Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý den na stránkách Tiscali čtu negativní články o Babišovi, a fakt už toho mám dost, a e-mail si zřídím na jiných webových stránkách. Já myslím, že Vás všechny, co ty negativa píšete pronásleduje "závist". A čím víc nenávisti vůči němu pouštíte, tím více získává podpory. Mě konkrétně nezajímá žádné čapí hnízdo, ale mě zajímá kde je ten 1.5 biliónu za všechny vlády od roku 1989 do roku 2013!!!! To chci, aby se vyšetřilo!!! Škoda, že nedostal 51% hlasů!!!
    • vanhorne
      "negativní články o Babišovi, a fakt už toho mám dost"
      Tak si nekde najdi a cti jen ty pozitivni clanky.Na Burese i na toho Zemana, na webu urcite nejake chvalozpevy najdes.
      ON-LINE: Česko si připomíná 17. listopad. Na Babiše pokřikovali odpůrci
      8:27 - Babiš označil také své přítomné odpůrce za štváče. „Protože jsou kolem nás takoví štváči, lidi měli strach nás volit,” řekl šéf ANO.
      Prezident Miloš Zeman se pustil do autorů nenávistných komentářů na internetu. Jsou to podle něj „nešťastní a pitomí lidé”, kteří ve svém životě nic nedokázali. V pořadu Týden s prezidentem na TV Barrandov je také označil za „plevel země”.
      Ja jsem ho ze strachu aby mi nekdo nepodpalil auto a nepodriznul krk, take nevolil. ☺
    • Část, 88 miliard, v AGROFERTU. Zbytek u ostatních bývalých komoušů a estbáků.
    • Plný souhlas. Ať tu vládne třeba Marťan hlavně, že odstaví od koryt zloděje a podvodníky ODS, TOP09, černoprdelníky a pátou kalouskovu kolonu - Satarostové. 25 let tu kradli, podváděli a lhali, 25 let tu udržovali ten svůj nepořádek. Doufám, že tyto staré časy jsou ty tam a vyjmenované zlodějské strany zapadnou do svého hnoje.
      • ANO, babiš odstraní kdeco, i "mazda"; viz: "... důchody budou na 70 procentech platů", a dosáhne se toho výhradně snížením platů ve skupině AGROFERT který se přejmenuje na AGROFERT ČR , jen co na všechny ostatní "naši kleknúů a co koupí, ten AGROFERT, těch pár státních firem, jako ČZ, Státní lesy, Budvar, a ty další nevyjmenované.
        To se budete "mazda" teprve mít, nebude už co krást, i kdyby nakrásně v příštích volbách vyhráli ti, co jste je vyjmenoval.
    • jo, jo pravda bolí soudruhu
    • no vidíš, tak hurá na Sputnik *3*
  • Estébák a megazloděj Bureš ve Strakovce a ožralá swině na Hradě - Česko r.2017.
  • Vláda jednoho muže, tomu se pak říká DIKTATURA.
    To jsme chtěli???????K? *16* *16* *16*
    Bureše mohl volit jenom chovanec od doktora Chocholouška! *1* *1*
  • Vládnout může. Ovšem poslední slovo má parlament. A ono se nyní teprve hlasováním v parlamentu ukáže, jak úplatní loiálností jsou naši konkretní politici..
    Sledujme bedlivě jejich předvolební sliby a případné kšefty s nimi......
  • Burešovi agenti se tady mohou přetrhnout v propagaci svého fýrera. A ovečky jim to baští.
  • tady v textu jako kdyby z ruky největšího válečného štváče novinářského šmudly Martina Fenrycha. Někdejší recyklovaný mluvčí ministerstva vnitra velice zanevřel na stát. Chtěl být ministrem. Místo toho mastí štvavé srandovní texty proti panu Babišovi. Nikdy nic nedokázal a už ani nedokáže. Jen kydat hnůj a krmit lidi polopravdami. Jestli on se mu nechce Tiscali přiblížit? Jo korýtka si držet v Praze by chtěli všichni. Ale odpovědnost? Nejlépe žádná. Zejména kritizovat. A nejsrandovnější je nově založený jakýsi "demokratický blok" ve sněmovně. Blok těch extra darebáků kteří by chtěli udržet staré pořádky, ale sladce okecané líbivými slůvky.
    • ty budeš taky pěkný vemeno.
    • Martin Fendrych píše velmi zajímavé články a nebojí se veřejně pranýřovat svinstva mocných. Chápu, že stoupenci Basmea běsní. *2*
  • než za ODS.
    • Souhlasím a doufám s Vámi.
  • Tak, ovečky, dostaly jste slib, že bude líp a některé z vás dostaly také koblihu. A tak jste si zvolily Bureše, který vás chce řídit jako zaměstnance svého podniku. Kdybyste znaly historii, věděly byste jak začínal Hitler...
    A k tomu to ožralé křivé monstrum na hradě, které je Putinovým agentem...
    Tak si zase můžete zpívat "teď už máme co jsme chtěli..."
    • Letos budou 2 koblihy. A jsou tací, co se do fronty postaví i 3x. *2* *2* *1* *1*
  • Když vezmeme za práci,
    kapitál se potácí! *1* *1*
  • To si možná myslí ten hlupák jéglovic Fiala,Farský a Bělobrádek pod taktovkou Kalouska.
    Patnáct let tu vládli zloději pod vedením Kalouska a to bylo v pořádku.Jen někdo chce udělat konečně pořádek a samozřejmě se to té naší samozvané vládnoucí třídě nelíbí.Kalousek se do sněmovny dostal díky korespondenčním hlasům pro knížete,které kdo ví jak vznikly,
    Bělobrádek pomocí pámbičkářkých babek a Farský podlézavostí a korupcí starostů obcí.Až toto vše skončí a kníže půjde do penálu,tak jejich účast ve sněmovně skončí také. *16* *16*
    • Hitler taky dělal pořádek!
      A jak to dopadlo! *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit