Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pana Zemana zvolilo 80 procent občanů, jediný konkurent bylo ospalé, nevzdělané, brebtající NIC, které mu nemohlo konkurovat ani ve snu nebo v bujné fantazii!,,, *14* *14*
    • Už s tím jdi do prd.le, šulíne komunistickej!
      • Ty jsi taky volil pana Zemana, a volil jsi správně!! *14*
        • Byl to můj životní omyl a docela ti závidím, že máš čisté svědomí, protože jsi volil Karla.
          • No vidíš že jsi volil Zemana, já taky, a hlavně že zvítězil, ten rakušák neměl nejmenší šanci, neuměl ani česky a pak se dal na děuky.
            • Představ si že se našlo pár takových blbů že volili toho nedouka Kcharla, bylo jich pár ale našli se taky.
            • Hlavně že jsme volili oba pana Zemana, takže jsme volili správně! *14*
            • Ty jsi volil Karla, každý to o tobě ví. Alespoň máš čisté svědomí, že jsi nevolil toho dementního ožralce.
    • Volební vítěztví pana Zemana bylo drtivé!! *14* *14* *14*
      • Je komické jak se Robert stále převtěluje, aby mohl ajakulovat při předtavě Becheroviče.
      • ty jsi opravdu b l b e c a k tomu ještě hloupý honza
      • Kdyby se odečetli všichni ti, co mu se skřípěním zubů dali hlas, jen proto, že Kárl byl ještě o velikost mikro horší, a hlas by mu jinak nikdy nedali, kdyby v té dvojici byl kdokoliv jiný, tak o žádné vítězství nešlo - tedy jen o to Pyrrhovo.
        • Ty chytráku. Strany věděly dost dopředu, že budou prezidenta volit občané. Jestli nebyly schopné vybrat vhodné kandidáty, tak ať nebrečí. Diensbier z disidentské rodiny, když už i ti blázní ví, jaký má národ k nim odpor. Trapné ženské, posrávající se de..nt. To byli ti praví. Jediný, kdo by snad byl vhodný, byl Sobotka. Ten však kandidoval za tu špatnou stranu.
        • Ty jsi zas ten primitiv tečka, žejo?
  • Zeman seje vítr a sklidí bouři !
    • co se do toho Zeman angažuje.Lessy byl neoprávněnáně Kubicem odvolán a Červíček místo něj dosazen.Jestliže se prokázalo,že Lessy byl odvolán neoprávněně tak mu patří pracovní zařázení zpět.Jeví se mi,jako by byl Zeman spřízněn s Kubicem a zahlazoval jeho trestní činy,za které měl být již trestně stíhan.
  • Taky jsem si včera dal truňk, ale zapíjel jsem to hodně vodou, takže mě hlava moc nebolí, horší to bude na Silvestra už mám koupenou flašku Fernetu.
    • Dej si raději fridex hnuse!!! *16*
      • Ten posílám Zemanovi, on jedinej ho snese.
    • Koukám, Pišto, že tě ta viróza ještě drží. Radím ti, pozor na psa, raději ho uvaž, aby ti neshrnul koberec. *1*
    • Nejlepší motáky jsou z hruškovice, ale musí být domácí.
  • Nechápu diskuse o Zemanovi. je tím překryta podstata věci a to Kubice !
    Z principu věci by měl být Lessy opět policejním presidentem, protože je to podle práva a spravedlnosti.
    Toto by měl každý respektovat. Zcela nechápu předsedu policejních odborů, protože se měl zastat nejprve Lessyho a ne posléze Červíčka.
    • A to je právě ta záhada, proč se to najednou tak otočilo, protože když Lessyho vyhazovali, tak policisté byli na jeho sraně. Čím to asi je? Že ? Červíček byl dosazen poprvné do vysoké funkce na Policii Langrem a tak si dosaďte do té rovnice tu neznámou - proč a kdo za tím stojí. Ani Zeman se ho nezastává, protože Klaus to nechce, Langr je jeho kůň a Zeman je Klausův kámoš, proto Livie má v zahraničí - na Slovensku od něho trafiku. A kruh se nám pěkně uzavřel.
  • Možná by to chtělo osvěžit pamět'. Kdo tohle vlastně začal? Kubice. Nebylo to poprvé,co tady udělal nějaké svinstvo.Stačí se upamatovat na tu aféru kolem voleb do sněmovny,jak zlikvidovali Paroubka,a tím i soc.dem.Vždy se tu najdou šmejdi,co provedou komukoli cokoli.
    Nic se jim nestane,nikdo je nestíhá za to,jaké škody morální i jiné tu udělali.Dějiny jsou plné takových žoldáků. Fakt nerozumím tomu,proč se na tohle jen tak díváme.
    • Ano gauner Kubice a trojkolka, vždy iniciativně udělá cokoliv na zničení toho, na koho pravice ukáže. Jourová z ANO byla téměř první, zničili jí karieru a poškodili dostatečně, nakonec se jí po dlouhých tahanicích povedlo vysoudit miliony a ty místo, aby splácel Kubice a spol. co to zavinili, tak to platíme my daňoví poplatníci. Tomu se říká spravedlnost v Čechách, vážně k blití.
  • Lessyho vyhodili na politickou objednávku - trojkolka a dosadili tam Langrova Červíčka a policie nyní je na straně Červíčka včetně Zemana. To je ukázkové. Ať žije Langrova policie. To se opravdu hned tak nevidí. Pokud máte ovčánkové pocit, že něco vyřeší tak na to pěkně zapomeňte. ODS na tom mít zájem nebude. Langr je kůň Klause a Zeman s Klausem jedu v tandemu. Proto na nějaké řešení korupce pěkně zapomeňte, je to komedie pro ovčánky.
    • začiná mě mrzet,že jsem dal ve volbách hlas Zemanovi
      • To nejsi vůbec sám, těch už je pěkný zástup, jenže ono ve finále bohužel nebylo koho volit. Kdyby ve finále nebyl Kárl tak Zeman na Hradě nikdy neseděl.
      • Mě to nemrzí a jsem rád že jsem mu dal hlas!!!
  • Při schůzce Zemana s Lessym padl Zeman, to je jasné. Padl jak shnilá hruška na shrnutý koberec.
  • President je symbol země. Civilizovaný svět chápe, že jsme si nezvolili potomka slavného šlechtického rodu rozumově zaostalého nevzdělaného a neuznávaného v zahraničí, který by byl symbolem hlouposti tohoto národa neslavné historie Regni Bohemiae a ostatních Zemí Koruny České, jichž byl už král Karel, toho jména IV., blahé paměti, císařem jakožto císařův pekař Římský.
    Místo toho jsme si zvolili inteligentního a chytrého ing.Zemana. K obrazu svému. Takže tak na nás svět také pohlíží.A je to tak dobře!! *14* *14*
    • Zvolili jsme si bezcharakterního a bezpáteřního prezidenta Zemana, siamské dvojče Klause, proto dnes není zájem vrátit Lessyho do funkce, protože Červíček je Langrův kůň a tak se udělalo vše pro to , aby nebyla politická ani policejní podpora pro Lessyho. Zeman ani Klaus a spol. žádné rozkrádání v tomto státě řešit nechtějí, proto Lessy zůstane mimo. Byl to Lessy , kdo to rozjel a nyní je to třeba zastavit. Jde pouze o komedii, stejně jakou hrál Zeman o levicovém politikovi a přitom nám poslal pravicovou vládu Topolánkovu, kterou dohodli u něho na Vysočině s Dalíkem a Šloufem i s ministry Kárlem i Kalouskem a vůbec to tehdy Zemanovi nevadilo, protože to ke své pomstě vůči ČSSD potřeboval a na nějaké levicové voliče z vysoka kašlal. Na ty si vzpomněl, až když táhl na Hrad, tak je opět začal oblbovat a vymývat jim mozečky. Nedokážeme vygenerovat nové lidi, co s tím marasmem nejsou spojeni .a tak nečekejme, že v této sestavě se něco bude řešit. Tito pánové zajistí , aby se nevyšetřilo nikdy nic a vůbec ne velké ryby, protože v tom jedou všichni, proto Lessy se již na místo policejního ředitele nevrátí, na tom má zájem jak Klaus tak Zeman.
      • Přesně tak jak dohadovali na Vysočině Topolánkovu vládu u Miloše o tom hovořil i Babiš na předvolebních kláních, tak určitě nebude mít Zeman ani nejmenší zájem něco řešit co se korupce a rozkrádání týče. Bude to stejné jako akce Čisté ruce, které hbitě s Klausem přetransformoval na opoziční smlouvu.
  • Pááádla facka, padla nááá sále...
    • Facku právě v této podobě právě dostávají občané, co nekradli a ti co rozkradli stát si mohou klidně a nerušeně užívat svého bohatství i bez amenestie, protože Červíček na přání i Zemana zůstane na svém místě a Lessy jak vidíte nemá najednou politickou ani policejní podporu. Kdopak to zařídil. Červíček byl přece dosazen na toto místo dříve právě Langrem. Policie je i nadále Langrova a ODSácká, což se nyní jasně potvrdilo. Zeman a Klaus spolu jedou v tandemu a žádné vyšetřování se konat nebude. Nám se zavře pusa akorát malými čudlami. Komedie pro ovčánky, vážení. Zeman se nikdy neměl stát prezidentem, měli jsme volit někoho, kdo s tím marasmem nebyl spojen a to se nepovedlo. Někdo, kdo ve vládních funkcích dvacet let nerotoval.
  • Tečka a Pišta jedno jest, ale mile mě překvapil že volil pana Zemana jako já,
    • Holt jste všichni vypatlaní komunisti!
      • Kašli na něj, to je ten mj.Robert pitomec, co žije v domění, že toho ožralce zvolilo na hrad osmdesát procent imbecilů.
        • Ale já vím, že je to chudáček bolševíček. Líto mi ho ale není, neb nemůžou mít všichni všech pět pohromadě.
          • Vidíš ho, chudáka, jak se zoufale snaží a kliká do rudého? Nic jiného neumí, argumenty neexistují, pokud mu je nenadiktuje nějakej jinej komunistickej hlupák, ovšem vysoce "postavenej"!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit