Přejít na výpis diskuzí
Víme, co padlo na schůzce Zemana s Lessym. Přečtěte si více
21.12.2013 | red
106 příspěvků
-
Ty chytráku. Strany věděly dost dopředu, že budou prezidenta volit občané. Jestli nebyly schopné vybrat vhodné kandidáty, tak ať nebrečí. Diensbier z disidentské rodiny, když už i ti blázní ví, jaký má národ k nim odpor. Trapné ženské, posrávající se de..nt. To byli ti praví. Jediný, kdo by snad byl vhodný, byl Sobotka. Ten však kandidoval za tu špatnou stranu.
-
Je komické jak se Robert stále převtěluje, aby mohl ajakulovat při předtavě Becheroviče.
-
je, ale čtvrtá cenová
-
ty jsi opravdu b l b e c a k tomu ještě hloupý honza
-
Představ si že se našlo pár takových blbů že volili toho nedouka Kcharla, bylo jich pár ale našli se taky.
-
Kde komunista v průvanu se houpá, tam mír a dobrá nálada jest!
-
Nejlepší motáky jsou z hruškovice, ale musí být domácí.
-
Hlavně že jsme volili oba pana Zemana, takže jsme volili správně! *14*
-
Taky jsem si včera dal truňk, ale zapíjel jsem to hodně vodou, takže mě hlava moc nebolí, horší to bude na Silvestra už mám koupenou flašku Fernetu.
-
Tak pozor na shrnutý koberec. A uvázat psa.
-
Možná by to chtělo osvěžit pamět'. Kdo tohle vlastně začal? Kubice. Nebylo to poprvé,co tady udělal nějaké svinstvo.Stačí se upamatovat na tu aféru kolem voleb do sněmovny,jak zlikvidovali Paroubka,a tím i soc.dem.Vždy se tu najdou šmejdi,co provedou komukoli cokoli.
Nic se jim nestane,nikdo je nestíhá za to,jaké škody morální i jiné tu udělali.Dějiny jsou plné takových žoldáků. Fakt nerozumím tomu,proč se na tohle jen tak díváme. -
Nejsi v tom sám, mám to samé. Pan prezident to evidentně lépe snáší, ten ale asi má trénink!
-
Včera jsem byl ožralej jak Zeman, ještě teď je mi blujno a hlava bolí a bolí.
-
Ty jsi volil Karla, každý to o tobě ví. Alespoň máš čisté svědomí, že jsi nevolil toho dementního ožralce.
-
Nechápu diskuse o Zemanovi. je tím překryta podstata věci a to Kubice !
Z principu věci by měl být Lessy opět policejním presidentem, protože je to podle práva a spravedlnosti.
Toto by měl každý respektovat. Zcela nechápu předsedu policejních odborů, protože se měl zastat nejprve Lessyho a ne posléze Červíčka. -
Následky nemám ale bolívá mě hlava, byla to přece jen šlupka.
-
No vidíš že jsi volil Zemana, já taky, a hlavně že zvítězil, ten rakušák neměl nejmenší šanci, neuměl ani česky a pak se dal na děuky.
-
Byl to můj životní omyl a docela ti závidím, že máš čisté svědomí, protože jsi volil Karla.
-
Mě to nemrzí a jsem rád že jsem mu dal hlas!!!
-
Ty jsi zas ten primitiv tečka, žejo?