Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID
    jj a nezapomeňte je vrátit černoprdelnikům *16* *16* *16* já jsem pro jim to vrátit a pak hned napařit pokutu za žalostnej stav že by se z toho possrali *1*
  • Peníze po čtyřiadvacetileté vládě lumpů a zlodějů chybí všude.nejen památkáři,ale i armáda,která dělá lokaje USA křičí ,že má málo.Přitom jsme astronomicky zadluženi.Proto je třeba ,na prvním místě,splácet nasekané astronomické dluhy.Když obyčejná český blb čtyřiadvacet roků volil politické lumpy tak jsme na pokraji státního bankrotu.Místo cpaní do armády a památek potřebujeme krutou revoluci.Pak všechen lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci odporážet na katovských mučírnách a znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.Dluhy pak začít svižně splácet i za cenu,že uvedené bude lumpy a hlupáky pořádně bolet.Rovněž je třeba znárodnit majetek všech,kteří jej po údajné revoluci nahrabali.Rovněž znovu znárodnit veškerý majetek restituentů.protože právě oni pomáhali zde nainstalovaný kapitalistický svinčík nainstalovat.Tak ať si bídu užijí také.Chce to dostat k moci tvrdou levicovou ruku mladé generace.Jinak nás,při státním bankrotu odsunou naši věřitelé do Izraele k odporažení Arabům.Česko si za naše dluhy rozparcelují naši věřitelé.Tedy Němci a Židé.To už vybitím Čechům vadit nebude.I potom bude ráno slunce vycházet a večer zapadat.Pouze o jeden přitroublý národ,který si nechal od vlastních lumpů tuto zemi rozkrást bude na planetě zemi méně.Proto v tak prodlužené zemi jako je Česko už je oprava památek nepodstatná.My potřebujeme hlavně zprovoznit dostatek katovských mučíren.Tam všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci a Česko zbídačil,odporážet na mučírnách co nejkrutějším způsobem.Tak zachránit stávající životní prostor pro další generace Čechů.
  • Památky jsou naše chlouba.Hrady, zámky, tvrze, zříceniny a kostely si to zaslouží, určitě přidat
  • Že neuhádnete kdo to byl.
    Řídil nabourané auto a při vystupování se ukázal jeho problém v kalhotech
    V úterý odpoledne přijala autohlídka strážníků z Prahy 5 oznámení, že v Kuklově ulici jede nabourané osobní auto, které řídí zjevně opilá osoba.
    Sdílejte
    Hlídka se telefonicky spojila s oznamovatelem, který za podezřelým vozidlem stále jel, aby si upřesnila jeho polohu. Strážníci nakonec podezřelého řidiče dostihli a zastavili v Bucharově ulici. Když pomočený řidič z vozidla vrávoravě vystoupil, pampers nemage podezření na jeho opilost se potvrdilo. Hlídka proto na místo přivolala Policii ČR. Policisté muži následně naměřili bezmála dvě a půl promile a celou věc si převzali k dalšímu opatření poslanecké sněmovně.
  • Bude zajímaví,až v Česku,nastoupí v další topné sezoně Velká doba ledová,jak ti co jsou na ropu a plyn odkázáni budou lumpům,kteří jsou zde čtyřiadvacet roků u koryt, fandit.
    • Budeš mít o zábavu postaráno, když to pro tebe bude zajímaví. Ty se máš...
      • Pán je vysokoškolsky (v)zdělán, zejména v pravopise. *1*
        • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem. Přečti si toho magora Klase, hňupe.
  • Duka chce přivést českou primitivní společnost do středověku a ona mu za to ještě tleská. Bože můj kam jsi to dovedl to české fanatické stádo?
    "K mnohému sužování lidu vedla rozdílnost ve víře mezi pánem a poddaným. Na panství katolické pobělohorské šlechty a na církevních statcích sedláíci byli do kostelů vláčeni a honěni, ano i hostie jim násilně do úst vpravována a oni bitím i temnicí na víru katolickou obráceni. Mnohde, aby bylo více panských a církevních drábů a dohližitelů na selský lid, kostelník měl povinnost vyhlížeti, kdo by v kostele scházel. Takový byl pak trestán peněžitou pokutou, z které na kostelníka část připadla. To bylo v době, kdy panská a církevní šlechta měla nad svými poddanými robotníky absolutní moc. Přes všechny zákony, prostý sedlák zůstával podroben zvůli svého pána.
    • Je třeba na Václaváku postavit popravčí lešení.Tam přivést nahého Duku.,aby nemohl podvádět.Potom před něj postavit kýbl s vodou a dát mu minutu na to,aby prosil svého boha o zázrak a ten změnil vodu ve víno.Pokud jeho bůh existuje tak to rád udělá,aby tak zachránil Duku před krutým mčením za lhaní a podvody.Pokud zůstane voda vodu,tak to brát jako známku toho,že je Duka jen kněžský podvodník,který se ve své nadutosti a svojí troubovitosti vydává za něco,co není a ani nemůže být.Proto ho hned předat katovským mistrům,aby ukázali okolním divákům jak má vypadat kvalitní katovská práce.Stejně tak jednat se všemi dalšími kněžskými lumpy a jejich poskoky až se to v Česku od církevních oblbovatelů vyčistí.Takto zadlužená země si živení kněžských podvodníků nemůže dovolit,pokud má tento životní prostor být zachráněn i pro další generace Čechů.
  • Vidím, že komunisti stále žijí v přesvědčení, že památky jsou na to, aby chátraly a zanikaly.
  • Bohorodičko zachovej nám primase D.Duku.
    • Jsem všemi deseti pro zvýšení množství peněz pro obnovu památek. Jedině však těch, které jsou ve vlastnictví státu. Proč cpat ještě více něco všelijakým Dukům. Ti už nás okradli o tolik, že si náklady mohou hradit sami. Proč se asi ten zlodějský zákon nejmenuje restituční? Protože dobře vědí, že majetek, který uchvátili, byl pouze v užívání., nikoliv ve vlastnictví církví.
    • Bohorodičko zachovej nám promase Duku naraženého na kůlu,po předcházejícím řádném stažení ž kůže.
    • že jsi dala Dukovi?
      • KIMCID
        já nejsem ujetej němec Horste
    • KIMCID
      duka ministranta šuká
  • Vypovídání nekatolického duchovenstva
    •březen 1621 - vypovězení kalvínských duchovních a duchovních jednoty Bratrské
    •prosinec 1621 - vypovězení českých luteránských duchovních - němečtí duchovní mohli zůstat.
    •září 1623 - vypovězení všech nekatolických duchovních a učitelů.
    Ano podle skutků poznáte je, řekl Ježíš a Duka po Bílé Hoře.
  • Výnosy proti nekatolickým laikům
    •září 1622 - vypovězení novokřtěncům3
    •jaro 1624 - za měšťany mohli být přijímáni pouze katolíci, ze stavu měšťanského měly být vyloučeny osoby, které se účastnily povstání, pokud se nestali katolíky
    •leden 1626 - zákaz oddávání nekatolíků
    •1627 - Obnovené zřízení zemské - v zemi nesmí být trpěn žádný nekatolík, šlechtici, pokud nechtěli přestoupit ke katolictví museli prodat svůj majetek a odejít ze země poddaní a měšťané museli bezpodmínečně přestoupit ke katolictví.
    • Soudruhu, včera jsem si udělal výlet na kole a vůbec toho nelituju. Bylo teplo, sluníčko svítilo, ptáčci zpívali. Tu a tam se mi připletla do cesty hospůdka, tak jsem si dal pivečko a cigárko, prostě pohodička. Dělám si často takové projížďky; nejsem ale závodník, nikdy nejdu přes padesát kilometrů, on už z toho potom bolí zadek. Možná, že i dnes si vyrazím, to se ještě uvidí podle počasí. Ono jezdit v dešti, nebo dokonce v bouřce není nic moc příjemného, tak doufám, že bude svítit sluníčko, protože jezdím bez trička a zároveň se opaluju, neboť ležet při opalování jen tak na dece je přece jenom promarněný čas. Takže já jsem to zkloubyl a sportuju, rekreuju a opaluju se zároveň. No není to paráda? Co ty na to?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit