Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zvěrstva,která Havel a spol komunistobijců napáchal na našem národu jsou takových rozměrů,že bude trvat generace než se napraví,já sám nevěřím,že náprava je možná mám dojem že se ČR po 24leté totalitě demokratů,kterou vydávají za svobodu již nevzpamatuje.Naše země v minulém režimu uznávaná v mnoha ohledech a parametrech se stále více propadá mezi země třetího světa.To byl účel sametu dostali nás...
  • Kalousek se opět (jako vždy) plete. Není nejhorší NELEGITIMNÍ vláda, ale ZLOČINECKÁ vláda!!!
  • Tenhle člověk je neštěstí tohoto národa lokajů.Kde je ten blahobyt slibovaný na Václaváku a na Letné.Ten bude až tyto aktéři budou stavět zpět rozkradené a zbourané továrny,likvidovat hangáry na zmetky sem dovážené ze světa.Doufám,že ovčani budete vzpomínat na zastřelené studenty ,protože to je ten mezník pokřivenosti tohoto národa.My sametový podvod neslavíme.
  • Jedno je jisté. To, čemu věří Kalousek, nikdy nebude dobré pro lidi.
  • "Komu slouží nízká diskontní a repo sazba? Určitě ne střadatelům, souběžně s inflací přicházejí o své uspořené a již několikrát zdaněné peníze. Politiku nízkých úrokových sazeb stádně sledovala nejen Evropská centrální banka, nýbrž i Česká národní banka. Posílila tím snad ekonomiku, nebo pomohla řešit nezaměstnanost díky ochotě investorů investovat v Česku? Za plat tři sta tisíc měsíčně z našich daní nám to členové bankovní rady ČNB zřejmě nejsou povinni zdůvodňovat. Komu vlastně tito lidé slouží?"

    http://www.outsidermedia.cz/-Tiskari-nekrytych-penez-vytvorili-celosvetovy-kartel--1.aspx
  • KALOUSEK věří Národní bance,
    ale já zas nevěřím KALOUSKOVI ! !
  • Kalousku, přijde den,kdy se Ti národ odvděčí za to co jsi udělal, protože každý má být po zásluze odměněn či potrestán. Záleží na ohodnocení. A Ty svoje hodnocení od celého českého lidu jistě znáš, tak víš jaká bude odměna.
  • Nu bratře Kalousku, zatím žádná vláda, ani ta současná nelegitimní, jak stále opakuješ, nenadělala tolik škod a zla, jako ta, kterou jsi vedl, (tedy oficiálně ji vedl Nečas, ale ten tak hořel láskou, že ho nic jiného nezajímalo). A také žádná jiná vláda neodešla s takovou ostudou. Tak bych raději zalezl, neukazoval se lidem moc na očích a svá moudra prezentoval nanejvýš tak s Karlem u piva (i když ten spí, když se kecaj blbosti)..
    • Já bych se oběsil.
      • Kalousek se raději vyzpovídal... a obdaroval z našeho církve a židovské obce. Dostal rozhřešení. Farář mu slíbil Nebesa.
        • S nástupem příští týden?
  • Demokracie to jsou jen spekulace,triky,podvody lži manipulace a zlodějny nejvyššího řádu,kdy vše ovládá mafie a organizovaný zločin jako u nás od r.89.
  • Myslím, že on to zrovna byl, kdo vzkázal Babišovi, když se mu nelíbí, jak vedou tuhle republiku, ať založí vlastní stranu a pak se ukáže. A když už to tady je, a on se dostal mimo zónu vlivu, tak se mu to nelíbí. No taky bych z toho na větvi nebyla, kdybych byla Kalousek.
    Nemá to chlapec lehké. Teď mi přišel vtip, starej sice, ale dobrej, tak se podělím, jestli se to smí."Letí vláda na zasedání do Ostravy a někde nad Krkonošemi letoun havaruje a
    spadne. Za dva dny najde trosky horal a všechny, kteří v nich byli, pohřbí.
    Později při vyšetřování nehody se ptá vyšetřovatel: "A to byli opravdu mrtví
    všichni?" "Určitě, to vím přesně. Kalousek sice říkal, že není, ale znáte
    ho, hajzla ulhanýho..." " *3*
    • už jen za ten vtip palec nahoru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit