Přejít na výpis diskuzí
Vepřové maso jako zbraň proti islámu. Ochrání německou kulturu klobásy?
2.1.2017 | Lukáš Strašík
46 příspěvků
-
Nejlepší investice by byla vycvičit na čáře místo psů prasata a nahaté pohraničnice.Zvýšený zájem turistů by určitě nebyl taky k zahození.
-
fotka je z pražské DINOŠKOLY-ta je určena výhradně pro haranty čmoudů(směnárníků,drogových dealerů),elitářů a jiné verbeže
-
Rozhodoval jsem se jestli něco psát. Jako islám nemám rád ale nermám rád ani jiné církve a náboženství !!! Víte církve a náboženství to je ta "biblická Babilonská věž,která rozděluje lidi!"
Ale jestli si většina lidí uvědumuje,že kapitál je celosvětový a nadnárodní !?!?!
Věřím,že když se potkají třeba saudi s kterým koliv mliardářem tak nemají žadný "problém"
a baví se jen co za kolik atd. No a když se nedohodnou no tak proti sobě pošlou nějaký ten milon nebo deset nebo sto milionů lidí a ti se holt třeba v zájmu "víry" vraždí !!!
Víte často si vzpomenu na Hymnu demokratické mládeže.Posdlechněte si aspoň kousek .
https://www.youtube.com/watch?v=gLSP17e0h6k -
Plány šmejdům z Volstrýtu zhatí, naši vepři boubelatí!
-
-
wow *1* *1* *1*
-
-
Se stejným požadavkem Schmidt přišel už v březnu a pozadu v jistém smyslu nezůstala ani Angela Merkelová. V červencovém videovzkazu vyzvala přicházející migranty k toleranci vůči německým stravovacím zvyklostem, jako je například pojídání vepřového.
No tak to je fór... mamá Merkel žádá migranty, aby byly tolerantní k německým zvyklostem... -
-
Sama makrela žere cosi jiného.
-
-
Trend islamizace německé společnosti je zřejmý, pod merkelovskou knutou se nakonec Němci utopí v migračně-musulmanské žumpě.
-
Odcházející americká první dáma Michelle... od kdy může být negřice první dáma?
-
-
Je to jednoduché, svět se zbláznil. Bernard má opět námět na reklamu. Pokud ovšem majitel není politicky korektní.
-
-
Z této diskuze jasně vyplývá, že se náš národ přece jenom v životně důležitých věcech shodne napříč politickým spektrem. Takže jsem po dlouhé době optimista. Češi mi dělají radost!
-
-
padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina
-
-
Hmm nic nerozvrací, to je jenom místní idioot Simon a od něho ani nic jiného nečekáme, viď ty teplej blbče Simonovic..hi..hi
-
A to je nějaký problém prodávat VEPŘOVÁ kuřata speciálně pro musulmany?