Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem zásadně proti půjčkám - tedy v případě, kdy je člověk opravdu nutně nepotřebuje. Já když jsem se ocitla ve finanční krizi, tak jsem prvně zkusila rodinu, ale když mi tam nebylo vyhověno, musela jsem se taky obrátit na půjčku, konkrétně od nebankovního poskytovatele. A jsem ráda, že jsem z toho venku.

  • No taková je doba. Všichni jsme naučeni, že se nám nechce na nic čekat a chceme mít všechno hned a vždyť proč ne, když je tolik možností jak si to opravdu hned zajistit. Vždyť se jen podívejte na tu super na první pohled mega výhodnou nabídku půjček (https://www.bezvamoney.cz/srovnani-pujcek/) a ještě z jak hodně si mohu vybrat. A že první půjčka zdarma a půjčka bez poplatků..., no proč bych měl čekat dokud si našetřim. No super to maj promyšlené, jak ty lidi nalákat a vzbudit v nich pocit mega výhodnosti. Škoda, že je to výhodné jen na první pohled, že ty malá písmenka už pak málokdo čte a tak to většinou pak i dopadne.
  • Koblihář je vymytý veškrnův kašpar na trávě, ty nelze brát vážně.
  • Koblihář.....jednou mele....na vše co chceš a potřebuješ, si našetři.....a hned nato propaguje úrokové zvěrstva od Světové banky kontrolované FEDem...ten hlupák sám sobě odporuje..... *4*
  • Věříme, že bude líp. Proto si bereme půjčky. To je tedy opravdu uvažování ekonomického mongola. *15*
    • si bereš do huby Mongola? Od kdy páchnoucí ruská špína má nárok se tady takto naparovat?
      • Od doby, co debill Simon dostal občanku... *15*
  • přesněji komedianti co vystupují coby "Uřvaný Betlém" na TV Prima opravdu věří, že bude líp. Pěkně to právě tihle vezmou do svých rukou, navrhovaný občanský neklid přemění v pracovní neklid. Bartoška se všemi politickými rváči a tlučhuby se postaví ke strojům a všem - včetně číňanů ukážou jak si tady sami sobě jen s umělci poradíme. Jak vyprodukujeme HDP, že v vedle v DDR sednou na zadek. Tak hoši. Už jen začít!
  • Mladí, nezkušení naivkové s vymytými mozky věří, že bude líp. Staří, zkušení lidé vědí, že dobře už bylo a bude pouze jen hůř.
    • Upřesňuji, že bude hůř pro 99% většinu. Zloděj, lhář a podvodník se bude mít dobře. Je to prostě dnes tak nastavené.
      • Ano, komunistický zloděj, lhář a podvodník se bude mít dobře, protože vždycky včas převlékne kabát. Začne vždy včas hlásat to co popíral a popírat to co hlásal.
        • Jsi nemocný, jdi se léčit.
        • Havlovo komouši se dnes mají výborně
          • Ano, komouši se dnes mají většinou výborně, protože využili hesla V. Havla "nejsme jako oni" včas převlékli kabát.
            • A nechali se zpopelnit do třech uren.
  • Stalingrad
    Ale to je podstata kapitalismu,otrokářství,feudalismu....zatím jsme se po roku 1989 dál nedostali než ke zbídačení a zotročení většiny obyvatel .Začalo to již Vaškovým pindáním na lešení-nebojte se,to komunisti jen straší,že budou nezaměstnaní,bezdomovci,žebráci atd.....a skutečnost ? Když pomineme fakt,že "naši dájtě" se nějak do nezaměstnaných nepočitájí a vždy nějaké procento se vyhýbá práci a končí jako bezdomovci apod. většina je záměrně vládou,poslanci,zákony diretivně šikanována a někteří to již nedokáží ukočírovat a jsou ti nezaměstnaní bo bezdomovci .....Co jsou to vlastně ty zde záměrně mzdy a platy jak v banánových státech,ceny v obchodech jak Bruselu....kvalita jak za Ády,maso,máslo,sádlo do Reichu a hnůj,pardon separát,umělý mléko nevolníkům v czéchiastáně. Mladí jsou vázáni jak otroci hypotékama na celý život. S vlastním majetkem nesmíš nakládat dle svého uvážení-na to jsou diktátorské direktivy !!! Viz např.vyřazení vozidla z evidence-bez bumážky nesmíš a když uložíš RZ musíš povinně hlásit kde je vozidlo a proč tam je jinak pokutička 50.000,-Kč invalido!!!! Nebo i když je v kopřivách za stodolou musíš platit zákonný pojištění !!! Policajti můžou vtrhnout do domu kdy se jim zachce,kdokoliv může kontrolovat kotel,topivo,komín a další a další !!!! Už si úředníci vymysleli i zákon "za urážku "pokutička 10.000,-Kč a koupíš starší vozidlo když na nové nemáš opět ekopokutička 10.000,- bo 5.000,- či 3.000,- Kč a již je jim to málo !!! Naši vypatlaní již dokonce spočítali ,že si dělník musí na důchod našetřit alespoň milion ....!! Ano,divíme se,divíte se,...jak to tak daleko došlo,že nám diktují podvodníci,veksláci,povaleči,v Bruselu a ještě zvou obohacovače musulmany.....kde na to brát ???!!!! Jedině tu svoloč vypráskat a prezident-jak sliboval "budu president dolních 10.000.000 obyvatel,tak podepisuje další a další zhovadilosti zákony-hlavně,že dostal opět přidáno,stejně jako ti povaleči a darmožrouti ve sněmovně !!!!! ANO,JIŽ NENÍ NA SPLÁTKY ČÍM NÁS ZADLUŽILI ZA 26 LET !!!!! Ano,jsme někde v roce 1918-20 kdy se za tatíčka Masaryka do dělníků střílelo !!!!!
  • Žít na dluh je moc široký pojem.
    Pokud si vezmu úvěr na dovolenou nebo na svátky, tak asi nejsem normální.
    Pokud si vezmu půjčku na byt s dnešním úrokem 1.5% a budu splácet 25 let a žiji v nájmu, tak budu uvažovat jaký dům si pořídím. Dům musí mít svou vlastní studnu, septik a samozřejmě pozemek. Tím snížím náklady na jeho provoz a není o čem diskutovat.
    Pokud si vezmu půjčku na činžovní dům s několika byty v centru města, nejlépe se svou vlastní studnou, a nájem mi zaplatí měsíční splátky a ještě třeba něco mi zůstane, tak je to velice dobrá investice.
    Pokud si vezmu hypotéku na 1,5% a peníze použiji k podnikání, dneska nejlépe několika desítek milionů k nákupu strojů, mam zajištěnou práci nebo odbyt, tak je to trefa do černého.
    Pokud nedosáhnu na půjčku, tak musím pomalu šetřit až se vyhrabu ze srabu ve kterém se nacházím jiná možnost není.
    Každý má svobodnou vůli se rozhodnout jak naloží se svým životem, nebýt hazardér a neříkat druhému ty jsi negramotný.
    Komunistický poslanec Ransdorf byl zářným příkladem negramotného hazardéra.
    • Já Vám děkuji za negativní hodnocení.
      Já podnikám ve čtvrtém odstavci, svému bratru jsem v loňsekém roce pomohl s dárkem 3 mil.
      Letos jsem dal půl mega potřebným.
      Podle Vaše hodnocení jsem negramotný.
      Jenom mne to utvrzuje v tom, že co dělám dělám velice dobře.
      Věřte, že bude lépe i když mam vymytý mozek.
      • víme sajmon, negramot
      • víme sajmon, loňsekém
  • Smradlavej teplouš Semjon Gayínek je rozjetej, BRM BRRRRM BRM, tak bacha na pitomce!!!








    WOW !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit