Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nejni to tak dávno.....někde v tevizi sem slyšel ......třešinkovej politik se srpem v pazouře tak tiše povidá : znárodnění .....žeby už ? Voni nakonec sežerou i ty voranžový pitomce ..... a všechno ....
  • Jsem velice příjemně překvapen, že Bobošíková a Hlavu vzhůru jako jediný pro živnostníky prosazují datové schránky DOBROVOLNĚ! Konečně aspoň někdo dělá něco pro živnostníky.
  • Tečko vy jste ještě neodpověděl zda vás ten divoký Avar znásilnil, či ne, lidi to zajímá!
    • Asi ho znásilnil jinak by nebyl takový krypl.
    • OBĚTI KOMUNISTICKÉHO HOLOKAUSTU V ČSR:
      * 234 občanů bylo popraveno
      * 374 lidí bylo zastřeleno na západní hranici
      * 188 občanů zahynulo v elektrických drátech na západní hranici.
      * nejméně 8000 lidí zahynulo v koncentrácích a vězeních
      * okolo 600 lidí bylo zlikvidováno při zatčení a výsleších
      * 240 000 občanů bylo odsouzeno z politických důvodů
      * 300 000 jich bylo perzekvováno v zaměstnání a studiu
      * 244 000 občanů uprchlo před zločinným komunistickým režimem.
      Omlouvám se. Nic takového se nestalo. Byl jsem jen trochu pomýlenej a bojím se, že by mně natrhli znova zadek. Ale bylo to příjemný. Lepší než to dělám z kozou.
      • už přetan s tím seznamem otravovat,dáváš ho téměř na každou diskuzní stránku
  • Čest práci soudruzi.
    Už zase pravičácká pakáž chce rozeštvat prostřednictvím údajného spikleneckého setkání ČSSD a KSČM, aby se údajně nepodporoval Hašek na úkor Sobotky. Co by tím KSČM získala? Nic. Je lepší se bavit o programech uvedených stran a jejich naplnění ve prospěch pracujícího lidu a inteligence. Vzdělaní lidé totiž u pravičáků schází, jako jejich rozum. Jsou tupý, bezohlední hlupáci, kteří se snaží všechny jenom okrádat a zotročovat. Pravičáci a potažmo celá tzv. buržoazie nebo VIP jak se s oblibou říkají jsou jen hyeny v lidské podobě, Ale pravda a láska jednou zvítězí nad jejich nenávistí. Ať žije KSČM !!!!!
    Kdybych si mohl znova vybrat dobu mého života, tak by to bylo od vlády Kl. Gottwalda po rok 1989, neboť lepší dobu naše republika nepamatuje. Vy mně můžete jen závidět. Komunisté vraťte se !
  • Jaký je rozdíl mezi sociální demokracií a komunisty ?
    Předseda sociálních demokratů Jaksh v Londýně odmítal spolupracovat s Benešem a stále obhajoval Sudety a nebyl schopen pochopit odsun Němců jak to pochopili představitelé spojenecké koalice proti Hitlerovi.
    Když se tvořil Košický vládní program v roce 1945 o poválečném Československu tak nejlépe a věcně byli připraveni komunisti . V tu dobu měli všichni stejné možnosti, ale ostatní partaje mysleli jen na svůj prospěch včetně sociálních demokratů.
    Proto také komunisti vyhráli volby a sociální demokraté se nedostali ani do parlamentu proto se s KSČ spojily a ne , že je KSČ zlikvidovala. I Tonda Zápotocký byl původně sociální demokrat. Ono stále platí, že pokud jde do tuhého tak socani prodají dělnickou třídu za sud piva !
    • xyz Ty troubo Vlku! Meleš páté přes deváté! V dubnu 1945 si komunisti vynutil
      cestu prezidenta Beneše přes Košice. To nebylo jeho svobodné rozhodnutí-
      Rudá armáda ovládalo větší část země (západní Čechy po Plzeň osvobodili
      Američané. Na pomoc Praze nesměli po "dohodě" s Rusy. Pokud by Beneš
      odmítl, komunisti by ho označili za zrádce (po únoru 1948 tak učinili!)
      V Košicích již diktovali, co se bude v republice dít!
      Prostuduji si pořádně historii té doby, ale ne tu marxoistocky pojatou. Komunisti
      vždycky lhali a byli vždycky ikurvy! Tak jako dnes. Klaus, Zeman, jedna
      rodina!
      • Tak to si nastuduj ty , píšes jen kraviny bez historické pravdy.
        Tyto keci jsou přesně o tom, že západní spojenci podcenili Rusy.
        Sám Americký president napsal, obrat v celé válce nastal, kdy Rusové u Kurska definitivně zlomili Němcům páteř.
        A v Košicích to bylo proto, že to bylo zatím jediné osvobozené město v Československu a jednalo se o povzbudivé gesto k porobené republice , ale tyto vidíš jako správnej Švancenegr .
        Stekat se a urážet můžeš , ale pravda je jen jedna.
        Přečti si paměti generála Aisehowera o operaci a demarkační čáře kolem Plzně a pak něco plkej - šlo jim jen o minimalizaci ztát a ne o osvobození Prahy.
        Mimochodem Plzeň už byla sama osvobozena a měla ustaven národní výbor, před příjezdem Američanů, kteří je pak odvolali a ustanovili tam své lidi .
        Ale to Vy pravičáci neradi slyšíte.
        To, že se muselo říkat, že Plzeň osvobodili Rusové je stejná kravina jako to co tady píšeš.
  • Milý tečko, je pravdou že tě před sedumdesáti lety znásilnil divoký Avar, nájezdník z východních stepí? Tady se to šíří po síti, tak nevím zda je to pravda, nebo jen pomluva nepřejících lidí!,,,
  • Vážení já volím komunisty. Fakta totiž hovoří . Co tady po roce 89 slavné demokratické strany za čtvrt století dokázaly ? Chovaly se jako řádní hospodáři ? Nikoliv ! Co nahospodalřily ? Jenom dluhy a lidské utrpení. Ti slavní demokraté totiž vědeli, že to všechno půjde do pr..le a tak se na úkor zbytku společnosti materiálně zabezpečeli na horší časy. Jeden velký podvod, lež a nenávist. To je jejich účet. Nechť táhnou do háje někam hodně daleko. Svůj názor nikomu nevnucuji. Ale běžte k volbám a volte podle vlastního uvážení.
    • Volím také komunisty a záviďte mi, že jsem většinu svého aktivního život žila před rokem 1989. Nebojte se představitelů současných komunistů. Vážím si jich, že i když nežili 24 let na výsluní nepřevlékali kabáty. To zmůže jen málo kdo v takové době zůstat morální. To, co se dělo v padesátých letech? Mnozí z nich ani nebyli na světě. Antikomunismus už je,, jak bylo řečeno, za zenitem. Nikdo také účelově nevzpomíná, co prováděla církev, Kolik lidí zemřelo na mučidlech, ve svatých válkách nebo upáleno na hranici, Ať žije KSČ./Nejen Moravy ale i Československa/
  • No co, honili jsme si péra navzájem.
  • Vojta Filip i Slávka Vostrá jsou odbornící na svých místech, nenechali se od socdemáků do ničeho vmanévrovat. V poklidu si nešťastníka Bohuše a Hášu vyslechli a hlavním vchodem odešli. A dál budou pracovat na volební kampani tradiční strany KSČM. Je nezbytně nutné podpoři KSČM masově, aby to byli oni, kdo budou sestavovat vládu. Vojta je jediný možný kandidát na premiéra, všechno ostatní jsou v lepším případě nešťastníci, v horším případě zločinci.
  • Sobotko,stále škodíš ČSSD a snižuješ této straně preference.Hašek je u voličů mnohem oblibenějši a jistě by byl dobrým premierem.Věřím,že KSČM podpoří Haška.Myslím,že bys měl pouvažovat,zda jsi tim spravným předsedou ČSSD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit