-
No, ty už jsi takovej sráč, nikdo tě ani nemusí lakovat. Máš to od narození. *12*
-
Jestli je to pravda, tak to u mne stoupl na ceně. Docela chápu, že stoupenci zločinecký komunistický ideologie národního hrdinu nemají rádi. Mají radši komunistický vrahy. *16*
-
nechal bych so to odlít ze sádry a nalakovat jako hajjzl na sraníí,aspon bych měl pokaždé dobrý pocit
-
Přečetli jsme slova "demokrata"!
-
je zajímavé, jak se dnes oslavují zločinci. Zatím co dříve by to byl podvodník a povaleč, dnes je to s vrahy mašíny, vrahy co vraždili po generace ve jménu boha říkající si církve oslavovaný a preferovaný geroj. Pojmenovávají po tomhle svinstvu dokonce ulice, letiště atd. To co bylo odsuzováno jako kult osobnosti se dnes v makro měřítku provozuje znovu. Tento "velikán" co prodal nacistům naší zem, byl tak velký, že se nevešel do jedné urny.
-
Ty ale, na rozdíl od Havla, vůbec nikoho nezajímáš, ani tvý názory, protože jsi, na rozdíl od Havla, ke kterému mohu mít také určité výhrady, naprostá nula - nula, prostě nic.
-
Mne ta busta přijde jak stojan na masky pro Fantomase?
-
Je to tvář kterou jsem nemusel a nemusím vidět.
-
Ty jsi snad úplně blbá, když už chceš chválit, tak si napřed udělej jasno, odhalili bustu, ne lavičku, a stačí, že ji požehnal Sobotka, ještě ten sádelnatý Duka, vždyť by pro něho museli mít samostatný vojenský transportér.
-
Ta fronta to byla kolikátá léta?
Já prožil celá sedmdesátá a osumdesátá a nic takového nepamatuji?Za to teď vidím fronty na pracovní uřad.
To asi pan Havel neviděl.On prominentní disident a restituent. -
Bravo!
-
Já i moje stará maminka si velice vážíme pana Havla, protože se za nás obětoval trpěl za nás a vybojoval pro nás svobodu. Nechceme už frontu na banány, nechceme komunismus. Pamatujeme, jak za totality jsme museli ráno ve čtyři hodiny ráno vstávat a postavit se do fronty na chleba a stejně se na nás často nedostalo. Tak máme radost z lavičky pro pana Havla a těšíme se, že nám pan farář Duka požehná.
-
A to se prý utajuje, že Sobotka měl položit věnec i na hrob zemřelého vraha Mašína!Prý mu to bylo rozmlouváno, tak jsem zvědavá co o tom řeknou naše sdělovací prostředky!
-
Havla do potoka nikdo nestrčil, spadl do něj sám když byl totálně ožralý, a komouši ho z potoka vytáhli - ti estébáci, co Havla hlídali, aby se mu nic nestalo, aby jsme nepřišli o budoucího prezidenta. Píše o tom mimo jiné disident Wolf.
-
vypadá jako Temešvárský vykupitel.....
-
Strážník hlídající Havlovu lavičku odešel, vandalové ji opět poničili...na stolku nebyla Lahvička...
Ochladilo se lepší by byla na každém rohu "Havlova Lahvička" .....určitě by jí jeho příznivci ani odpůrci neničili....... -
Tak po zjištění že mohu bych rád uvedl jen pár základních věcí.
Američané o nás ví ještě méně než běžný Čech o Proximně Alfa Centauri a to že instalovali hlavu nějakého středoevropského lháře a podvodníka, na popud několika papalášů, zmanipulovaných bývalou ministryní zahraničí , která byla pověřena řízením Havla v jeho disidentské funkci je jim v podstatě pumpička, protože většina z nich ani neví, kde náš ministát leží!Normální nezmanipulovaný a samostatně myslící občan bude mít Havla zafixovaného jako lháře a podvodníka, který zavinil totální morální i ekonomickou devastaci našeho kdysi tak bohatého státu.Na tom nic nezmění ani názvy letišť, laviček a vyvěšování jeho fotografií.Až budou moci pravdivě promluvit lidé, kteří tohoto podvodníka a lháře znali a historici se nebudou bát zveřejnit všechna fakta, tak se všichni, včetně jeho fandů podiví. A nebude to trvat dlouho! -
To mohla udělat jen pravicová zvěř.
-
Ty máš fekálie v palici, blbečku!!! Chichichi
-
nějaký hlupák posprejoval ružovou barvou, sochu Koněva *9*