Přejít na výpis diskuzí
Víme, co padlo na schůzce Zemana s Lessym. Přečtěte si více
21.12.2013 | red
106 příspěvků
-
Jeden president bude řídit policii a druhý četníky. Hlavní president z hradu bude řídit oba a je to.
-
Ten tečka je komunista, napsal mi to v mailu.
-
Prezident Zeman Lessymu nic takového nenaznačil. To je pouze propaganda Langrova odéesáckého tisku.
-
-
Žižko sundej si růžové brýle, Zeman celou dobu jede s Klausem , ručka ručku myje, proto má na Slovensku trafiku Livie. Langrovu policii drží i Zeman a žádné vyšetřování nechce, jeho kamarádi byli též ve vládě, ne? Asi to nebyl pouze Gross, tak proto se tam Lessy zpět nedostane, Červíček zůstane, je to přece Langrův kůň a Zeman se dohodl s Klausem, protože Langr je i Klausovým koněm. Na nějaké vyšetřování rozkrádání státu pěkně zapomeňte milí ovčánkové. Zeman vám vymývá mozečky ještě lépe než Klaus, Kalousek i Kárl dohromady. U nich to vidíte a u něho ne? To je opravdu tristní.
-
-
Ten tečka je prej vyléčenej alkoholik, říkal mi to chlap z Plzně kterej prej ho zná....
-
-
Je to vyléčenej alkoholik a taky je to Romák, k tomu se mermomoci nehlásí, vobejda!
-
-
I kdyby ses tečko po...al a dělal stojku na uších nic s tím neuděláš, Kcharl už je v čudu i se svými revanšisty a poskoky, Budeš poslouchat pana Zemana, to je nyní tvůj otec!!! *14* *14*
-
-
Pan Zeman je tvůj nejvyšší představený a ikona, ke které budeš 5 let vzhlížet!,,
-
-
Nesvéprávní nesamostatní bolševici se bojí, že ten jejich nesvéprávný kladeč věnců, kterého si vybrali za svého fýrera, že do konce svého období nedopresidentuje. A tak se neustále ujišťují, že Becherovič bude strašit na hradě na věčné časy a nikdy jinak. Možná se opravdu stane hradním strašidlem. *1*
-
Můžeme být rádi že máme hlavu státu pana Zemana, on se bude snažit ty zloděje rozprášit. *14*
-
-
A proto dostala Livie Klausová od Zemana za dozorování vytunelování Čs. Spořitelny trafiku na Slovensku . Zeman je s Klausovou rodinou jedna ruka, ručka ručku myje a Klaus je ten , co rozkrádání začal zhasnutím a útěkem ekonomů před právníky a Zeman to pak oposmluvou rozvinul do ještě větší hloubky i šířky a nakonec nám poslal pravicovou vládu Topolánkovu s přeběhlíky levicovými Melčákem a Pohankou i s tím Kalouskem a knížetem, které tak hrdině nyní zastavil, jak napsal na bilboardech a za této vlády ,jak říkal na předvolebních mítincích Babiš ke korupci Toplánek s Dalíkem přidali ještě tři nuly. Honza má rád asi pohádky. Byl jednou jeden hodný, moudrý, šlechetný a spravedlivý král - což ovšem bylo úplně na jiném hradě, to se nás netýká.
-
Ten ožrala může tak akorát rozprášit kolem sebe voňavku, aby nebyl cítit ten smrad z jeho vyuzených hadrů politých hruškovicí. *1*
-
To opravdu můžete, rudí vypatlanci. Ale to je tak asi všechno, neboť do dvaceti roků vychcípáte!
-
-
Pro jistotu ještě jednou:
Jirko alias Roberte. i kdyby ses po...al a dělal stojku na uších nic s tím neuděláš, Becherovič se na hradě konce funkčního období nedočká. Buď se uchlastá nebo bude vypráskán pro pohrdání Ústavou. Moje matka by se nikdy nespustila s takovým ožrlou a hospodským povalečem, takže to můj otec být nemůže. Původ mého otce sahá někam jinam. *14* *14* -
No jak jsem už uvedl. Nesvéprávní nesamostatní bolševici se bojí, že ten jejich nesvéprávný kladeč věnců, kterého si vybrali za vůdce svého stáda, za svého fýrera, že do konce svého období nedopresidentuje. Buďto se uchlastá nebo bude vypráskán pro pohrdání Ústavou. A tak se neustále ujišťují, že Becherovič bude strašit na hradě na věčné časy a nikdy jinak. Možná se opravdu stane hradním strašidlem. *1* *1* *1*
-
Becherovič se nedočká konce svého presidentování: buďto se uchlastá nebo bude z hradu vypráskán pro pohrdnání Ústavou. Je jen otázka co nastane dřív.