Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Úvodní foto k článku vyjadřuje naprosto přesně vše - plně postoj té .... - to jsem si s vámi čecháčkové vytřel řiť, že Ááááno a vy prosťáčkové mi to ještě dál tak krásně žerete, no to je pro mě úplně úžasné.

    M.j. děkuji co nejúpřiměji soudruhu cenzorovi, že před cca týdnem smazal zcela odpovědně příspěvek k tomu ksichtu z úvodního fota a nechal mne týden na to abych si "urovnal myšlenky" Dík jeho zásahu už vím že Babiš není:

    - čobolácký imigrantský přivandrovalec, ale více jak 100% čech,

    - žádný komoušský konfident. Pouze jako člen tehdejší KSČ občas něco napráskal svým kamarádíčkům - no a že to byli "náhodou" STB-ci, co se dá dělat, byli to prostě kámoši

    Že Bureš-babiš je více než křišťálově čistý podnikatel, který by ani "omylem" nevzal žádnou dotaci, tím méně pak na jakési Čapí hnízdo, které vlastně není vůbec jeho, .................

    Soudruhu cenzore ještě jednou děkuji za váš odpovědný čin, s novým - vámi napraveným vědomím se mě v zemi, kde na hradě panuje ...... a v podhradí stačí kobliha a cenzor k správným postojům podstatně "lépe" žít.

    • dzixy
      Teda ses odhalil v plné nahotě. Až na ty jedovaté sliny.😇😎
  • Nemocný mull tady zas prasí stránky. Není široko daleko většího obecního hlupáka. Si myslí že udělá díru do světa. A s holým zadkem.Jen se hlupáku ohlédni co jsi tady zaprasil za roky místa. Naivníma kravinama.Prostě TY bezmozku můžeš na to všechno jen přihlížet. Maximálně.Jinak nemáš nárok cokoliv ovlivnit. Ovšem k popukání je nosná myšlenka hlupáka - jak ministerský předseda půjde sedět. To ty budeš sedět celý život doma na dvorku a s holým zadkem vypisovat kraviny. On bude napořád v pohodě. Krásný pocit, lopato co?

    • Když nemůžu nic ovlivnit,tak proč na to reaguješ altýnku?Jestli Babiš půjde nebo nepůjde sedět nezáleží na mě.Hlupáci nemohou mít nosné myšlenky,kapišto ty hloupé ufňukané babišťátko.

  • Kodex novináře:

    1. Právo občanů na včasné, pravdivé a nezkreslené informace. Občané demokratického státu bez rozdílu svého společenského postavení mají nezadatelné právo na informace, jak jim je zajišťuje čl.17 Listiny práva svobod, jež je součástí Ústavy České republiky. Novináři toto občanské právo realizují svou činností. Nezbytně proto přejímají plnou odpovědnost za to, že informace, které předávají veřejnosti, jsou včasné, úplné, pravdivé a nezkreslené. Občan má právo na objektivní obraz skutečnosti. Novinář je proto povinen:

    a. zveřejňovat jen informace, jejichž původ je znám, nebo v opačném případě je doprovodit nezbytnými výhradami, b. respektovat pravdu bez ohledu na důsledky, které to pro něj může mít, vyhledávat informace, které slouží všeobecnému zájmu, i přes překážky, c. dbát na rozlišování faktů od osobních názorů, d. hájit svobodu tisku i svobodu jiných medií, e. neodchylovat se věcně od pravdy ani v komentáři z důvodu zaujatosti !!!!!!

    • zase kradeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!Blbiš možná bude v r.2030 koukat na svět přes mříže.Čobol Bureš když chudne a zrácí podporu tak napadá kdeco.Jo a vožrala prej vyznamená hitmakera a dalšího čoboláka stačí že nadávají na nenažrance Bakalu.

      Kumulorigo.

    • Pavel.Jegl

      ...a v čem byl kodex porušen, pane kumule?

      ve všech případech jsem uvedl zdroje Babišových tvrzení, které AB nikdy nepopřel.

      • není kumul jako kumul,bohužel se zde kradou přezdívky.S pozdravem kumul originál.

  • Pavel.Jegl
    Pravidla diskusí« Zpět na diskuzi

    Vaše názory na naše články a příspěvky do diskuse na nejrůznější témata nás zajímají a chceme vám umožnit jejich svobodné publikování na našich serverech. Svoboda ale není ekvivalentem anarchie. I na našich webech proto platí určitá pravidla, na jejichž dodržování jako jejich provozovatelé trváme. Abychom předešli zbytečným nedorozuměním, doporučujeme vám si tato pravidla a doporučení přečíst a řídit se jimi. V případě jejich porušení může být váš příspěvek smazán a vám může být dočasně zakázán přístup do diskuse.

    ČTĚTE

    Ještě před tím, než se zapojíte do diskuse, přečtěte si pořádně článek nebo příspěvek, na který reagujete. Zamyslete se nad jeho kontextem a snažte se pochopit názor pisatele. Největší část hádek na internetu vzniká pouhým nepochopením mezi diskutujícími.

    PŘEMÝŠLEJTE

    Ještě než odešlete svůj příspěvek, zamyslete se nad tím, jestli přináší do diskuse něco nového. Zjistěte si, jestli váš názor nebo připomínku nenapsal už někdo před vámi. A ověřte si, že váš příspěvek není motivován jen snahou o provokaci názorových oponentů.

    NEURÁŽEJTE

    Příspěvky v diskusích samozřejmě nesmějí porušovat zákony ČR. Nepřijatelná je hlavně propagace národnostní, rasové, náboženské či jiné nesnášenlivosti. Vulgarismy, urážky nebo pomluvy směřující k ostatním uživatelům nebo redaktorům našich webů nemůžeme tolerovat....

    • dzixy
      Zřejmě Pavel Jégl nečte všechny příspěvky na své "názory", jinak by musel některým diskutujícím znemožnit  zdejší diskuzi. Co zde urážek již padlo na prezidenta Zemana, Babiše, i několika dalších, to nemá nic společného s jeho výzvou "Neurážet". No, a když Babiš některé Jéglovy citace nevyvrátil, tak to neznamená, že to musí být pravda. Kolik lží již padlo na kde koho a jeden nemá vždy vůli na vše reagovat. Pro pána Jéglu, i ostatní co uráží Babiše, jenom jedno. Je nezvratným faktem, že svou vládní funkci dělá nejlépe z premiérů, co dosud byli. Výsledky to jednoznačně potvrzuji. Proč potom ty nenávistné názory kde koho, i Jégly?
      • Můžete prosím specifikovat kde padají úrážky hradní nestvůry jakéhosi rusofilckového zemana a jeho noshleda Bureše - kobliháře babiše???

        Jen pouhé konstatování faktů - nic víc nic míň.

      • Pavel.Jegl

        Pane Dzixy, dík za upozornění, provedl jsem další zásahy. Debata je vskutku za hranou. Horší než Miloš Zeman v Radiožurnálu.

        • No tak to bych neřek ,prezident a radiožurnál je daleko za hranicí jak se má vyjadřovat prezident a ještě v rozhlase.Přestože jsou diskuze veřejně přístupné není to totéž.Tak jak se vyjadřuje buransky Zeman nemá v Evropě za posledních 200 let obdoby a to včetně komunistů a fašistů.Bohužel je vidět že už nefunguje jakákoliv myšlenková etika tohoto věčně opilého starce .

  • Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp.

    Na každého jednou dojde.

  • To je trochu problém. Než Babiš stačil media prodat, tak na něj vymysleli LEX BABIŠ, a na základě toho musel dát původně své podniky do svěřeneckého fondu. No a tam s nimi musejí hospodařit tak, aby nebyli obviněni z jakýchkoli nepravostí při správě cizího majetku. Takže pokud to příslušní správci nepovažují za výhodné, tak žádnou z těch firem prodat prostě nesmí...
    • Sděl stav svého účtu, Křováku.

    • Pavel.Jegl

      OK. Ale žádný problém. Tím spíš, že Velký Manitou přání koupit další balík médií a dát to dohromady na burzu už vyjádřil. A na burze mohou média vydělávat a získávat investory. Ostatně, copak AB nemá ve vedení svěřenských fondů své právníky, kteří plní jeho vůli?

      • dzixy
        Pavel Jégl má obavy, že si jeho redakci Babiš koupí a byl by bez chleba. V příspěvku vidět, že mu v tom nefandí. Zapomíná však na to, že na burze je možno prodat i koupit cokoliv, pokud lze na tom vydělat. Proč ne i redakci Tiscali?? Ale nevím, zda s p. Jéglem.
    • Přesně.

  • josef.chmela

    Víte, co Havel a ODSáci slibovali před devětadvaceti lety a na co jsme dočista zapomněli? Že nebude nezaměstnanost, že nebudou bezdomovci a žebráci (to jen komunisti strašili). Nikdy nevstoupíme do žádného vojenského paktu, přestanete žít v panelových králíkárnách.... Že do 10 let ekonomicky a životní úrovní doženeme Rakousko a budemem mít průměrný plat 20 tisíc atd..... To se to slibovalo zmanipulovanému stádu. Modré straky toho vždy nakecají, kam se na ně hrabe Babiš. To je, proti nim, úplný poctivec.

    • A co teprve slibovali komunisti v r. 1948, že áno😀😯😠😠😠

  • na lžích stojí celý tento zrůdný zločinecký systém od svého vzniku .původní lži a sliby pučistů teroristů 1989 ,předvolební lži ,lživé volební programy mají od samotného počátku mafiánské klerofašistické strany jako ods, topstan,kdu,zel, ...a kupodivu o nic nepíšete ,každé volby volební lži , havlofašistů ,'Karel Trautenberg slíbil ,když prohraje prezidentskou volbu, že končí s politikou, spí dodnes  v parlamentu. .ale lži havlofašistů jsou vlastně noblesní ,tak není potřeba o nich psát ,

    podstatné je aby babiš zrušil církevní tunely, zrušil poplatky čt, zabránil islamistům v invazi do čr, aby ukončil dotace politickým neziskovkám, aby vyčistil čt, čro, justici policii, od havlofašistů aby si udělal pořádek ve vlastním tisku aby nepsali propagandu proti čr 


  • felix.julec

    Úspěšní se od neúspěšných liší tím,že úspěšní mlčí a umí,neúspěšní neumí a cancají.

    • A to je případ tady Pavlíka z redakce. On sice camcá za peníze ale o to větší kraviny. Podle osvědčeného receptu. Něco se někde vyhledá, přidá se vlastní fabulace a ..... prsk to ven na stránky. Jo když byl tenhle ve sněmovně za jednu vypečenou stranu to šlo pěkně od huby. Ale zlatí holubi dolétali a je třeba se živit "prací". Ostatně co dodat.Tento válečný štváč začínal kdysi v OF.

      • Vokoune tupoune tam začínal i Zeman a nejenom tam.Prostě po r.89 byl systém velmi změkčilí k komunistům ,estébákům a vše se vrátilo za 2 roky jak bumerang,koneckonců Babiš je toho příkladem.Vám totiž vyhovuje demokracie když jí můžete ždímat a budovat svojí totalitu ,ale jak lidi pošlou Babiše do kopru tak fňuká jak malé mimino- rozmazlené babišťátko.

  • Sliby se slibují, blázni se radují.

    Když se chce řídit stát jako (svůj) podnik, tak nejen o všech peněžních transakcích musí vědět podniková účtárna (EET), ale ředitel podniku musí mít také přehled o tom co píše závodní časopis a musí to schvalovat.

    Komouši schovali rudé knížky (co kdyby se ještě někdy hodily) a přidali se ke smečce ÁNO a vykřikují "ANO, bude (nám) líp, vrchní koblihář to zařídí". 

    A ovce se ani nediví kdo šéfuje vládě (vlastnímu podniku Česko) a jaký "symbol" chlastá a straší na hradě. Hlavně, že jim řekne co mají dělat, v létě je vyžene na pastvu a v zimě jim dá trochu sena, které si v létě samy nasušily, Bééé

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit