Přejít na výpis diskuzí
Víme, co padlo na schůzce Zemana s Lessym. Přečtěte si více
21.12.2013 | red
106 příspěvků
-
Ten tečka je prý Rom!
-
Kdo ví, kromě Zemana a Lessyho, o čem všem byla řeč? Co vše tam padlo, co se nabídlo? *1* *1* *1*
-
I kdyby ses tečko po...al a dělal stojku na uších nic s tím neuděláš, Kcharl už je v čudu i se svými revanšisty a poskoky, Budeš poslouchat pana Zemana, to je nyní tvůj otec! *14* *14*
-
-
Jirko alias Roberte. i kdyby ses po...al a dělal stojku na uších nic s tím neuděláš, Becherovič se na hradě konce funkčního období nedočká. Buď se uchlastá nebo bude vypráskán pro pohrdání Ústavou. Moje matka by se nikdy nespustila s takovým ožrlou a hospodským povalečem, takže to můj otec být nemůže. Původ mého otce sahá někam jinam. *14* *14*
-
Pan Zeman je tvůj nejvyšší představený a ikona, ke které budeš 5 let vzhlížet!! *14* *14*
-
-
Pan Zeman je třída, už zlikvidoval hodně parchantů!! *14* *14*
-
-
Kromě trojkolky vůbec nikoho. Tím to zhaslo. Další parchanti už nebudou, protože to jsou parchanti jeho a ti jsou hájení a chránění.
-
je, ale čtvrtá cenová
-
ale proč chce zlikvidovat nevinného Lessyho je záhadou
-
-
Jakápak záhada, dej si to voliči pěkně do souvislostí. Lessy to rozjel a uvolnil ruce policii a proto ho Kubice a spol. odstranili, policie začala sahat do vysokých pater,a to se nehodilo. Dosadili proto Červíčka, což je Langrův kůň a tím zablokovali odlangerizování Policie. O tom píše i Oleg Gubin a další. Zeman hraje falešnou hru na spravedlnost a s Klausem s nevolí to sledují . Potřebují to zastavit.Kdyby Klaus se Zemanem něco chtěli řešit, tak už to udělali dávno, vždyť byli neustále u vesla. Další amnestie už nebude a tak se to řeší Červíčkem a nemožností vrátit Lessyho do funkce. A ti, co stáli za Lessym, když ho vyhazovali, tak nyní jsou na straně Červíčka. Copak je k tomu vede? Kdopak za tím stojí? A záhada je vyřešena.
-
-
milý synku,nepolemizuji s tvým textem,leč k tomuto článku se to moc netrefil.Tady jsou lumpové ti druzí *16*
-
Zlikvidoval ještě víc flašek a cigaret. I když mu doktoři povolili maximálně 20 cigaret denně, nezakázali mu doutníky a dýmku. Opravdu "logika" jeho chlastem zdegenerovného zbytku mozečku.
-
-
Sebranka Poskoků Ožralého Zemana se prý svého fýrera nevzdá a i nadále se bude jmenovat Sebranka Poskoků Ožralého Zemana. *1*
-
-
*1* *1* *1*
-
-
Vidíš pitomečku tečko, dělej tak aby tě od zlosti netrfil šlak, ale máš to marné, hlavou státu je pan president Zeman pravičáci byli poraženi a už se nikdy nezvetí, tralala tralala levice vyhrála!! *14* *14*
-
-
Soudruhu, ty už seš zcela nepříčetný, koho dnes doma zmlátíš? Matku? Kocoura? Nafukovací soudružku kurwu?
-
-
Nepříčetný jsi ty posero, já jsem v super náladě ze tvé porážky!Ha Ha Ha.
-
-
Už seš zralej soudruhu, zavolej si kočár do kafilerky.
-
-
-
Vzdej hold svému prezidentu a hlavě státu, nikdy se o něm nevyjadřuj neslušně, sic tě stihne výprask, kapišto?? *14*
-
-
To máš vztek, co? Změř si tlak sic tě jebne!! *3*
-
-
Mě už jeblo ty zlý kapitalisto! *16* *16* *16*
-
-
A teť to teprv začne vy imperialisti. Ani americký brouk mandelinka vám nepomože! *3*
-
-
-
-
-
I kdyby ses tečko po...al a dělal stojku na uších nic s tím neuděláš, Kcharl už je v čudu i se svými revanšisty a poskoky, Budeš poslouchat pana Zemana, to je nyní tvůj otec!! *14*
-
-
Náš otec není ani Zeman ani Kárl, ani Klaus , Jirko,
-
-
Zeman je tvůj bůh a budeš mu líbat nohy, kapitalisto! *3*
-
-
Zeman je ubohý intrikán a machiavellista, narcis a egoista, pozér. Ale v tom slově ubohý toho boha máš.
-
Jirko, ač jsem slušně vychovaná holka, musím , na tvé bláboly, reagovat stručně = jsi neuvěřitelný vůůůl ...:-)
-
-
-
Já tady ten kapitalsmus zruším kdybych měl položit život. Za Gottwalda soudruzi!!! *14*
-
-
A pověsím aji svojeho tatu protože fandil kapitalisrttovi Havlovi!!! *14* *14* *14*
-
-
-
Včera jsem byl ožralej jak Zeman, ještě teď je mi blujno a hlava bolí a bolí.
-
-
Tak pozor na shrnutý koberec. A uvázat psa.
-
Nejsi v tom sám, mám to samé. Pan prezident to evidentně lépe snáší, ten ale asi má trénink!
-
-
Tak co tečko, už jsi padl na držku, určitě ano, s tebou hnoji nebude mít nikdo slitování odtáhnou tě na smetiště nebo tě dají sežrat divokým kancům!!
-
-
To to tečka : Neměj obavy, nejsem alkoholik a nemám psa, který by mi shrnoval koberec nebo stavěl do cesty skříň. Od bolševiků samozřejmě žádné slitování nečekám, ty zrůdy žádné slitování nemají jak ukázali za komunistického holokaustu. *3*
-
Tečka jako správný komunista se posral, poblil a vstoupil do lihových milicí.
-
-
Kde komunista v průvanu se houpá, tam mír a dobrá nálada jest!
-
-
kde bydlíš? Já to zkusím jestli budu mít lepší náladu až budeš viset prase, ale asi na tom něco bude už ta představa mě naplňuje blahem. Hoď si to hovne!!/!!
-
-
Ani chytrý, ani vtipný, ani bystrý, ani slušný, ani.... ...prostě komunista bez mozku jsi, ÉRO!
-
-
A ty zloděj nicků, což je u modrých stran normální primitýve *16*
-
-
Vždyť říkám: ...ani chytrý.... Jsi zdejší největší pitomec, jen jsme ti to ze soucitu dlouho nechtěli říct, soudruhu.
-
-
-
-