Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Janu by meli dat ted do jedne ,,kancelare,, s kamaradem Rittigem ,mozna by Peta byl jeste zatrpklejsi.je to fraska divat se na slabeho svazacka - jak se placa ve vlastnim zivote pomateny premier bez testosteronu s unylym modrym ptackem
  • Já bych ho potrestal mnohem víc. Já bych ho nechal vyfotit pod rozvinutým rudým praporem se srpem a kladivem.
  • Je mi ho líto chudáka.Přeji mu příjemné dožití při práci v kamenolomu.
  • Co zasel,to sklidil tak nevím čemu se diví.Každý svéprávný člověk je zodpovědný za své konání.Teď už je běžný občan a má osud ve svých rukou a myslím že více to nemá cenu komentovat.
  • Dříve vypadal i choval se jako správný chlap.
  • Jsi šikovný, trefils to perfektně!!!
  • Prý platí už jen na dvě děti. Ale má čtyři, které mu porodila jeho manželka, která ho doma zastupovala a podporovala řadu let, desetiletí, aby mohl pracovně růst. Před pí Radkou Nečasovou hluboce skláním, protože nikde nic nekomentovala, neventilovala. Jen jako vždy, trpně snášela. A zřejmě by mohla vyprávět!!!
  • jen jestli si soudruzi z ODS a KSČM navzájem nevypomáháte, tak aby to tady bylo ode zdi ke zdi.
  • Tečko, úžasná řeč. 100% souhlas. Díky!
  • Topolánek byl pěkný gauner a chováním Valašský křupan. Aspon se s tím však netajil.
    Nečásek si hrál na jeho lepšího slušného nástupce a zatím změnil úřad vlády
    na čtvrt červených luceren kde se jako někdě v Turecku před pašovou milenkou
    třáslo úřednictvo i velení vojenské rozvědky.
    zatímco se Kalousek chvástal že sociálním holocaustem na důchodcích a tělesně
    postižených ušetřil Nečásek rozdával své budoucí manželce královské odměny
    ze státních peněz.
  • To víš, že jo!!! *10*
  • No a tak to je kupa kamarádů když máš a když dojdou všichni jsou v čertu
  • bůh ví jak to je a tohle scifi, co nám tady předkládají je pouze výmysl modrých estébáků. Ve skutečnosti žije úplně jinak, to divadlo s tou neoholenou držkou, plnou chlupů je očividná fraška.
  • Přistrčila a podržela Péťovi i Myrka a Karolína jen já jsem byla odstavena.
  • Soukmenovci buďme solidární a přispějte na živobytí novomanželům Nečasovcům, přece jsme jim za všechno co pro nás vykonali musíme být vděčni. *16*
  • Co je nám do toho jak žije, zajímalo ho když se naparoval a předváděl lidem síťovku s nákupem, jak žijí normální lidé, které ožebračili ??? Ať jde třeba pod most.
  • je to slaboch a trtina vetrem se klatici ,mel mozek a rozhled podelaneho radoveho svazaka v SSM
  • Dobre mu tak parchantovi, at si to ted vylize i s tou svoji k r a v o u. *16* *11*
  • V podstatě je to tak, akorát ,že ti před 89-vátym pro normálního člověka aspon něco udělali.
  • Modry ptak mu za chvilku prestane slouzit a co pak vrchni reditelka s impotentem a alimentama na 4 deti.jen at si petrik vychvaluje tu babu ,tak jako narodu vychvaloval jejich zlodejiny.
    jestli byl nekdy pilny a pracovity je uplne zapomenuto , smeje se mu cely narod a jeho totalni hlouposti .Byla to sebevrazda v primem prenosu a koncert hlouposti reditelky i naivniho premiera,kdyby nemel ty 4 deti clovek by myslel ze si poprve jako skolak v puberte zasexoval ,u pubertaku to konci pokusem o sebevrazdu z nestastne lasky i pres to ze ta milovana byla zaplacena profesionalka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit