Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já myslím, že ani parlament, ani vláda včetně opozice a ani experti na pandemii už neví, co dělat, aby to u nás klesalo...." Švejci"

    • Pokud vláda jedná s takovou efektivitou, tak Bůh s námi.

      "Vláda prozatím neschválila zpřísnění protiepidemických opatření. Ze středeční vlády, která s přestávkami na další jednání zasedala od 8 hodin ráno skoro do půlnoci, vzešla tři dílčí rozhodnutí."

  • Na první pohled se jednání vlády zdá chaotické, ale pozastavili jste se někdy nad tím, jestli nám skutečně tahle vláda vládne anebo jen plní něčí instrukce? Nezdá se vám podezřelé, proč hned pět členů současné vlády je členy nadnárodní chobotnice Aspen institut? Na alternativních webech tvrdí, že vlády většiny zemí vyspělého světa jsou řízeny prostřednictvím právě takových nátlakových organizací a think tanků jako je Aspen institut. Myslíte si, že je to jen nějaká konspirace? Co potom vedlo takového Hamáčka, Maláčovou, Plagu, Havlíčka aby vstoupili do této nadnárodní chobotnice, podporované západními korporacemi a fondy (mimo jiné i soudně uznaným gaunerem Bakalou)? Na podzim loňského roku do Aspen institutu potichu vstoupil i premiér Babiš. Proč asi? Selským rozumem lze dojít k tomu, že vstupem do vlivové organizace je to samé jako vstoupit do služeb mafie. Kdo jednou do mafie vstoupí, zavazuje se sloužit mafii. Fakt neměli bychom v politice ani jinde ve státní správě tolerovat agenty (kolaboranty) na drátkách cizích zájmů. 

    • Konečně někdo, kdo pochopil odkud fouká vítr. Ať je Babiš, jaký chce, je v postavení prezidenta Háchy, který přes všechnu snahu zachránit co se dá, také mohl stejně dělat pouze to, co dovolila Třetí říše.

      • on byl Hácha privatizační miliardář ? to se v dějepisu neučí .

  • nejhorší mutace je ta jihoafrická na tu umírá i diskuze na Tiscali  😎 

    Tak je vidět že i demokraticky lze zavřít usta a je to čim dál tím snažší .

     Jo a  Babiš je sketa co nechce přijmout pomoc  kapacit nemocnic sousední země a radši se stará o dovoz čínských respirátorů a vakcíny z Izraele , to těm nemocným nepomůže . Takže skutečně již dávno naplnil litery zákona o obecném ohrožení , škoda velkého rozsahu , tak mu to přičtěte k těm čapákům a slovenské privatizacii .

  • Jediný virus co tu je jsou politici .


    • Karle, lépe současnou situaci vystihnout nejde .

  • Jeden z nejvlivnějších lékařských časopisů na světě – britsko-nizozemské vydání The Lancet v úterý zveřejnilo

    výsledky třetí fáze klinických studií s ruskou vakcínou „Sputnik V“. Na příkladu více než 20 tisíc dobrovolníků se ukázalo, že ruská vakcína je vyráběna ve vysoké kvalitě. Nezpůsobuje vážné vedlejší účinky a buduje silnou imunitu. Studie „Sputniku V“ ukázaly, že vakcína je účinná z 91,6%.

    24 miliard $ je hodnota objednávek „Sputniku V“…. Pfizer je daleko vzadu

    • Ale tohle paní Lindo nemůžete myslet vážně?!

      Vždyť je to původně ruská vakcína, a jak by Vás poučil zdejší odborník na východostepní nájezdníky, odsud přeci nikdy nemůže vzejít nic dobrého!

      Nechal bych ideologii ostatním.

      Rád bych, aby se dostalo našim lidem, kteří se octnou v nebezpečí života účinné a bezpečné vakcíny, která jim pomůže.

      A je mi srdečně jedno, jestli jí vyrobí v USA, Číně, Německu nebo Rusku. Nenávist k Rusku tyhle osoby nevyléčí. 


  • na TN proběhlo hlasování , " kdo za to může". Postrádal jsem tam naše sdělovací prostředky a reportéry.

  • Ferdo, on Bureš se svou mafií se podvolil jiné mafii? To nemá strach, že ho připraví o místo a nahrabané penízky? To by přece s Moničkou nepřežil.

    • Pane Sedláku, až budete mít desetinu peněz, co má pan velkouzenář, můžete si se svou "Monikou" užívat do konce (a doufám, že dlouhého) života na Maledivách.

      Nezáviďte a bude Vám přáno. Tenhle panáček přežije všechno. Má na to nastavené geny. 

    • pokud slouží mafii je o něho postaráno

  • Karel

    Představte si totalitu a tou totalitou je virus proč proti němu nebojujeme stejně, je to jako v tom filmu Absurdistán kdy i průměrný člověk pochopil o co jde kdežto naši zákonodárci a soudci melou svou mantru o jákémsi porušování práv a svobod ačkoliv vzdělání v jiném oboru(virologie, matematika,léčení važných chorob) jim zatemňuje mozek natolik jako té žábě v hrnci. Místo aby dali příležitost znalcům v těchto oborech a vyslechli si jejich názor a poté kvalifikovaně rozhodli aby třeba navrhli změnu špatného  nebo nedokonalého zákona nebo to dali vyšší instanci, rozhodnou ve spěchu a možná i pod politickým tlakem.

    A upřednostňují jeden zákon nad jiným které si zjevně odporuji zákon o zdraví a životě občanů staví jako v tom Absurdistánu(tam šlo jen o vodu) až na druhé místo jako je  neúplná ústava či litera dosud platícího špatného zákona. Nebo že by "svoboda" měla přednost před životem nebo zdravím občana nic takového v ústavě ani v paragrafech nečetl. 

    Myslím si že řádné provětrání našeho soudnictví by bylo velice vhodné až virus skončí a bude se rekapitulovat aby si nikdo nedovolil hazardovat se zdravím nebo životy občanů tohoto státu.

  • Opatření jako na jaře 2020...

    No - on zase tak velký rozdíl mezi jarním a nynějším opatřením není...

    Vláda stále tápe- samé jednání a výsledek = velká 0...

  • Jindřichu2309, možná je to pravda, ale platí jedno pořekadlo "Kdo orá pole mé, zúrodňuje pole mé a šetří pluh můj".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit