Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě větší grázlík než se čekalo.Když tuhle dostal na volebním mítinku po ušách a machroval s krunýřem okolo krku-no dojemné.Když jej nyní vláčeli po billbordech v havířské přilbě nemá to kluk jednoduché....Ovšem že je takový záškvara že si nechá vyčuraně vyplácet náhrady bez nároku-tak to přepísknul.Takže stát nám všem vezme peníze na daních aby je mohl vyplatit tady podvodníkovi s náhradami.Bohušu vsadím si že do jara si Vajíčkovým Králem.
  • Co si to lidičky dovolujete na premiéra ??? On sice bydlí ve Stodůlkách a dva roky na jižní Moravu ani nepáchl, ale on tam přece cestuje v myšlenkách, ne ??? A víte, kolik stojí taková myšlenka Sobotky, ??? Ta je přímo k nezaplacení...a ta cesta dlouhá, kdepak, to cestovné mu jasně patří po právu, Správně po právu by měl být ale zavřenej za podvody, Ale podvody poslanci přímo vyhledávají a na nic jiného nemyslí a imunita je holt imunita...to se pak smí krást ve dne v noci...
    • Hi, hi, hi, podle práva a podle morálky. V českém Šaškystanu. *1* *1* *1*
      Právo a morálku komunisti už dávno zařadili mezi sprostá slova.
    • Si se asi pomátl ne? Dnes je 24 a tak tahle ubohá figurka, co v životě netáhla a spojila se s nej zloději kdu není ještě premiérem. A třeba ani nebude. Pro mě je to jen další z plejády vlastirádců a parazitů *16*
      • Ještě kdybys tak rozuměl satiře, tak bys byl docela dobrej diskutér...
        • Já v případě tohoto nicku . na satyru moc nevěřím *7* Respektive na něj mám alergii a v tom mě asi chápeš
  • Je třeba především odvrátit pozornost od velkých zlodějen. My rádi přispějeme chudákům co odešli ze sněmovny. Jak ti trpěli nevině!!! A to vše jsou jen malé ryby a vhodné návnady. Přeci nechcete, aby se vyšetřovali ti velcí. Nejdřív je třeba, a to i za pomoci seriozních zdrojů časopisu Blesk, řešit dlouze zlodějíčky a pak dát amnestii těm velkým.
  • Další GAUNNER na obzoru ČSSD ala Standa Grossuuv (Zemanuv korunní princ). Neexistuje , aby ho jmenoval jinak zrovna to samé jako před nimi narcis,kalous, přesčas
    LOS GAUNEROS jsou jenom nenažraný *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Chudák Bohuš má málo, tak si trochu nakrad. *11*
  • Vrátit,seřezat a když né tak těm co ho volili to strhávat z platu ,nebo z důchodu
  • Bohumile,Bohumile tohle se nedělá. Znáš přísloví "káže vodu,pije víno?
    Kdo chce dělat pořádek s jinými,napřed si musí udělat u sebe,Bohušu. *14*
    • šmárjá, kde jste četl že on chce dělat pořádek, .. Vždyť Bakala, Dienstbier a Číro by mu to nedovolili
  • No vida, babiš zapracoval. Dával jsem tomuhle gestapu 2 roky, omlouvám se asi jsem to přehnal.
  • Další krysa na obzoru. Zastánce dělnické třídy a krade jak s v i n ě.
    • Žádnej zastánce, ale hnůj jako všichni z gestapa napříč spektrem
  • a opět zloděj a podvodník a opět předsedou vlády.Kde to v této republice spějeme když nám vládnou takoví lidé.
    • Nevím co si mám o tom myslet.Tak jak pìšeš nahře máme asi samé podvodníky'kteří myslí jen na sebe. Ne na drobný dělný lid jak deklarují při různých vystoupeních.Jen matou lidi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit