Přejít na výpis diskuzí
Veliká nepříjemnost Bohuslava Sobotky: Nejčtenější deník si posvítil na jeho bydlení
24.1.2014 | red
110 příspěvků
-
Vždyť řikám že to chce revoluci!!!Vyházet ten dobytek z oken!!!
-
-
Správně. Revoluce musí být krvavá, jako ve Francii.
-
-
To mi připomělo vtip.
Jde chlápek v davu lidí a řve:Ať žije menstruace!,Ať žije menstruace!
Druhej do něj šťouchne a řiká:Snad revoluce,né?
Chlápek odpoví:To je jedno! Hlavně že poteče krev! -
-
jak chces s timto stadem ovci h@vad a d#bilu delat revoluci ? *1* *16*
-
-
-
-
To je tedy skandální odhalení. Pohlaváři kážou lidem vodu a sami pijí víno. Sobotka tudíž nemůže být dobrým premiérem, protože ani nenaslouchá hlasu svých voličů.
-
-
upadl jsi na hlavicku-kde si myslis,ze zijes ? *1* *16*
-
-
Vůbec nejsem překvapený a to se budeme divit až si Babiš obklepne výhody pro Agrofert to bude teprve kasa.
-
-
v lete jsem mu plival na prolhany plakaty-bylp tp h@vno platny *12* *16*
-
-
Tak po precteni teto diskuse at si kazdy udela svuj obrazek o nasi spolecnosti. S timto materialem ..........
-
-
anonym ? jsi pekna sr@cka ! *1* *16*
-
jsi delat revoluci ! *1* *2*
-
No hlavně že ty to zachráníš imbecile! *16*
-
-
jo von to zachrani imb#cil *1* *1* *1* *1*
-
-
-
To jsou volení zástupci ovčanů. Lidem kážou šetření a utahování opasků.
Pro sebe však mají parlamentní hospodu s levnýma cenama a náhrady na dopravu
bydlení ... Ti co nás poučují o tržním prostředí žijou pouze z cucání státu.
Dotace pro podnikatele udržují na trhu neschopné a zloděje kteří tvrdí že nemají zisk.
Majitelé firem chtějí pouze absolventa nebo OZP za které dostanou peníze od státu.
Na slušného poctivého člověka se tu kašle a dokud se nezvedneme na odpor
tak se nic nezmění. -
-
kdy ? kde ? vidle mam mabrouseny *16*
-
Východisko odporu bylo vidět na té pohádce o koblize a stébákovi. Otrávený národ dokola uchylně hlasuje pro ještě větší zlo. Snad je to dobře na stupidní voliče, ale proč jim to mají financovat a odnášet to i ti, co tohle nechtěli a tu pakáž nevolí. *16*
-
-
.........aaaaaa vono snad bylo co volit ? jiz petadvacatym rokem se pravidelne neucastnim voleb anejak mi neprislo,ze bych volil komunisty jak blil venca letiste *1* *1* *1* *1*
-
-
-
Myslím, že hledat v této zemi poctivého politika je naprosto zbytečná námaha. Všichni jsou to nenažranci a tuneláři. Asi bychom to měli jednou provždy vyřešit !!!
-
Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.Na udělání pořádku to aby chudáci kati makali v trojsměnném provozu a ještě dělali přesčasy.Na udělání pořádku by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To bude chtít dostat k moci mnohem krutější ruku mladé generace.
-
Tohle je stát,který musí zaniknout.Dnes vidím,že kádrováci měli smysl,protože se taková verbež nedostala k lizu.Jsem z této společnosti silně znechucen a lituji,že jsem nebyl proti,ale utěšuji se,že jsem nestál na Václaváku,alespoň si nepřipadám teď jako pitomec.
-
Zabavit nakradený majetek a zavřít.Jo a okamžitě odstoupit z funkce!
-
-
Máš pravdu'zavřìt a zabavit neprávem nabytý majetek.Jen tak se budou ostatní nepoctivci bát.A také vše zveřejňovat.
-
-
Kdyby už byly zprovozněny katovské mučírny a osazené co nejkrutějšími katy,tak už by měl Sobotka zpívat na mučírně o svém podílu na zbídačení této země.Je to kus politického lumpa.