Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • co se hrozby a opravdové pohromy týká, je úřad vysokého komisaře OSN pro uprchlíky. Tady tahle smečka demagogicky lže překrucuje a balamutí kudy chodí. Ve lhaní a překrucování to jsou absolutní jedničky. Skučí a škemrají za příživníky, kteří do EU přicházejí vyzkoušet kolik by to bez práce mohlo jako hodit. Ale tihle z OSN je prezentují a to vědomě jako jakési nešťastníky. Má nešťastník drahý mobil, absolutní nezájem o práci ale několik jmen a totožností? Jasně že nemá. Přijde doba kdy tady všichni "populisté" vyženou příživníky včetně těch z OSN do moře!
  • Největší hrozbou jsou ochránci lidských práv.
  • Nedemokratické je zpochybnění výsledků voleb a tím vůle občanů. Občan se chová podle toho co vidí a sám zažívá a chce li někdo tvrdit, že desítky miliónů voličů byli zmanipulováni, je to dost odvážné tvrzení a spíš to vypovídá o reálném uvažování toho, kdo to tvrdí než o pochopení reality.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/426467-trumpuv-tym-zjistoval-kdo-se-chysta-odejit-z-eu.html
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/426458-fillon-odmita-pozadavek-berlina-aby-francie-vzala-vice-migrantu.html
  • sluníčkáře, neziskovky, co si pořád myslí nebo hlásají, že „umírnění“ jsou umírnění…i ti si jako odpadlíci vlastně zaslouží smrt, pokud se nepodřídí…

    http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16654-zabijte-je-tajne-porizene-zabery-z-islamskeho-seminare-jak-se-pretvarovat-pred-nemuslimy-docela-sila-.aspx
  • bezregistrace
    že by ohrožení penězovodů ...
  • Od Itala.

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mrazive-varovani-arcibiskupa-Jsme-hloupi-Do-deseti-let-budeme-vsichni-muslimove-471267
  • Téměř sedmisetstránková zpráva, která je již 27. vydáním výročního textu organizace, mimo jiné podrobně hodnotí situaci v řadě problematických zemí, jimiž jsou podle zprávy například Čína, Sýrie, Severní Korea a mnohé africké státy.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------
    700 kilo? Kdo ty splašky čte? Moudrý člověk dokáže shrnout situaci světa do pár jednoduchých slov. V jednoduchosti a srozumitelnosti je krása pravda a kouzlo. Čím více popsaného papíru tím více bludů nesmyslů a složitých fantasmagorií které se musí navzájem vysvětlovat a dokazovat ještě složitějšími bludy a fantasmagoriemi. Viz učebnice Marxismu-Leninismu nebo stávající pseudoekonomické elaboráty o ho..uně.
  • Ochránci práv migrujících parazitů.
  • jsou ti darebáci v gumových člunech. Kdyby tady nelezli nemusely se vynakládat gigantické prostředky na bezpečnost. Nemuselo se mluvit o přerozdělení.Nemuseli bychom živit parazity kteří tady přicházejí zkoušet kolik EU vydrží. Kdeže nějaká těžká situace. Kdyby v ní byli tak zakotví v prví mírové zemi na cestě sem. Ale to oni ne. Takže musí očekávat obranou reakci. Averze zloba pohrdání a snaha je co nejvíce izolovat.A toto je poctivý populistický příspěvek.
  • Toto chce být člen EU

    http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=24242
  • Populisté naslouchají lidu. Pokud je špatné aby politik naslouchal co chce lid, tak už nevím jaké zřízení u chcete?
  • Nepodepsaný autor článku opět, jak je zde zvykem, vydává své pocity za pravdu. Z toho co vím, ani Trump, ani nikdo z evropských politiků nevyzývá občany být rasisty, xenofoby, nebo k porušování lidských práv běženců, protože vše co se děje vidí na vlastní oči a zažívají to na vlastní kůži. Takže všichni, kteří obavy občanů, vraždění sousedů a přátel, vidí jinak než oni, jsou zrůdní ochránci práv. O jakém porušování a jakých práv se pořád píše, když právě ti, které chtějí ochránci chránit, porušují naše práva, ohrožují nás na životech, chtějí nám vnést jinou kulturu, ve které život člověka nemá žádnou cenu, zejména my, civilizovaní a jiného vyznání, než muslim. Kteří namísto poděkování za to, že denně dostávají více, než spousty občanů země, zde jenom řádí, berou a nic dobrého nedávají. Čerpají špičkovou zdravotnickou službu naprosto zadarmo, a ještě si chtějí stěžovat. Nepochopitelné a ti. co se je snaží chránit a prosazovat jejích práva nad naše, jsou hodní odsouzení. Ano, pomoct těm, co ji doopravdy potřebuji. Ale proč se pomáhá těm statisícům běženců, kteří si vyšli jenom na delší dovolenou, kterou jim zaplatíme my všichni? Proč? Nechť na to odpoví ti tzv. ochránci lidských práv.
  • kdo po Tobě kamenem, Ty po něm chlebem. *1* Už mám napečený obzvláště (tvrdý) křupavý a vypečený (připálený). Dostal se tam i popel a cement, na mouku už nezbylo.
  • je opravdu neskutečná drzost, že nazývají svou proimingrantskou politiku vítězstvím pravdy a demokracie, když je to založeno na lžích a nerespektování vůle lidí. a tvrdit o Evropanech, že jsou misogyni tváří v tvář muslimům, kteří ženu nepovažují za člověka je více než směšné.

    možná by bylo namístě se zabývat i rasovými nespravedlnostmi v USA obvyklými, jejich agresí ve světě, to je teprve porušování lidských práv, vyzbrojování islamistů... to je snad v pořádku?

    výplach mozků, milí zlatí, nezabírá, ISIS nevadli, ale Asad vadí nepřijdete si směšní?
  • jsem toho názoru, že když už nějaká lidská práva mají být porušena... a že se to děje už dnes, je přijatelnější, aby byla porušena ta cizí než naše. Není žádoucí zničit své lidi a v důsledku nakonec nepomoci ani těm cizím. Populismus a to nejhrubšího zrna je zvaní jich sem, to, že nikdo nezvedl hlas, když jejich země USA a spojenci ničili a tgvrzení, že je uživíme a nakonec i to, že je tady chceme nebo dokonce vítáme.

    Já se necítím být odpovědná za jakékoliv cizince, jistě mne mohou jejich osudy dojmout, ale to je vše,
  • http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/16575-tak-tohle-islamsky-stat-odepsal-ceske-muslimce-eman-ghaleb-ktera-odsoudila-terorismus-.aspx
  • http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/178191-rusove-objevili-v-aleppu-zajimave-veci-ale-janda-k-tomu-mlci-analytik-tvrde-uctuje-s-bojovniky-proti-ruske-hrozbe/
  • přivandrovalce! Pokud to jsou do jednoho vyčuránci mířící zejména do DDR tak to nejsou uprchlíci. A ani tam se nehrnou do práce. Spíš se jí štítí. A pokud mi někdo přichází spotřebovávat MOJE peníze v sociálním systému, musí počítat s nejhorší. Vyhánění to je slovo r. 2017. Jinak nás tady sežerou. Jasně že na prvním místě je náš život a zdraví. Ty jejich nás naprosto nezajímají, protože kam dolezou, jsou jen potíže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit