Přejít na výpis diskuzí
Véčka si nechají "kálet" na hlavu dál. Odborníci vědí proč
31.3.2012 | Sebastian Kantor
43 příspěvků
-
Ono je totiž úplně jedno, jaké loutky na tom pimprdlovém jevišťátku poskakují. Za provázky vždy budou popotahovat rukou společnou a nerozdílnou. A bohužel "na věčné časy".
-
-
Jsou to opravdu jen pimprdlata. Ty kdo tahaj za provázky máme dost blízko kolem sebe. Stačí se jen dobře dívat, kdo a s kým se schází a kamarádí. Je to pořád stejné. I Hitler měl kolem sebe sestavu průmyslníků a novodobé šlechty a židé mezi nimi mu jaksi nevadili tak jako ti obyčejní, co nikomu neškodili. *3* *3* *3*
-
-
Proč nejde odvolat vládu , parlament a udělat okamžitě nové volby.Já tomu nerozumím, to máme v tom marasmu žít ještě 2 roky, nebo kolik?jTo jsme blbější než Slováci? Já vím, že tam také mají problémy, ale řekla bych, že jsou na tom lépe jak u nás? Také musí šetřit a škrtat, ale co se děje u nás to už je genocida národa, hlavně morální.
-
Paměť národa sděluje všem svým přátelům a obdivovatelům,že se již nadále nebude ničím spojeným s touto estébáckou potažmo ODSáckou filiálkou zabývat,totální zklamání z každého jejího tristního vládního projevu navozuje frustraci z beznadějnosti...spláchnout! *9*
-
-
Slava, tak uz konecne tahni a neopruzuj tady svymi blitky. Chudaku, hrajes si na pamet naroda a pritom vubec nic nevis, jen kecas a kecas......
-
přesně tak§ běž se spláchnout i s tou svou ODS do dějin propadliště. plakat nebudeme, co znám sousedy kolem mě. papa
-
-
Někdo snad mlaská příliš a odstrkuje od koryta,to je ovšem škandál. *12*