Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Určitě to tak neřekl, pokud ano, tak spíše eufemisticky. Komunisté byli zločinní jen na ty, kteří šli proti nim. Obyčejný člověk si žil dobře.
    • Když držel hubu a krok a chodil k volbám a na 1.máje a komanče nekritizoval za 40-leté vládnutí (kdy nás za 10let předběhly válkou zničené státy) a mizernou hospodářskou politiku kdy pořád něco chybělo a na všechno možné se stály fronty a slušnější zboží se dostalo v Tuzíku a ve speciálních papalášských obchodech. vůbec netvrdím, že bylo VŠECHNO ŠPATNÉ, ale zapomínat se nemá ani nesmí... *6*
  • Tak to by jsi se jako tvůrce tohohle bordelu měl zeptat sám sebe ty kryple. Zajímavé je, kolik těhle nul a blbů ještě vyleze z děr *16*
    • Pan Komárek to tu tvořil? Jsi se narodil v Zimbabve ne?
      • Tvrdím, že se na tomhle bordelu spolupodílel a to nezmění ani vaše výkřiky do tmy *16*
    • ERA - vylezl jsi,protože to v tobě bylo jako v koze *1*
  • myslel jsem toho "Zorro" a ne toho co se tu ohani paragrafy-ten musi byt magor!
  • většinu zločinů v této zemi, včetně aféry s metylalkoholem organizují bývalí estébáci a to byli sakra kovaní komančové. *10* *10* *10* . KSČM musí vyhrát volby, aby jim zajistila beztrestnost, jako se to stalo v "89" roce. *16* *16* *16*
  • Fašista nebo komunista, to je fuk, oba jsou ze stejného hnízda - agresivní nelítostní vrazi mávající rudou vlajkou, za kterou se táhne stádo dutých hlav. *12* *12* *12*
  • Komouši to mají marný, vrah bude volit zas jen sám sebe, takže 10%!
    • uvidime,když se zmyliš tak za trest sežereš svoje boty
  • komunista nadává na komunisty to se mi líbí *1*
    • Nedošlo ti hlupáku že to píšou zloději nicků?
  • a nic se na tom nezmění, i kdyby se komunisti pos*ali.
    • Komunisté zvítězí, jsou bezesporu nejlepší, taky jim dáme s celou rodinou hlasy.
  • lidi nevolte děti zločinců ! *6*
  • Pro Rout.Novináři byli lumpové už za komunistů.Lumpové jsou i dnes,ale mnohem větší.Já když jsem, za komunistů ,napsal novinářům jedné redakce,že jsou tlučhubové a o jednom výše postaveném komunistovi,že zneužívá legitimaci KSČ jako koncesi k beztrestnému provozování zlodějské živnosti,tak jsem se musel ,za komunistů,prošlápnout až k soudu.Kdybych tehdy věděl ,jací se po komunistech dostanou k moci zlodějští a prolhaní mistři,tak bych si kritiku komunistů nedovolil i kdyby to tehdy trestné nebylo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit