Přejít na výpis diskuzí
Veliká nepříjemnost Bohuslava Sobotky: Nejčtenější deník si posvítil na jeho bydlení
24.1.2014 | red
110 příspěvků
-
Ještě větší grázlík než se čekalo.Když tuhle dostal na volebním mítinku po ušách a machroval s krunýřem okolo krku-no dojemné.Když jej nyní vláčeli po billbordech v havířské přilbě nemá to kluk jednoduché....Ovšem že je takový záškvara že si nechá vyčuraně vyplácet náhrady bez nároku-tak to přepísknul.Takže stát nám všem vezme peníze na daních aby je mohl vyplatit tady podvodníkovi s náhradami.Bohušu vsadím si že do jara si Vajíčkovým Králem.
-
Co si to lidičky dovolujete na premiéra ??? On sice bydlí ve Stodůlkách a dva roky na jižní Moravu ani nepáchl, ale on tam přece cestuje v myšlenkách, ne ??? A víte, kolik stojí taková myšlenka Sobotky, ??? Ta je přímo k nezaplacení...a ta cesta dlouhá, kdepak, to cestovné mu jasně patří po právu, Správně po právu by měl být ale zavřenej za podvody, Ale podvody poslanci přímo vyhledávají a na nic jiného nemyslí a imunita je holt imunita...to se pak smí krást ve dne v noci...
-
-
Hi, hi, hi, podle práva a podle morálky. V českém Šaškystanu. *1* *1* *1*
Právo a morálku komunisti už dávno zařadili mezi sprostá slova. -
Si se asi pomátl ne? Dnes je 24 a tak tahle ubohá figurka, co v životě netáhla a spojila se s nej zloději kdu není ještě premiérem. A třeba ani nebude. Pro mě je to jen další z plejády vlastirádců a parazitů *16*
-
-
Ještě kdybys tak rozuměl satiře, tak bys byl docela dobrej diskutér...
-
-
Já v případě tohoto nicku . na satyru moc nevěřím *7* Respektive na něj mám alergii a v tom mě asi chápeš
-
-
-
-
Je třeba především odvrátit pozornost od velkých zlodějen. My rádi přispějeme chudákům co odešli ze sněmovny. Jak ti trpěli nevině!!! A to vše jsou jen malé ryby a vhodné návnady. Přeci nechcete, aby se vyšetřovali ti velcí. Nejdřív je třeba, a to i za pomoci seriozních zdrojů časopisu Blesk, řešit dlouze zlodějíčky a pak dát amnestii těm velkým.
-
Další GAUNNER na obzoru ČSSD ala Standa Grossuuv (Zemanuv korunní princ). Neexistuje , aby ho jmenoval jinak zrovna to samé jako před nimi narcis,kalous, přesčas
LOS GAUNEROS jsou jenom nenažraný *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* -
Chudák Bohuš má málo, tak si trochu nakrad. *11*
-
Vrátit,seřezat a když né tak těm co ho volili to strhávat z platu ,nebo z důchodu
-
Bohumile,Bohumile tohle se nedělá. Znáš přísloví "káže vodu,pije víno?
Kdo chce dělat pořádek s jinými,napřed si musí udělat u sebe,Bohušu. *14* -
-
šmárjá, kde jste četl že on chce dělat pořádek, .. Vždyť Bakala, Dienstbier a Číro by mu to nedovolili
-
-
No vida, babiš zapracoval. Dával jsem tomuhle gestapu 2 roky, omlouvám se asi jsem to přehnal.
-
Další krysa na obzoru. Zastánce dělnické třídy a krade jak s v i n ě.
-
-
Žádnej zastánce, ale hnůj jako všichni z gestapa napříč spektrem
-
-
a opět zloděj a podvodník a opět předsedou vlády.Kde to v této republice spějeme když nám vládnou takoví lidé.
-
-
Nevím co si mám o tom myslet.Tak jak pìšeš nahře máme asi samé podvodníky'kteří myslí jen na sebe. Ne na drobný dělný lid jak deklarují při různých vystoupeních.Jen matou lidi.
-