Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dostal jsem pochvalu od jeho pekelnosti Lucifera. Jeho pekelnost mi nařídila potrestat převlečené komunisty v ODS. Vzpomněl jsem si jak nás v pekelné škole učili, že kam sám čert nemůže tam nastrčí babu. A tak jsem Nečasovi přistrčil Nagyovou. *16* *1*
    • Jsi šikovný, trefils to perfektně!!!
    • Pristrcili soudruzi i tem ostatnim nejn Necasovi iTopolanek,Zeman,Paroubek ,kasl,vsichni se pomatli z moci a penez a dnes maji ty strasne nove baby - nejlepsi trest jaky si kdo muze predstavit,seredy line a narocne k tomu
  • Za vším stojí ta jeho šmudla novomanželka........ Naletěl, jako naletěli mnozí jiní......... A to asi ještě není všemu konec, protože ona šmudla nepotřebuje ukřivděného bulíka. Takže až ze trošku vzpamatuje, ochočí si nějaké nové zvířátko *4*
    • Nechtěla jsi říci jiného v o l a.
    • A udělá dobře, co taky s ním, když i ten plat má malý!To co udělal manželce mu přece někdo vrátit musí!
      • Těžko soudit, co udělal manželce. Ono to nikdy není jenom černý nebo jenom bílý, ale on byl Péťa vždycky slabší hráč.........
      • Hlavně co udělal většině občanů této země a že toho není vůbec málo za těch dvacet let co byl v politice se svými kumpány z ODS a dalších pravicových stran plných zlodějů a všehoschopných hajzlíků, co si mysleli, že do konce života budou beztrestní a nikdo na ně nedosáhne.
    • Kdyz mluvil Necas v lete tak nemluvil jako premier,ale chdak co stoji a duveruje plne vrchni reditelce pani Nagyove a ruci za ni ! Hlavne ze spehovala jeho manzelku,to je priserna drzost te primitivky co ji ted ma !To opakoval do nekonecna svou duveru k pi.JN.Podraz je take v tom ze ji poznal na tech schuzich modrych ptaku davno pred tim nez se odstehoval do Prahy,nejmene 8let pred padem PN i jeho vlady.! Takovou silenost udela naprosty slaboch co nezna priority rodiny natoz statu.Az vyschnou ,,uspory,, mu Jana ukaze ,prece nepujde pracovat do pokladny v Chodove.Nesvepravny svazacek ,blato a ne chlapik ,patri na psychiatrii
  • není lepší napsat co to máme za zm*dy ve vládě ?
    • netreba psat, az na par zatvrzelejch "pravicaku" to vime vsici
  • No a co Nečas asi čekal? Jeho vláda byla nejhorší vládou od roku 1918. Sám byl zaslepený láskou ke své sekretářce a nechal zcela volnou ruku psychopatickému ministru financí a polodementnímu ministru zahraničí. Ti, se svojí bandou, stačili za 2 roky napáchat nenapravitelné škody. A za to má snad národ Nečase milovat? Byl druhý nejmocnější muž v řízení státu, tak musí také nést zodpovědnost. A to, že od něj dali všichni ti kamarádíčkové ruce pryč, když již není u moci, to je u nás a zvláště u odeesáků, úplně normální.
  • Přistrčila a podržela Péťovi i Myrka a Karolína jen já jsem byla odstavena.
  • Mimoň funkcionář a mimoň i bez funkcí. Dvacet let pijavice státu zalezlý v poslanecké lavici nabo vládě. Bylo jasné, že je úplně mimo realitu a zůstalo mu to. Jestli náhodou někdy vystřízliví ze svých bludů, bude to pro něj hodně zlé probuzení. Nic neuměl, nic neumí, ale státní zdroje vyschly. Co teď, třeba někam bouchat k soustruhu, nebo míchačce na stavbu za minimální mzdu?
  • Kdo je ten ordinérní , hrubě se tvářící chlap v ženských šatech za Nečasem ?
    • Skutečný pan Nečas.
  • Nagyová(Nečasová) ho přeci uživí, dře přece jako kůň , teď jde o to, kdo toho koně neúnavného zaměstná! *16* *16* *16*
    • Nagyova na to ma,aby uzivila oba ,ale tentokrat by rabovovala sve konto ,vyplatu uz sama
      take nemuze psat,jak nebude potrebovat Necase jekonec velke lasky .Bude-li kmotr
      Rattig uznan nevinym -jak jinak -rada se bude vyhrivat v Monaku u nej .Hakliva neni
      na zmeny a on prece jen bohatsi nez milovany Necas.Laska prochazi tucnym KONTEM.
      Uz se tesim na "horkou linku "cislo 2.To bude Pikantni .Necas ted ceka trapnost z odposlechu,
      ale co by neudelal pro milovanou zenusku,lezi mu na srdci jeho deti,asi o nich drive nevedel.
      Kdo na tom vydelal a zcela pravem ,ja exmazelka a to je dobre.
  • Kolik roků žil jak prase v žitě. Takových podrazů ODS s Topákama udělali, další by ho měli následovat. A ty neslavné restituce si taky zreguloval jak se mu hodilo do krámu.
    Jen ať si užije, darebák je to. Pády z výšky jsou nepříjemné.
  • schází mi tam ještě číslo účtu,abychom věděli kam tomu nedoceněnýmu chudáčkovi posílat love na přežití *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit