Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby ty ho.ada nekradli,tak jsme někde úplně jinde.Problém jsou taky platy a ceny v česku. Taky sociální jistoty a finance ve zdravotnictví. Přijetí eura,by znamenalo konec rozkrádání.. to by si už země v euro zoně.. pohlídali. Tak nebo tak,zase vše odnesou jen lidi. *12* K nápravě,nám pomůže v první řadě,vyházet ty tuneláře a pozavírat korupčníky. Včetně klause! Pak se můžeme dočkat,nějakých změn. *7*
  • Většina zemí resp. 90% jejich obyvatel, si přijetím eura pohoršilo. Obchodníci zaokroulili automaticky všechno směrem nahoru a reálná životní úroveň poklesla. Proto, čím déle euro u nás, tím lépe. A možná se do té doby eurozóna rozpadne.
  • Ve Velké Británii dokonce zvažují vypsání referenda o setrvání země v EU. Časem se jaksi ukázalo, že členství v EU mnoho výhod nepřináší a to co je užitečné, je ošetřeno smlouvami mimo EU (třeba EHP). Vstupem EU země ztrácí část své suverenity, nemálo pravomocí tím předává do Bruselu a následně skřípe zuby pod výmysly EK jako jsou ESM, kvóty pro zaměstnanost žen, kvóty pro zemědělskou a živočišnou produkci (viz chov slepic a prasnic), zákaz prodeje žárovek a další kvalitní a život obohacující debility.
    Společná měna je jen dalším nástrojem pro ovládání jinak suverénní země. Společná měna neznamená srovnání životní úrovně či platových podmínek, naopak, výkonnostní rozdíly ekonomik se ještě více prohloubí.
    Přijímat Euro není potřeba, Euro i Dolar může na našem trhu koexistovat současně s pohyblivým kurzem a nikoho to neohrozí - naopak nás ochrání od záměrně zkreslovaných údajů o neskutečné výkonnosti členských států eurozóny. Těším se na referendum o vstupu do EMU a budu hlasovat proti - ve všech kolech hlasování, na rozdíl od Irů svůj názor nezměním, byť by se referendum opakovalo 10x.
  • Leda že by za 1 Kč byly tak 4 eura
    • No nebojte, ona ta reálná hodnota €ura nebude za chvíli o moc vyšší. Ještě budou chvíli zachraňovat PIIGS (& Cyprus) a Euro bude mít vážně jen hodnotu sběrného papíru, respektive, ty natištěné dluhopisy za biliony EUR.
  • Nechápu, proč nás chtějí vlastní lidé zlikvidovat! Proč nenechají občany svobodně a důstojně žít. To bylo slibů v roce 1989 a kde je skutek? Všichni zradili. nikdo se vlastních občanů nezastal
  • My Prognostici (Klaus, Dlouhý, Ransdorf, Zeman, Komárek, ....a pár agentů KGB) Euro nikdy nechtěli. Nechceme, aby nám evropská prasata strkala rypáky do naší české zahrádky. Proč myslíte, že jsme tolik riskovali a rozbili Československo, které Masaryk dával dohromady? Ještě, že byl Mečiar takový tupec a skočil nám na to. *1* *1* *1*
  • Zajímalo by mě zda Hurvajs taky přešel na euro. Ten má svoje miliardy jistě v šekelech, všude samá židovina.
    Jako dřív "to nevadí, že nemaj peníze, jen si půjčej ,vždyť jsme lidi, až budou mít oni mě to vrátěj, jen mě to tady pedepíšou a přijdou zas, musej vrátit vašnosti, kampak bych přišel, už toho je jako za tu vaši chalupu, ale bydlej si tam klidně dál, jen mě tady podepíšou převod". A v druhé generaci mu patřila polovina Evropy , teda vesnice. Pardon.
  • Figurka Romchuj. To je taky případ. Zajímalo by mě, kde ho vyhrabali.
  • o přijetí eura a setrvání v stávajícím korupčně-stranickém chlívu nebo jeho zrušení a nahražení OBČANSKÝM REFERENDOVÝM SYSTÉMEM by se mělo rozhodovat v referendu.
  • Ono je to tak všechno trochu šaškárna a hraní si na něco co není...Celá EU je už dlouhou dobu v pěkném sajrajtu i se zeměmi, které "splňovaly" a kde dnes jsou..Řecko,Španělsko, Portugalsko, Itálie..Evropa sama sobě už nemá na svých trzích udržitelně a dlouhodobě co nabídnout a je v tomto vyčerpaná, kde začátky tohoto stavu byly už znát právě v těch 80-90 letech a dnes se jen velmi těžko vykrucuje ve vyjádření, že se bez východních obrovských trhů neobejde a cpe se tam jak to jen jde s tím, že tady u nás je jen zbytkový či odpadový trh toho co už na západě nechtějí a raději si nás zavazují EUdotacemi, jen aby nás nenapadlo...což už napadlo...spojit se ve spolupráci se Slovenskem a pokusit se na východní trhy dostat opět znovu, ale samostatně, bez požehnání EU se zájmem o zaměstnanost pro naše lidi i v naší režii a zisky co budou opět naše a tím pádem se jim můžem na dlouhá léta na celé Euro vykašlat. Aby to ještě nedopadlo tak, že podmínky budou záměrně tak upraveny a změkčeny, aby nám Euro ještě nakonec sami nevnucovali. Je zajímavé, že v Rusku žádná Evropská krize není a dokonce Rusko nabízelo půjčku EU jako pomoc, ale to ji logicky a ze strachu odmítlo, protože by muselo uznat, že skutečná Evropská krize neexistuje a všechno to jsou jen ztráty nenanžraných zisků bank, kterým už nestačí normální zisky a tak se své ztráty snaží sanovat i za cenu předluženosti celých států do úrokového nesplatitelna. V této situaci by skutečně byla sebevražda mít Euro a stát se tak ještě větším vazalem při placení cizích dluhů, které začaly mít počátky ještě v dobách, kdy tu byl totáč a tudíž prokazatelně nejsou naše. Rusové to velmi dobře s celým východním trhem moc dobře ví a proto tu půjčku nabídli, aby tím dali jasně najevo celou kulišárnu s umělou měnou za kterou už nechtěl prodávat naftu ani Husajn,ani Kaddáfi , protože moc dobře věděli, že v této měně je její hodnota pouze "burzovní" nikoliv skutečná a proto to taky zahraničním firmám dodnes umožňuje si u nás mnoho všeho pořídit a doslova zkoupit za hubičku a pak nám sem posílají akorát ten nejlevnější šunt jako indiánům korálky a říkají tomu dotace, které si však už dávno vybrali a stále vybírají s tím, že podmínky jsou nastaveny tak šalamounsky, aby nebyly nikdy splněny a mohlo se co nejvíce nejdéle kapitálově těžit a těžit...To je blbost, že nás někdy chtěli, chtějí či budou chtít přijmout jako rovnocené partnery či nám dokonce pomáhat. Jde jen o jejich zájmy a pouze jejich zisky, my jsme jim jen jako levná síla u zadku a proto tu taky máme tolik dluhů s tím, že tu už skoro nic není našeho..
    • Chudáci Řeci jsou v takovém "sajrajtu, že mají 4x vyšší důchody, 3x vyšší minimální mzdu a a průměrné platy než skvělí, prosperující Čecháči. Skutečná nezaměstnanost je v Řecku nižší než v ČR. U nás se brutálně zkreslují statistiky a nezaměstnaní "vyřazují z evidence" , aby nekazili statistiku. NEZAMĚSTNANOST je okolo 60% u absolventů škol a 40% celková.
      NEZAMĚSTNANÝ je v EU ten, kdo nemůže sehnat práci VE SVÉM OBORU.!!!!!!!! *11* *11* *11* *11*
    • Oto,již několikrát jsem vám vyjádřil poklonu,protože vaše články jsou přínosné na rozdíl od některých primitivů,kteří navíc kradou jména a na víc než nadávky se nezmůžou.Tam by měl cenzor zasahovat a ne na názory k věci,které nejsou politicky košér.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit