny po roce 89 identifikovat, pak by se měl podívat co byla a jakým způsobem byla provedena privatizace a restituce. Myslím, že právě každý slušný člověk má na to právě ten názor, že to byl zločinný proces, ve kterém byla neomaleným, agresivním a sprostým způsobem okraden. A těchto lidí je většina, ale jsou již tak zhnuseni tím co po roce 89 bylo v této zami nastoleno, že se stáhli aby se jim neudělalo ještě víc špatně.
  • Zločinecká organizace je ODS a TOPáci č.ráci.
  • Pane Komárku, to je věc názoru každého z nás. Já považuji za zločineckou organizaci
    ODS a TOP 09 !
    • Proč jenom ODS a TOP 09 ?
  • Vtip je v tom že Komárek nic takového neřek, jsou to zase věci vytržené ze souvislosti, smrt prolhaným hajzlům!!
    • Tak tak, smrt komunismu!
      • Přiklanim se k tobe generále smrt komunistum ve vladě
    • Je to nesmysl protože Komárek jako Žid dobře ví že komunisté za války zachránili nejvíc Židů od smrti v plynových komorách.!!
      • Ááá, soudruh studoval historii...
        • Nekraď nicky blbe !!!
  • V den České státnosti pracují čeští otroci v různých Kauflandech a Tescách pro cizí pány.
    Toto jste také chtěli ? Tak to tedy máte !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit