Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • McCain: najväčšiu ranu Rusku spôsobila Saudská Arábia. Na žádost SSA uměle snížili ceny ropy, aby poškodili RF. http://novorossia.weebly.com/novorossia-news/mccain-najvacsiu-ranu-rusku-sposobila-saudska-arabia
  • Ale krize a hladomor nejsou až tak velké, tvrdí vůdce Putin!
  • bezregistrace
    i kdyby sisi nadělal do textilu je tady všem fuck co škrábeš
  • Další fakta už jsou ovšem neúprosná. Ruská ekonomika nadále zůstává surovinově závislou, není diverzifikována a je nekonkurenceschopná - naráží na překážky korupce a nízké efektivity – je stále velice zranitelná a náchylná k výkyvům cen surovin. Státní rozpočet se stává rok od roku více sociálně orientovaným, resp. zdrojově náročným.

Ruská průmyslová produkce je z velké části zastaralá? Podle norem WTO dosahuje podíl inovovaných výrobků méně než 1,5 procenta, zatímco na Západě je tento ukazatel 20 až 30krát vyšší. Místo toho se v Rusku ovšem daří odvětvím šedé ekonomiky
  • *11* *12* *11* *12*
  • V Rusku si těžkých alkoholiků nikdo dávno nevšímá. Tam je to normální, tam jsou na to zvyklí.
  • *11* *12* *11*
  • Sapagi a RPG. Chceš ránu? *11*
  • a jaký je rozdíl mezi masem krávy ovce kozy slepice psa nebo krysy? Masožrout ako masožrout......
  • kde by CIA vzala rubly? vždyť si tisknou vlastní dollary
  • Nedávno v rozhovoru pro Magazín Víkend MF DNES uvedl fotbalista Jan Koller, který hrál mimo jiné za ruskou Samaru, řekl, že v tomto městě na březích Volhy stojí sto metrů od luxusního hotelu Hilton chatrče bez elektřiny, ve kterých lidé jedí psi. Čili výjev bližší spíše třetímu světu než vyspělé Evropě.

A nejhorší je, že za sto let se v Rusku prakticky nic nezměnilo. Bývalý prvorepublikový politik Rudolf Beran navštívil tuto zemi začátkem 20. století. Města v okolí Volhy včetně Samary popsal takto: „Z přístavu vede ulice do centra města, po které jezdí tramvaj a stojí na ni krásné výstavné kupecké domy. Stačí však sejít do bočních ulic a člověk je v jiném světě, plném bídy a nuzných chatrčí.“
  • Jdi se vykadit, zloději, nesmrď tu. *11* *12*
  • Tečka ja za to placený v rublech, tak se mu nediv!
  • Ve srovnání s vynikajícím úspěchem amerického vesmírného vozítka Curiosity na Marsu je ruská realita tristní, nicméně Karaš varuje před zastavením vývoje systému GLONASS, protože pak by se Rusko stalo pouhým exportérem ropy.

Toto je další důkaz toho, že Rusové jsou sice v omezené míře schopni vyvinout špičkové technologie, nicméně neumí se ve světové špičce dlouhodobě udržet. To se týká i jiných oborů například výroby dopravních letadel. Příčinou jsou celkově nízká výkonost ruské ekonomiky a následkem toho i omezené možnosti financování vědeckého vývoje ve srovnání s jinými zeměmi. Velkým nepřítelem ruské vědy je též masivní korupce, a tak jenom v případě vývoje tohoto navigačního systému zmizelo více než půl miliardy rublů.
  • Zato SSA nemají už ani rakety a málem ani družice. Když chtějí do kosmu, musejí se doprošovat Rusů. A proč? Protože dávají všechny prachy na zbrojení, aby mohli v afgánu vraždit malý děti a stařečky a taky na Donbase a jinde a aby nám sem mohli posílat co nejvíc uprchlíků, aby nás tu vyvraždili. Jsou to nebezpeční idi.ti s pěnou u huby.
  • Náhodou, hladomor u nás není až tak velký jak píše propaganda USA. Například náš vůdce Putin hlad ještě nepocítil!
  • to nejhorší co by mne v životě mohlo potkat by bylo kdyby mi tečka na rozkaz "Shora" začal sázet plusy. Nutně bych si musel připadat jako zrádce práskač a konfident gestapa. každé tečkovo mínus je pro mne vyznamenáním za statečnost v demokratickém odboji.
  • fakt mě lituješ ? co máš na sobě trolíku ? *14*
  • Není to toroufalé, takto mluvit o prezidentu Zemanovi?
  • mám stejné informace,souhlas,včera jsem o tom viděl reálnou reportáž na Russia Today ,doporučuji zhlédnout *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší