Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalingrad
    Ale to je podstata kapitalismu,otrokářství,feudalismu....zatím jsme se po roku 1989 dál nedostali než ke zbídačení a zotročení většiny obyvatel .Začalo to již Vaškovým pindáním na lešení-nebojte se,to komunisti jen straší,že budou nezaměstnaní,bezdomovci,žebráci atd.....a skutečnost ? Když pomineme fakt,že "naši dájtě" se nějak do nezaměstnaných nepočitájí a vždy nějaké procento se vyhýbá práci a končí jako bezdomovci apod. většina je záměrně vládou,poslanci,zákony diretivně šikanována a někteří to již nedokáží ukočírovat a jsou ti nezaměstnaní bo bezdomovci .....Co jsou to vlastně ty zde záměrně mzdy a platy jak v banánových státech,ceny v obchodech jak Bruselu....kvalita jak za Ády,maso,máslo,sádlo do Reichu a hnůj,pardon separát,umělý mléko nevolníkům v czéchiastáně. Mladí jsou vázáni jak otroci hypotékama na celý život. S vlastním majetkem nesmíš nakládat dle svého uvážení-na to jsou diktátorské direktivy !!! Viz např.vyřazení vozidla z evidence-bez bumážky nesmíš a když uložíš RZ musíš povinně hlásit kde je vozidlo a proč tam je jinak pokutička 50.000,-Kč invalido!!!! Nebo i když je v kopřivách za stodolou musíš platit zákonný pojištění !!! Policajti můžou vtrhnout do domu kdy se jim zachce,kdokoliv může kontrolovat kotel,topivo,komín a další a další !!!! Už si úředníci vymysleli i zákon "za urážku "pokutička 10.000,-Kč a koupíš starší vozidlo když na nové nemáš opět ekopokutička 10.000,- bo 5.000,- či 3.000,- Kč a již je jim to málo !!! Naši vypatlaní již dokonce spočítali ,že si dělník musí na důchod našetřit alespoň milion ....!! Ano,divíme se,divíte se,...jak to tak daleko došlo,že nám diktují podvodníci,veksláci,povaleči,v Bruselu a ještě zvou obohacovače musulmany.....kde na to brát ???!!!! Jedině tu svoloč vypráskat a prezident-jak sliboval "budu president dolních 10.000.000 obyvatel,tak podepisuje další a další zhovadilosti zákony-hlavně,že dostal opět přidáno,stejně jako ti povaleči a darmožrouti ve sněmovně !!!!! ANO,JIŽ NENÍ NA SPLÁTKY ČÍM NÁS ZADLUŽILI ZA 26 LET !!!!! Ano,jsme někde v roce 1918-20 kdy se za tatíčka Masaryka do dělníků střílelo !!!!!
  • Mladí, nezkušení naivkové s vymytými mozky věří, že bude líp. Staří, zkušení lidé vědí, že dobře už bylo a bude pouze jen hůř.
    • Upřesňuji, že bude hůř pro 99% většinu. Zloděj, lhář a podvodník se bude mít dobře. Je to prostě dnes tak nastavené.
      • Ano, komunistický zloděj, lhář a podvodník se bude mít dobře, protože vždycky včas převlékne kabát. Začne vždy včas hlásat to co popíral a popírat to co hlásal.
        • Jsi nemocný, jdi se léčit.
        • Havlovo komouši se dnes mají výborně
          • Ano, komouši se dnes mají většinou výborně, protože využili hesla V. Havla "nejsme jako oni" včas převlékli kabát.
            • A nechali se zpopelnit do třech uren.
  • tahle stále složitější společnost založená na mamonu, na okrádání jeden druhého, na nerovné sociální společnosti, kde je 1% oligarchů a zbytek jejich otroků se co nevidět zhroutí do sebe a migranti tomu ještě napomůžou ! UŽ ABY TO BYLO !
    • Nepřeji si, aby se naše společnost zhroutila, to by byla tragedie a tomu bychom se měli snažit zabránit.

      Je třeba se zamyslet a rychlo se vrátit k tradičním hodnotám.
      • Já také ne,proto výstup z EU a NATO .Proto k volbám půjdeme za dovolenou,nebo auto,protože dnes jsem byl nakupovat základní potraviny a přepych malou skleničku brusinek na nemocné ledviny díky sračkám z EU.Během měsíce rozdíl o 10Kč.To byl Kauffland a za rok asi o 30Kč.Voblbovat se již nenechám to již stačilo.A k důchodům.To je starost státu,protože stát ty lidi odrbával.Již nás budou miliony za 26. let deformacie.I Hitler přilepšoval českomoravským pracantům např.na dálnici v továrnách apod. lepší stravou a ne polským hnusem viz.vajíčka.
        • Naše civilizace je anticko-judaisticko-křesťanská a proto patříme do EU. Naše budoucnost a jistota spočívá pouze v tom, že budeme ve společenství s ostatními, kteří nám historií, kulturou, civilizací odpovídají. A to jsou země tvořící EU, budoucí USE. V opačném případě by nás čekalo to, že bychom se opět stali kolonií východního carství a možná by nám hrozila deportace na Sibiř, jak nám s tím vyhrožoval socialista Hitler a pak socialista Brežněv. A naše členství v NATO je právě zárukou, že se tak nestane.
          A to jestli je sklenička brusinek dražší nebo levnější o 10 Kč, to je z pohledu naší historie a existence kultury a civilizace naprosto nepodstatné. Když se mi budou brusinky zdát drahé, tak si je prostě nekoupím.
          Kdo není v této zemi spokojený, může se legálně vystěhovat do nějaké své země zaslíbené. Dnes to není problém.
          • víme sajmon, žide
    • Na jedné straně člověk, co má všechno na co si vzpomene, je na vrcholu pyramidy hodnot, a přesto chce mít víc a na druhé straně většina lidí, kteří neustále doufají, že jim z toho něco jen tak dá:) To je ironie...
      • Na jedné straně člověk, co má všechno na co si vzpomene, je na vrcholu pyramidy hodnot,má miliardkrát víc než ti na spodku přesto není miliardkrát pracovitější na druhé straně většina lidí, kteří celou tu pyramidu hodnot postavili, nemalým dílem se na každé součásti svou prací o růst piramidy zasloužili a neustále marně doufají, že jednou dostanou svůj zasloužený díl To je realita....
        • Ale já se s Vámi nepřu:) Mé hodnoty nejsou ani ty miliardy bohatých ani myšlení chudých:) Kdyby chudí byli chytřejší, nikdy by se takto nůžky nerozevíraly, to je alfa a omega všecho, každý má takto co si zaslouží. Proto má vádnoucí entita prioritní snahu o to, aby byli ještě hloupějšími a daří se jí to. Chudí nesmí skákat na lep každé hlouposti. A pak, bohatství je velmi relativní pojem. Pyramidu postavil Maslow:)
  • přesněji komedianti co vystupují coby "Uřvaný Betlém" na TV Prima opravdu věří, že bude líp. Pěkně to právě tihle vezmou do svých rukou, navrhovaný občanský neklid přemění v pracovní neklid. Bartoška se všemi politickými rváči a tlučhuby se postaví ke strojům a všem - včetně číňanů ukážou jak si tady sami sobě jen s umělci poradíme. Jak vyprodukujeme HDP, že v vedle v DDR sednou na zadek. Tak hoši. Už jen začít!
  • Nebudu hádat jak to dopadne jen konstatování.Lidská společnost se řídí i zákony jako je "Tlak a proti tlak,nebo lidově jak se říká tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu až se ucho utrhne ! No pak dojde na to jak říká soused "Vememe kalašnikova a půjdeme na ně!"
  • Smradlavej teplouš Semjon Gayínek je rozjetej, BRM BRRRRM BRM, tak bacha na pitomce!!!








    WOW !!!
  • Nepochopil jsem, jak někdo může žít na dluh. Asi je to povahou.
    • Úplně normálně. Rozlídni se kolem sebe.
    • No, on tak žije celý zparchantělý západní, tzv. demokratický svět. Pak se nediv, že i naši vypatlanci to okoukali. Já to taky nechápu. A to plýtvání nrostnými zdroji, potravinami, energiemi, drancování lesů, znehodnocování orné půdy, atd..... Zlatý socialismus.
      • To je mylný názor. Je třeba ten západní svět opravdu poznat a nese ohánět tím co o něm šíří komunistický režim ve snaze zničit svobodu a demokracii a zotročit lidi. Přesně to dělá ten "zlatý socialismus". 'Správně rudý socialismus. Ten hnědý socialismus nebyl o nic lepší, jenom přece jen dokázal lépe hospodařit.
        • Jakou svobodu?Jakou demokracii,to je plácání Havla a spol.na hrádečku.Mám příbuzné v Rakousku,Švýcarsku a USA.Je potřeba cestovat a dívat se otevřenýma očima a nepapouškovat.Já to dělám od r.1965 po celé Evropě a ten socialismus mi opravdu nevadil a dnes naopak mi vadí,že nejsou hlídané hranice.Na to i ten vysněný Západ přišel,že to byla blbost.
  • Koblihář.....jednou mele....na vše co chceš a potřebuješ, si našetři.....a hned nato propaguje úrokové zvěrstva od Světové banky kontrolované FEDem...ten hlupák sám sobě odporuje..... *4*
  • Koblihář je vymytý veškrnův kašpar na trávě, ty nelze brát vážně.
  • Věříme, že bude líp. Proto si bereme půjčky. To je tedy opravdu uvažování ekonomického mongola. *15*
    • si bereš do huby Mongola? Od kdy páchnoucí ruská špína má nárok se tady takto naparovat?
      • Od doby, co debill Simon dostal občanku... *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit