Přejít na výpis diskuzí
Víme, jak teď žije Petr Nečas. Není to nic příjemného
13.2.2014 | red
115 příspěvků
-
me zas buz-erovaly kvuli pasum ... na to se este zmuzou
-
ale kdepak, cirkve jsou prostrednikem, aby se majetky dostaly do "spravnych" rukou a taky aby se obesly Benesovy dekrety, no a neco jim (=cirkvi) z toho taky kapne
-
Chodit všude kanálem, to není nic moc. Až přestane myslet tím, co má v kalhotách, tak se mu uleví.
-
Kdo vyleze hodně vysoko, tak také z té velké výšky spadne !!!
-
vy jste taky ve vlade ?!
-
netreba psat, az na par zatvrzelejch "pravicaku" to vime vsici
-
hmmm ... zrejme dobrej matros
-
pod vedením hrdinné a moudré Komunistické strany Česka svrhne zločinný kapitalismus a zakroutí mafiánské hydře krkem. V dolech poznají lupiči sílu Lidu a tvrdá práce je osvobodí od nemravných myšlenek na krádeže a zaslepení mamonem. Poté rudý prapor vítězně zavlaje a národ vykročí vstříc lepším zítřkům. *8*
-
Óóó, jak trpí. "Devětačtyřicetiletý Nečas je prý i osm měsíců od zásahu velmi ukřivděný, dokonce prý jeho chování přešlo v zatrpklost." Přitom si žije v luxusu a má stejně vysoký plat jako když dělal premiéra.
-
není lepší napsat co to máme za zm*dy ve vládě ?
-
Církve už mají své a na něj se vykakaj.
-
Jo a ještě se mi stalo, že jsem vyjížděl z garáže a než jsem vystoupil, že zavřu vrata, přišel policista a dal mi flastr, že nejsem připásaný. To jsou ti plukovnici, kteří si na mě a asi na Petra a Janu zasedli. Dám to Orlovi a Sokolovi.
-
Židle Benda - Není naštvaný na ODS, ale na žalobce Ištvana a policistu Šlachtu. Zastavil mě policista, že jsem jel na 30 km 44 a chtěl 2 stovky a 3 body. Byl jsem také na něj naštvaný, protože jsem mu říkal, že jsem jel 30, ale on nedbal. Jak já ho nenávidím. Dám to k ústavnímu soudu a vezmu si Lžičaře a uvidí.
-
Těžko soudit, co udělal manželce. Ono to nikdy není jenom černý nebo jenom bílý, ale on byl Péťa vždycky slabší hráč.........
-
Nastoupili horší.....
-
Hlavně nějak se jim špinila image a tak chtěli do štítu dát pana čistého, který nakonec nebyl vůbec čistým jako není nikdo v ODS čistým. Kde nic není ani smrt nebere.
-
Hlavně co udělal většině občanů této země a že toho není vůbec málo za těch dvacet let co byl v politice se svými kumpány z ODS a dalších pravicových stran plných zlodějů a všehoschopných hajzlíků, co si mysleli, že do konce života budou beztrestní a nikdo na ně nedosáhne.
-
Sebrali mu "hračku", tak vříská jako fakan! *2* *2* *2* *2* *2* *2*
-
Když jsme na jaře zaplnili Václavské nám. tak Nečas, Peak i Kalousek řekli, že to bylo úsměvné a že oni si budou dělat stejně, co budou chtít a prohlasovali v noci jako zloději nejasociálnější zákony a církevní megatunel s Lidem, kterou nikdo nevolil a ODSákem nepravomocně odsouzeným na jedno, tedy to noční použití. Nečas byl v politice celá desetiletí, nese na rozkradení státu plnou odpovědnost, proto podepsal společně s Klausem pro zloděje amnestii. Sám s Nagyovou tunelovali společně gigaodměny, které dojili ze státního vemene a posílali si je na svoje konta do zahraničí. Nadělal toho svinstva dost a dost a měl pocit, že ho nikdy nedostihne spravedlnost. Tak hezky si to všichni v té politice zařídili na náš účet.
-
Žije si s kobylou jak *12* v žitě za 20let v politice si nakradl dost a žije z toho on i bejvalka s dětičkama.