-
svěle vystihl podobu vekého dramatika a spisovatele.Takto chudák nemocný Havel vypadal, když ho vytáhli z potoka kam ho strčili komouši ve snaze zbavit se ho.Havel trpěl i za vás!!!
-
*1*
-
jste mnohem horší
-
Já jsem na Švejka hrdej.Nebyl to žádnej hlupák TOTIŽ.
-
Ztratily se ovce!!!
Naposledy viděny v pondělí v Praze na Albertově. Důležitými poznávacími znaky jsou:
- červené kartičky, které mají při sobě
- místo tradičního bečení se dorozumívají vulgarismy
- jejich mimořádná tupost - věří vše co jim média nakecají
Jejich výskyt prosím nahlaste jejich majiteli na adresu:
Americká ambasáda v Praze
Tržiště 15
118 01 Praha 1 - Malá Strana -
Bolševici, buďte rádi za to "NEJSME JAKO ONI". Jinak byste zdobili kandelábry!!! *16*
-
Kdybych měl vyjmenovat ty, kteří skutečně bojovali za demokracii a mír, tak v tom dlouhém seznamu by pan Havel jistě nebyl.
Pokud vezmu u nás na příklad Karla Čapka uštvaného až k smrti českou reakcí a příznivci fašistů. Oproti panu Havlovi jeho dokonalou tvorbou a její rozmanitostí, pak glorifikace osoby pana Havla je velmi mírně řečeno přehnaná.
Je smutné, že právě umělecká fronta vyzdvihuje pro mne zcela bezvýznamného literáta, člověka, který naopak vypustil a vpustil nevkusný kulturní bum a mezilidských vztahů, pomluv a vlastního kultu osobnosti. Kromě USA snad ostatní státy pochopily, že větším přínosem pro světový mír je Haškův ( komisaře rudé armády) Švejk, proto je jeho socha nejčastější co se týká spojení s Čechy ve světě. -
je v pr.......
Venkov a malá města, která přišla díky idiotské ekonomické politice státu o hospody a školy, o autobusová spojení a fabriky, jež se mnohé daly zachránit, začínají být na nový režim rozzuřené. Ale i v městech je dost chudých a slabých, které beztrestně týrají úředníci, exekutoři, všichni ti, co mají „razítko“. A nad tím se vznáší jako vládnoucí elita tenká, ale mocná vrstva eurohujerů a mladých a nevzdělaných, ale agresivních a nafoukaných jakoby „intelektuálů“. -
odpověď je: dostavba temelína
-
Na odhalení busty hodit bobek, spíš by mě zajímalo proč tam šel Bohouš na kobereček! Že by se "demokratům" u nás něco nelíbilo? No, zanedlouho se dozvíme.
-
Jestli by nebyl lepší sádrový odlitek lejna - hezky by to vypovídalo, co v republice po vaškově (a nejen jeho) působení zůstalo.
Jinak na strašení dětí celkem dobré. *1* -
doktore, měl bys přejmenovat svůj nick na " d e b i l , líp by to k tobě sedlo
-
NV žádném případě se nepovažuji za znalce umění. Jen říkám, co se mi líbí a co ne...
-
Jo jo tečka to je postižený chromajzl, na těle i na duchu.
-
a že to říkáš zrovna ty Čapisrale...
-
Tečka byl od mala škodolibý zmrďák *1* jednou si prý do konečníku narval malé kamínky, aby měli kluci odřené čur-ky....., co to je za povaha, to aby jeden pohledal.....
ps. ono ti pravičáci a amerikanofilové jsou stejně všichni nějak psychicky postižení....jeden mardod vedle druhýho, jo, a ještě pořád kradou........ -
On se prý tečka vždycky celý namaže nějakým lubrikonem, takže ho to tak nebolí, ale přece, dejte pokoj, kdoví kolik se jich na něm vystřídá?
-
Prý už tam chytil i AIDS, lituji ho.
-
slyšel jsem, že když byl havel v kriminále, měl nad svou palandou slogan : Dej Bůh štěstí,do prd.le pěst !!!! že by byl vážně homokláda???
-
Bodejť by tam netrpěl když mu to tam všichni ládují, to musí být bolest.