Vláda chystá mejdan. Rozšoupnete se i vy?
-
Zaplať Perun, nejsem Tvůj přítel. Ale jsem tak hodný, že jsem napsal velké T.
-
Nějak jsem nepostřehl nebo se do zpráv dávat nesmí, že by protestovali státní úředníci, kantorky v krimplenových sukních na ZŠ a další, kterým se plošně přisypává do žlabu. Každý shrábne korunky a koutkem pusy (nejlépe přes odbory) syčí, že chce víc a víc.
Takže mejdanu se účastní pořád osoby přisáté na struku vemínka státního rozpočtu. Chceme se mít jako ostatní!!
Jenže ti ostatní si na výplatu musí vydělat, ne jí vysedět na zadeli v kanclu a vymýšlením blbostí. To jsou zaručení účastníci mejdanu.
Já tam bohužel nemůžu, já jim ho musím platit a potom zůstat venku. Ale je to moje rozhodnutí a nepláču. Jen konstatuju.
-
Dám si v bufetu kafe a k tomu dostanu 20 cm papíru. Je to sice plýtvání našimi lesy, ale ten papír mohu použít na WC. A hlavně si Bureš může kdykoli vygůglovat kde jsem si to kafe dal a kolik jsem platil.
-
ale klone EET klidně ale těm velkej a lidi do 1 mega obratu či apon 0,5 nechte na pokoji .Ty altýnku a tvuj guru Bureš se bojíte těch co vám netleskaj a to i když je to bezdomáč , to je stejné u všech šmejdů co se dostanou vysoko!!!A bureš jak vyjede někam kam jeho pracky nešahaj tak se chová ulekaně jako každej ssrráčč.
-
No a jak je vidět EET se osvědčilo, díky Pane premiére!
-
klone, i ty vlez do erdele už je to pane,velké písmeno p.
Babiš je usvědčenej lhář.Zbytečně se neříká kdo lže i krade.
-
EET přineslo necelé 4 a něco miliardy ,kolik lidí skončilo a kolik peněz je za tímto ohromujícím"výsledkem" z ekonomického růstu ?,o tom už ten prolhanej čobol nemluví,takže po odečtení dotací agrovyžertu nic,jen mlácení držkou a houno.Dobře si pamatuju jak mrvili Slováci malé podnikání doma a co se jich naštvalo a odjelo do Čech či Rakouska,to chcete aby lidi místo budování státu zdrhali ven,to je jediné oč jde čobolovi(normální lidé ze Slovenska jsou pro mě Slováci) , vyhnat neloajální a schopné lidi, aby ho nic neohrožovalo.Nic nového pod sluncem ani pod Bílou horou.Takové to malé Schlacht am Weißen Berg a pak doba temna na 298 let.
-
Skvěle Pane premiére Babiši!
-
No proto se také dal na politiku. Nebo s snad někdo myslí, že to dělal z nějaké lásky k tradičním morálním hodnotám nebo pro něčí šikmé oči? 😉
-
pouze pro Vaši informaci i nás svět řadí do východní Evropy,protože nauka o zeměpisu ve světě používá pojem střední Evropa velmi zřídka.
-
ještě jim to vysvětlit,doufám že až budu stár tak nebudu myslet po nás potopa.
-
No tak Ada už je po smrti ,totéž Leonid,ale horší je že jeden čobol tuším pod nickem v estébé Bureš se snaží udělat z ČR východovýchodní čobolský oligarchát.🙂
-
jenom koukám jak čobol vyjede mimo ČR nebo SR,jak je nejistej a krčí se v koutě ,žádný víte s kým mluvíte.
-
jo jo a informace jsou dostupné všem akorát 1/3 si myslí že je čobol spasí
-
copa klone neumíš něco lepšího,na tom že estébák z čobolova dělá mejdan za prachy nás všech a ještě si řádně odsype na svůj účet nic nemění že jednou to někdo bude muset zaplatit.
-
Asi nepřipadal. Naši odborníci v USA pracují na různých projektech a bez problémů drží krok. Ale je pravda, že v průběhu dvouletého turnusu člověk určitě nezažije všechno.
-
Kardinální, snad až papežská otázka: jak a odkud bych o tom mohl vědět víc?
Rozporuji metodu: aplikaci poznatků starých sto let na text starý několik tisíc let bez možnosti konfrontace s originálním zněním.
Autora neznám. Citát má podobnou historii, jako nedávný proslulý výrok paní Albrightové.
( https://www.projet-voltaire.fr/culture-generale/voltaire-citation-apocryphe-je-ne-suis-pas-d-accord-avec-vous/ )
-
jo když to dělal světovej ekonom kalous to bylo ticho co
-
Příteli, hluboce se mýlíš. 🙂
-
Příteli, to stěhování chtěli dva: der Führer des 3. Reiches a pak presiděnt car gosudar voschodnogo chanáta. 😉
A pokud jde o USA, you should go and see (měl bys jít a vidět). A byl by to určitě šok, připadal by sis jako ve 22. století. 😯