Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co se hrozby a opravdové pohromy týká, je úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky. Tady tahle smečka demagogicky lže překrucuje a balamutí kudy chodí. Ve lhaní a překrucování to jsou absolutní jedničky. Skučí a škemrají za příživníky, kteří do EU přicházejí vyzkoušet kolik by to bez práce mohlo jako hodit. Ale tihle z OSN je prezentují a to vědomě jako jakési nešťastníky. Má nešťastník drahý mobil, absolutní nezájem o práci ale několik jmen a totožností? Jasně že nemá. Přijde doba kdy tady všichni "populisté" vyženou příživníky včetně těch z OSN do moře!
  • Největší hrozbou jsou ochránci lidských práv.
  • Nedemokratické je zpochybnění výsledků voleb a tím vůle občanů. Občan se chová podle toho co vidí a sám zažívá a chce li někdo tvrdit, že desítky miliónů voličů byli zmanipulováni, je to dost odvážné tvrzení a spíš to vypovídá o reálném uvažování toho, kdo to tvrdí než o pochopení reality.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/426458-fillon-odmita-pozadavek-berlina-aby-francie-vzala-vice-migrantu.html
    • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/426467-trumpuv-tym-zjistoval-kdo-se-chysta-odejit-z-eu.html
  • sluníčkáře, neziskovky, co si pořád myslí nebo hlásají, že „umírnění“ jsou umírnění…i ti si jako odpadlíci vlastně zaslouží smrt, pokud se nepodřídí…

    http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16654-zabijte-je-tajne-porizene-zabery-z-islamskeho-seminare-jak-se-pretvarovat-pred-nemuslimy-docela-sila-.aspx
  • bezregistrace
    že by ohrožení penězovodů ...
  • Od Itala.

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mrazive-varovani-arcibiskupa-Jsme-hloupi-Do-deseti-let-budeme-vsichni-muslimove-471267
  • Téměř sedmisetstránková zpráva, která je již 27. vydáním výročního textu organizace, mimo jiné podrobně hodnotí situaci v řadě problematických zemí, jimiž jsou podle zprávy například Čína, Sýrie, Severní Korea a mnohé africké státy.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    700 kilo? Kdo ty splašky čte? Moudrý člověk dokáže shrnout situaci světa do pár jednoduchých slov. V jednoduchosti a srozumitelnosti je krása pravda a kouzlo. Čím více popsaného papíru tím více bludů nesmyslů a složitých fantasmagorií které se musí navzájem vysvětlovat a dokazovat ještě složitějšími bludy a fantasmagoriemi. Viz učebnice Marxismu-Leninismu nebo stávající pseudoekonomické elaboráty o ho..uně.
  • Ochránci práv migrujících parazitů.
  • jsou ti darebáci v gumových člunech. Kdyby tady nelezli nemusely se vynakládat gigantické prostředky na bezpečnost. Nemuselo se mluvit o přerozdělení.Nemuseli bychom živit parazity kteří tady přicházejí zkoušet kolik EU vydrží. Kdeže nějaká těžká situace. Kdyby v ní byli tak zakotví v prví mírové zemi na cestě sem. Ale to oni ne. Takže musí očekávat obranou reakci. Averze zloba pohrdání a snaha je co nejvíce izolovat.A toto je poctivý populistický příspěvek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit