Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám problém přát tomuhle přitroublému asistentovi Kalouska něco pěkného, tak budu raději zticha.
  • V tomto státě se BOHUŽEL vyšetřuje teprve tehdy, když se mění vládní garnitury - a to je moc špatně, protože to znamená, že fízli pracují jen pro toho, kdo je zrovna u vesla, nikoliv pro spravedlnost. Na to jednou doplatíme všichni, celá společnost, dejte na moje slova.....
    • Ale tak je to vždy a všude, po celé zemi. Ty snad znáš zemi, kde by si vládnoucí garnitura zřídila polici pro vyšetřování vlastních zločinů a krádeží ???
  • kruty boj mezi soudruhama o koryta koncici normalizaci ,divadelko pro okradeny narod
  • to je zajímavé,že normalizační komouši se přetransformovali do modrých fašistů. tady je vidět jak mají k sobě tyto ideologie blízko se stejnými lidmi.
  • pod vedením hrdinné a moudré Komunistické strany Česka svrhne zločinný kapitalismus a zakroutí mafiánské hydře krkem. V dolech poznají lupiči sílu Lidu a tvrdá práce je osvobodí od nemravných myšlenek na krádeže a zaslepení mamonem. Poté rudý prapor vítězně zavlaje a národ vykročí vstříc lepším zítřkům. *8*
    • jen jestli si soudruzi z ODS a KSČM navzájem nevypomáháte, tak aby to tady bylo ode zdi ke zdi.
    • Velice hezky napsané. A ještě víc mě potěšil soudruh Peppone, který nepchopil ironii a přidal k tomu svá rudá "moudra". *2* *2* *2* *1* *1* *1*
    • Pravda. Pracující lid zvítězí a vítězství po těch zrůdnostech pravičáky bude trvalé. Ano, je třeba imperialialisty, buržousty a flanďáky zašlapat do země a vypracovanou ocelovou pěstí je rozdrtit. Zabrat všechny a majetky a všechno znárodnit. A poté nebude hladu, neboť parazité budou zničeny.
    • hmmm ... zrejme dobrej matros
  • Většina zde píšících uctívačů pravice je ducha mdlého až ubohého hraničícím až s kre....smem.
  • Židle Benda - Není naštvaný na ODS, ale na žalobce Ištvana a policistu Šlachtu. Zastavil mě policista, že jsem jel na 30 km 44 a chtěl 2 stovky a 3 body. Byl jsem také na něj naštvaný, protože jsem mu říkal, že jsem jel 30, ale on nedbal. Jak já ho nenávidím. Dám to k ústavnímu soudu a vezmu si Lžičaře a uvidí.
    • Jo a ještě se mi stalo, že jsem vyjížděl z garáže a než jsem vystoupil, že zavřu vrata, přišel policista a dal mi flastr, že nejsem připásaný. To jsou ti plukovnici, kteří si na mě a asi na Petra a Janu zasedli. Dám to Orlovi a Sokolovi.
      • Libor ,jako FRASKA dobry.
      • me zas buz-erovaly kvuli pasum ... na to se este zmuzou
  • Necasovi Dostanou kytku k Valentynu a pujdou sedet oba - v normalizaci si vyrizuji ucty sooudruzi mezi sebou ,za Ratha spadla klepeta na Rittiga ,mafie uctuje - Putin a Babis se smeje,

pekne to prevleceni soudruzi od roku 89 organizuji -jen divadlo a krade se dal
    • za ratha spadla klepeta, protože ty pane chytrej modří komunističtí mafiáni ho prostřednictvím veksláka Kubiceho potřebovali dostat do basy, aby je neohrožoval. To, že je Behm a Rittig na svobodě jen ukazuje kdo je u moci. Modrá chobotnice se jen tak nevzdá.
  • Na světě je rovnováha a platí, že jednou dole jednou nahoře. Zase vyjde slunce. Tomu je třeba věřit. V prvé řadě kašlat na to, co média píší, a snažit se udělat si radost i z maličkostí. Ono to bude mít dobrý konec. A hlavně nezatrpknout. Najít si důvod se smát aspoň chvilku každý den. Tohle je jen mediální humbuk a pomine to. Všechno se dá vydržet a všechno jednou skončí. Držím palce.
    • Věřím,že si ho mukli v kriminále vychutnají a spočítají mu to za nás všechny.
    • No hlavně ať už slunce znovu nevyjde Nečasovi. To už bychom, jako národ, nepřežili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit